Три усмихнати АПРИЛчета имат вече сладки сестричета

• 14 680
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
  • Попово
здравейте дами  Hug
тошката от днес е на ясла, много ми липсва детенце  Cry влезе си все едно си му е дом... ще разправям като го взема след обед как е минало.
честити имменни дни на Петьовците, на ларсен, на мелодия и на всички за които има повод  Hug Heart Eyes

# 271
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, ПРАЗУНВАЩИ ДНЕС! Желая на малки и големи да са здрави и радостта да е винаги край тях!
Мелодия, Ларсен ...за вас
Пепена, дано Тошката си остане така спокоен и занапред! А теб те разбирам, но напълно ще ми се изясни усещането септември, когато и ние ще дадем Саши на ясла. Ще чакаме да разкажеш за първия учебен ден! Hug
Mariah, добре завърнали се у дома с Макрина! Желая ви да запазите и задълбочите синхрона от първите дни! Няма ли вече някоя снимка на малката принцеска?

# 272
  • Beyond the Frontiers
Честито на именниците днес!  bouquet  bouquet

Ние направихме една обиколка на българия тази седмица - в петък от София до Смолян, в събота Смолян - Бургас, и вчера Бургас - София. Чуствам се леко разглобена...За повръщането на децата няма да разправям, ама ми спряха тока...
По късно ще кача снимки от преживяванията на Борис..

Лек ден на всички и успешна седмица

# 273
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!    bouquet  bouquet  bouquet Бъдете живи и здрави и нека имената ви носят много щастие и късмет!

Честита бебка Макрина на мама Mariah! Да расте здрава и много послушна!

Пепена, успешен първи ясленски ден на Тошко! Бърза адаптация на Тошето и на теб, разбира се!

Тези дни ме е налегнала мнооооого работа (както нямаше и изведнъж хоп).
Гледам да попрочитам и да съм в час, но за съжаление не ми остава време за писане.

Много целувки и  Hug на всички!

# 274
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!!!
Специални целувки от нас на Петърко!

Аз изпаднах в безтегловност... Баба ми, на 90 години, си счупи крака. Ужасен късмет. Сега всички са в паника как да организират палиетивни грижи, за да й намалят страданията. Тя живее в провинцията, няма как да се транспортира до София -поне засега...
Стискайте палци да измислим вариант, при който тя да се чувства най-добре.

Целувки на всички!

# 275
  • Beyond the Frontiers

Ау, това си е доста гадно. И на краката ще стискам Simple Smile

# 276
Честит празник на всички именници днес! Бъдете здрави и щастливи Hug

Ламичке, много неприятно това с баба ти... стискам палци да измислите най-доброто за нея!

# 277
  • София
Честит имен ден на всички малки и големи именници днес! Да сте много здрави, щастливи и усмихнати.

Ламичке, стискам и аз пръсти, дано се оправи баба ти.

Бобо направи една седмица на село, според нашите е станал истинско селянче - обичал животните, помагал в градината, ходел ан гости при бабите Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile Важното е,ч е е доволен, щастлив и здрав. А аз малкос е поуспокоих, нямам търпение да го видя. А по телефона само го чувам отстрани как не спира да бърбори, въпреки че не иска да говори по телефона с нас. Единствено си остава проблема с яденето - ядял  мляко, краставици, моркови и круши.

# 278
Ламичке, съчувствам ти. Баба ми която е на 85 год. в петък я сполетя същото. Сега е в гипс за 1 месец, до коляното, не може да се оправя с патериците и изобщо е много трудно.

# 279
# 280
Ламичке, съчувствам ти. Баба ми която е на 85 год. в петък я сполетя същото. Сега е в гипс за 1 месец, до коляното, не може да се оправя с патериците и изобщо е много трудно.
Поли, хубавото е, че кракът й е гипсиран. ще се оправи! стискам палци!
Моята баба е с много лошо счупване на бедрена кост - не може да се гипсира, общо взето краят е предизвестен. Сега усилията са насочени към това да я боли по-малко, да не получи рани от залежаване... Съжалявам, че точно на нея се случва това. До преди счупването си се обслужваше напълно сама, живее на 3 етаж в еднофамилна къща, готвеше си...всичко.

# 281
Ох, много гадно... Другата ми баба беше с счупване на ябълката на бедрената кост и беше 6 месеца на екстензия. За съжаление са им много крехки вече костите и счупванията стават много лесно. На баба ми бяхме наели жена, която да и помага и обслужва. Но е много трудно и за възрастния и за тези които трябва да го гледат. Стискам палци и аз колкото може да се наредят нещата.

# 282
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПЕТЪРКО И НА ПЕТЬО,  Hug Да сте живи и здрави дечица.
P0LLY,Ламичке
Много неприятни новини, много е тъжно да гледаш как обичаните ни баби и дядовци се мъчат в староста си, ама какво да се прави, така е устроен живота. Ще стискам палци.
Мария
Радвам се, че с Макрина сте добре и , че се кърмите успешно. А това с връщането от болницата е ужасно, представям си колко си била разочарована, но слава Богу сте се справили отлично Hug. Чакаме снимки.
PePeNa Дано и слидващите дни минат добре, не се измъчвай, няма как просто, ще свикнете. Както и ние от септември.
catty m
Радвам се , че Бобо е добре, ама то на село е цял купон. Монко също беше с баба му за уикенда на село и си е изкарал екстра. Ял е само мляко и солети обаче, както и днес Confused

Ели, бая екскурзии сте направили, за повръщането и мен ме интересува, тоест какво се дава против повръщане, знам за някакви Вомитусхил свещички, но те дали са подходящи за превантирна мярка при пътуване, незнам. В неделя ще пътуваме за морето и още сега ми се е свило всичко от страх как ще мине пътуването. Май вече ми се превръща в параноя. Освен , че Монко повръща и мрънка като се вози и мен ме е много страх от катастрофа, ама много и направо изпадам в страхотен стрес като пътуваме.

# 283
  • Попово
сега да кажа за 1ви ден Тошката много добре се представи, не е плакал, спал е на обяд прегръщал е децата аба изобщи мечта, но днес... 2рия ден ужасТТТ не искаше да влезе в групата, плака и сега не знам дали се е успокоил  ooooh! ще ви кажа след обяд като ида да го взема как е минало...
съжалявам ако ви натоварвам с ясленските си несгоди, но майка ми казва "ще свикне не го мисли, а ако не аз ще си го гледам" а пък аз си искам детето да си расте при дечицата а не у дома да викам по цел ден "тук не пипай, там не пипай"... ох  ooooh! казах си  Mr. Green айде сега спорен ден на всички  Hug
обичкам ви  Heart Eyes

# 284
  • София
сега да кажа за 1ви ден Тошката много добре се представи, не е плакал, спал е на обяд прегръщал е децата аба изобщи мечта, но днес... 2рия ден ужасТТТ не искаше да влезе в групата, плака и сега не знам дали се е успокоил  ooooh! ще ви кажа след обяд като ида да го взема как е минало...
съжалявам ако ви натоварвам с ясленските си несгоди, но майка ми казва "ще свикне не го мисли, а ако не аз ще си го гледам" а пък аз си искам детето да си расте при дечицата а не у дома да викам по цел ден "тук не пипай, там не пипай"... ох  ooooh! казах си  Mr. Green айде сега спорен ден на всички  Hug
обичкам ви  Heart Eyes

Ще свикне, това си е нормална реакция при адаптацията. Стреса за теб е повече. Бързо да се адаптира детето и да се успокоите и двамата  Hug

neci, и вие ли сте от неядящите? Баща ми казва,ч е Бобо бил много лесен за гледане и много послушен, но яденето било ужас. Ама аз си знам, така е вече от месеци. А колкото за пътуването и аз като тръгнем нанякъде с колата и съм в адски стрес, така съм се наплашила с тези катастрофи, през цялото време съм като на тръни и се моля да стигнем живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт