Захранване започна вече, порасна януарското човече.

• 12 196
  • 307
  •   1
Отговори
# 75

Елиnewsm59Много здраве и сбъднати мечти ти желая!!!

Кали, Цвети, Сиска, Грийн Айс много са ви сладки мъниците! Ще им изпапкам бузите!!!

Сладурче, Лено много нетактични шефове ! Според мен си е нормално поне до годинката да ви оставят на мира.

# 76
Малееее, кога успяхте толкова да изпишете!

Ели, Честит рожден ден!  bouquet

Доника, темата е креативна и най-вече със завършена първа страница Joy

Момичета, айде сега като не сте по разходки да ви питам нещо.
Имам идея (все още смътна) да си направя магазин за бебешки и детски храни, а може би и дрехи. Ако не ви мързи много, да споделите какво според трябва да има в едни такъв магазин, какво трябва да представлява и въобще всичко, което се сетите. Много ще съм ви благодарна Hug

# 77

букета

и подаръка от Доника демонстриран от Стефу  Mr. Green

# 78
Мини много сте сладки и двете.
Ели  newsm59,много здраве ,щастие , късмет и много бебешки хубави емоций.

# 79
Ели, 4РД и от мен  nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday
пусни и ти снимки от РД-то

Мини, цветята са върховни, а подаръка - супер оригинален,  smile3501 на Доника

ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ И НА ДВЕТЕ ДОВЕ4ЕРА

# 80
Eли и от мен!!!
Всичко най-.... ти пожелавам!!!

# 81
Ели, честит рожден ден и на теб!

Да си жива и здрава и много щастлива!  Hug

СладурчестаSad много ме натъжи... Дано бързо му мине на това дете, че много гадно като реве така  Hug Пък тая твоята шефка да оди да си гледа работата, стига те е занимавала...

Мини, разкошотия, браво на Доника за подаръците, а за Стефания нищо повече няма да казвам  Heart Eyes

Момичета, много сте изписали докато ние се борехме да спим. Няма да мога да взема отношение по всички въпроси,  Hug

ПепиLaughing, то за такива идейки не ми трябва толкова време  Laughing Ама не би ли било гот - един колаж с много такива крачета  Heart Eyes

И пак да се оплача - направо ще го набия тоз моя мъж  #Cussing out Бях му поръчала като се прибира да вземе крем за след баня и Дактарин. И двете ги е купувал нееднократно. И одеве тъъъъкмо бяхме заспали той като се раззвъня  ooooh! А хем съм си изключила звука, но не и вибрациите. И то на Калоян толкоз му трябваше да се събуди  #Cussing out И после реееееееееев. И що звъня, мислите - да ме пита кво трябваше да вземе - е не може ли 2 неща да запомни, **************, при това такива, дет ги е купувал! Толкоз ли е зле, не мога да разбера! 100 неща му били на главата, ми и на мен са ми 100 неща на главата  #Cussing out Ох, спирам, че пак взех да се ядосвам. И сега ми се спи, бебето реве, та се къса, щот му се спи, а него още го няма  #Cussing out

Извинете  Blush  Hug

# 82
Сладурче и моята си ме хапе и то зверски, дали не са зъби? newsm78

Адашче и нашия татко е така , а и майка ми все звъни в подходящия момент , ето и сега дори #Cussing out

# 83
Ели това е за теб ЧРД.ЖИВА ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!!!

# 84
Ели, честит рожден ден и на теб

да си жива и здрава,обичана и щастлива  Hug.

Мини,букета ти е страхотен,а на Доника  smile3501 много оригинално.

sladur4esta , и ние имахме такъв период където имах кърма пък Маги плачеше ,извиваше се и не искаше да сучи,докато разбера ,че е от крема- бях изгоряла на деколте и се намазах с крем , че ме болеше иначе като се мажа с крем избягвам тази област и въобще не се усетих,че може да е от това ... като се измих и малката сладурана засука.......милата тя иска да и мирише на мама не на разни кремове.

Стела и аз гласувах за твоите етикетчета.

Сиси,май повечето мъже са така аз на моя му пиша списък  Crazy.

# 85
Оф, забравих - Стеле, и аз гласувах, ама честно казано всички ми харесват. И все пак - най-много се колебах между 1 и 2  Peace (съвършено различни  Laughing).

Зози, мерси за инфото за ника ти. Сега ако разконспирираш що си викала на мъжа си така....  Mr. Green

Ето ви статия за хапането

Оф, още нещо исках да драсна, ама явно съм като мъжа ми - забравям вече, трябва и на себе си списък да пиша  Laughing

# 86
Сиси, верно не се ядосвай-вси4ките са такива.Моят сега си дойде, като първо звънна на вратата,а после се сети да си
отклю4и, а Краското спи и аз не дишам тука...
Ама и да  вдигам лозунги - все тая. Таткото оба4е донесе изненадващо ве4еря, така 4е 4ерпяяяя

# 87
Оф, и аз си мислех да не е от козметика, ача напоследък с нищо не се мажа. Даже дезодоранти не ползвам. Направо незнам какво му става на това дете.

Сиси, аз на моя мъж му пращам мейл със списък, той си го принтира или си го чете от телефона, щото иначе редовно забравя половината неща, които съм му поръчала. Даже не му се и обаждам.

А шефката иска да се срещаме, за да обсъдим кога ще се върна на работа. Ще ми се поне до ноември да съм майчинство, ама......  Sad

Ох, току що разбрах, че едната от близначките на Ники Кънчев починала  Cry. Когато си роди Никола, те бяха в Токуда в интензивното. Родени са преждевременно от ин витро и много време бяха в кувиоз в Токуда. Изписаха ги наскоро, но едното момиченце починало. Много гадна история  Cry

# 88
  • София
Eli_g- Честит рожде ден, да си жива и здрава, безмерно обичана и щастлива, всичко з акоето мечтаеш да ти се сбъдне bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet hbday

# 89
  • София

Ох, току що разбрах, че едната от близначките на Ники Кънчев починала  Cry. Когато си роди Никола, те бяха в Токуда в интензивното. Родени са преждевременно от ин витро и много време бяха в кувиоз в Токуда. Изписаха ги наскоро, но едното момиченце починало. Много гадна история  Cry
ЕЕЕ, той затова ли беше толкова тъжен вчера  Cry

Общи условия

Активация на акаунт