Да сложа закуската ,че не виждам никой буден на хоризонта

А това за всеки случай може някоя снаха да ни хареса

Да не те караме да ни изпращаш експресен колет до БГ 
.
А като описваш храненето на Рая все едно слушам за Петя..същата история
Да не говорим, че откакто я захранвам нито веднъж не си е отворила устата при вида на лъжицата (виждала съм други бебчета да го правя)...А най-любимо и е да каже бръъъм с пюрето 

Такива твърди ги изкрава от тази оризова каша и така се мъчи милото
Ако до обяд не се оправи положението отивам да търся чайчето на Блевит, а ако и то не помогне Дуфалак...

Част сме от една голяма група към Глобул и някой не си е платил и сега цялата група е без изходящи, направо нямам думи, а ние сме си платили. Иде ми да ги
тези от Глобул.
Иначе аз мисля, че при нея допринася и това, че освен пюретата, тя нали и кърма, и АМ- тоест АМ допълнително утежнява положението- тя и преди да й дам пюре си имаше проблеми с акането, а сега пък съвсем - днес и дадох пюре от круша, да видим дали няма да помогне малко 
- заради един човек, сега всички понасяте последствията.

Интересен начин за сваляне на мацки

Оставих сутринта малкия с каката да се забавляват и тя го зарязала на леглото и той като тупнал на плочките и като писна.... сърцето ми се сви.
Горкото как се разрева.... Ама аз си мислех, че е в активнтата гимнастика на земята, а тя каката го преместила на леглото и то на ъгъла и той естествено се завъртял и тупнал. И аз се чудя що пищи и като отивам.... направо изтръпнах. Ама ние с мъжа ми сме за бой, щото аз го слушам. Той все вика "остави ги да си играят децата, тя кака му е голяма и може да го носи и да го гледа" и аз си викам да го слушам. Ама на стана белята. И те децата не са виновни, щото още са малки и не могат да мислят за всичко. Тя каката не е предполагала, че може да се обърне Никола. Оф, дано нищо да му няма. Сега го наблюдаваме да няма нещо.... Поне на външен вид нищо не се вижда.

И от Никола също
Хайде, успокой се, нищо няма да му има на детето.. Те децата са, слава Богу, здрави, т.е. някак програмирани да удържат на падания и тем подобни

) - как се държаха дечковците преди да изскочи зъбчето? Питам, понеже Калоян от няколко дни насам ми е много нервен, не се издържа вече.. Както си играем, весело му е и изведнъж почва да реве, ама то не нормален рев, почва да пищи, то при коликите не е било така зле
Кряска, дере се... Но не си ръга ръцете в устата докато реве.. Аз очаквам ако са зъби да си пъха ръцете в опит да се успокои, ама тц.. Та се притесних дали не му има нещо друго, тъй като и венците му са си гладки, гладки... Моля ви, опишете ми как се държаха бебоците

(на мен от зърната ми взеха проба, да не си помислите друго
)

Я обяснете.