Ели,
Много здраве и сбъднати мечти ти желая!!!Кали, Цвети, Сиска, Грийн Айс много са ви сладки мъниците! Ще им изпапкам бузите!!!
Сладурче, Лено много нетактични шефове ! Според мен си е нормално поне до годинката да ви оставят на мира.

много ме натъжи... Дано бързо му мине на това дете, че много гадно като реве така
Пък тая твоята шефка да оди да си гледа работата, стига те е занимавала...

Бях му поръчала като се прибира да вземе крем за след баня и Дактарин. И двете ги е купувал нееднократно. И одеве тъъъъкмо бяхме заспали той като се раззвъня
А хем съм си изключила звука, но не и вибрациите. И то на Калоян толкоз му трябваше да се събуди
И после реееееееееев. И що звъня, мислите - да ме пита кво трябваше да вземе - е не може ли 2 неща да запомни, **************, при това такива, дет ги е купувал! Толкоз ли е зле, не мога да разбера! 100 неща му били на главата, ми и на мен са ми 100 неща на главата
Ох, спирам, че пак взех да се ядосвам. И сега ми се спи, бебето реве, та се къса, щот му се спи, а него още го няма 
.
много оригинално.
.
(съвършено различни 
. Когато си роди Никола, те бяха в Токуда в интензивното. Родени са преждевременно от ин витро и много време бяха в кувиоз в Токуда. Изписаха ги наскоро, но едното момиченце починало. Много гадна история
. Когато си роди Никола, те бяха в Токуда в интензивното. Родени са преждевременно от ин витро и много време бяха в кувиоз в Токуда. Изписаха ги наскоро, но едното момиченце починало. Много гадна история