Захранване започна вече, порасна януарското човече.

• 12 205
  • 307
  •   1
Отговори
# 90

Ох, току що разбрах, че едната от близначките на Ники Кънчев починала  Cry. Когато си роди Никола, те бяха в Токуда в интензивното. Родени са преждевременно от ин витро и много време бяха в кувиоз в Токуда. Изписаха ги наскоро, но едното момиченце починало. Много гадна история  Cry
ЕЕЕ, той затова ли беше толкова тъжен вчера  Cry
Да, даже се разревал, ама аз не съм го гледала.
Винаги ми е много мъчно като почине бебенце  Cry

# 91
Ами няма как да не ти е мъчно...  Sad Хич не е справедливо  Cry

# 92
Малеее,нямате изчитане ooooh!
Mini,честит рожден ден  bouquet
Elli_g,честит рожден ден  bouquet
Espa,присъединявам се към всички  казани  добри думи за теб HugНаистина си много мил човек  bouquet
Много неприятно това с Ники ,аз гледах предаването "На кафе",когато той беше на гости на Гала,спомням си как говореше ,че доста време са ги чакали тия деца SadНаистина много лоша Cry история

# 93
ужас......

# 94
Много ми стана гадно за Ники Кънчев, аз не съм го гледала вчера сега разбирам от вас  Cry.

# 95
Ееее,много неприятно Cry,днес плаках и като онази от турския сериал роди мъртвото си бебе.И както се бях напушила на моята,веднага я запрегръщах.Тъпо ми стана,че в такива моменти ценя какво имам Sad.

Стеле и аз гласувах за номер 1,ама щото са ми любимите цветове-черно и бяло Peace.
Сладурче не се коси и ние с Йоана сме така тези дни.Рееееев по цял ден и като й предложа да яде не ще,а по-рано само с гърда я успокоявах.Вода обаче пие newsm78 newsm78.Не знам дали не са зъби или от жегите,но поне не е единствен Никола Hug.

Ели,ЧРД И НА ТЕБ,МИЛА!МНОГО ОБИЧАНА И ГЛЕЗЕНА ЖЕНА ДА СИ! Heart Eyes  bouquet

Отивам да къпем дребната.После пак. Hug

# 96
Данинце, успокои ме направо.  Hug Поне не съм единствена. Е аз ревах на сериала. Мого беше тъжно. Рядко рева на филми, ама с тия хормони.....

Сега се замислих, че с тоя моя ревльо, изобщо няма да разбера като му никнат зъби. Той и без това си реве перманентно за щяло и не щяло  Mr. Green

# 97
здравейте , аз да питам специално мамите с 2 и повече деца :
мислите ли да захранвате по една и съща система както сте захранвали първото дете? аз много се чудя сег акак да постъпя, дали да действам както с каката или да направя нещо различно.
Мисля малката да я захраня в същия месец когато захраних и  голямата - 5м  ( нещо средно  нито към 6 месец ,нито по-рано , незнам така го реших тогава и не съжалявам, не съм сбъркала )
днес е голяма какафония в къщи немога да се оправя с нищо, и цяла нощ не съм спала заради малката

# 98
малко спам :
Предварително се извинявам на кърмещите, че ще спомена супата си. Но няма как да закръглям топчета за супа и да не се сетя онзи случай, с оная , дето питала : "Ти с колко топчета правиш супа, аз със 116"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ама не е виц, просто не помня кой ми го разказа..

# 99
  • СТАРА ЗАГОРА

# 100
krebstein, снимка ли се опитваш да пускаш? защото ако да то се прави така:
Код:
[img]URL[/img]

URL = Uniform Resource Locator сиреч точен адрес на снимката С разширението

ПП: Лорини, виждам те, не се крий, щото ако много се криеш, ще ти пиша на лични.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 23:22 от Иники

# 101
Ох момичета да ви питам,там където ни биха ваксината в двете крачета се е получило едно голямо и червено топче като струпване на нещо и аз не знам как да го обясня,някой има ли идея от какво е и дали е сериозно?
Ебати и тъпия въпрос ама...съм притеснена ПАК.
А иначе температурата ни мина и вече сме добре с изключение на това,че повръща повече от нормалното и кърмата ми е намаляла,защото ми доиде тъпия мц #2gunfire

# 102
Били,  в БГ се препоръчва правене на компрес с риванол, но тъй като тук липсва такъв и аз не знам какво можеш да направиш, освен утре сутринта да отидете в най-близкия walk in center да го видят. Иначе никога не се притеснявай, винаги, когато имаш някакъв въпрос, можеш да говориш с лекар по телефона(през седмицата в сърджарито). А сега, ако мислиш, че е спешно, се обади на NHS direct и питай 0845 4647 или виж тази страница  http://www.nhsdirect.nhs.uk/Contact.aspx

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 01:13 от yagodka

# 103
Били-били, и аз мисля като Ягодка.

# 104
Ехооо, къде сте всички? Нали не спите?! Все пак Петък вечер е dance

Общи условия

Активация на акаунт