Да пишеш как сте днес 
Дано всичко върви по план 
Имаш си други грижи в момента
Аз те чувам, когато ми говориш наум
Мисля, че имам твоя, ако е този, който беше пуснала , когато търсеше Валето
Ако бяха подплатени с разкази, щеше да е още по-хубаво наистина
Браво на Младен - снима майката с децата 
Много нежно разказваш за бебчо 
Ние вкъщи си ходим босички, така че няма смисъл да и купувам такива чехлички 
Те и дечицата явно са на моменти, като всички нас 
Около метър на метър трябва да е някъде 
Отдавна не сте си правили срещи с дечица, а нали те са причината да сме тук
Ще бъда щастлива, ако по-късно , през Юли да речем 

.
.
.
, затова казах че се позагуби нещо
.
. Самата и кройка нее торбеста, седеше ми и миналото лято, ама сега е трагично. Отива по направление към майка ми - а ми беше любима, не е честно
.
, когато има време да удари два тигела на едни пердета, които ги говорим вече трети месец. Ноооо тя нямала никкаво време , имала много за шиене и не знам какво си още извади като довод. Тия
пердета нито са ми спешн
, нито пък държ
тя да ги шие, ама като предложи преди време ... Както и да е аз си ударих двата тигела ръчно, суперски станаха, пък като остана с + 200 лв, някой път ще си купя и машина. То резил вече.
Наньо пък вече се справя поносимо с кубчетата на Легото и цяла сутрин си прави кулички. Голяма занимавка е това Лего.

.
. И Васко се люлее така на пързалките за големи дечица има едни лостове над пързалаката и там 

Съседите от долните етажи сигурно от две години не са си купували щипки обаче, а и за какво - децата редовно ги зареждат с чисто нови. Не знам кога и как успяват да ги изхвърлят. 

Постоянно пита нещо и задължително чака адекватен отговор, ако й отговоря с "незнам", се сърди
Но това е само в къщи и сред познати. На вън е съвсем друга... Започнах и аз като Цецето да си внушавам разни неща, защото никак не обича близък контакт с други деца или непознати. Но си мисля, че може и да се поуплаши от онова съседско детенце, за което ви писах преди, че доста я тормози. Сега пищи от всички деца, които се опитат да я докоснат

, а думите на Дианка, че най-звучните удари са в банята така ми са се набили в главата.
Утре ще й търсим някаква весела подложка, дано да иска да стъпва на нея.
Днес от 9.15 ме е завлякла навън при едни клатещи се колички. После уважихме де що имаше пейки ( много обича да се катери по тях), после, понеже беше с гуменки, се зарови в пясъка и чак в пампито имаше.
Та после се започна едно мрънкане - ту искаше да се прибираме, тръгваме, врътва се, айде пак на площадката, после тръгнаме за кухнята, не ще...деде й се появи, айде да се вози на бу-то...докато направим едно кръгче реши, че иска да види "коки"то на баба си, тъкмо стигаме...писна за у нас...охххххххх...пощурЕх...
Най-накрая разревана я прибрах и се кротна. Знам, че не откривам топлата вода, но все повече разбирам, че колкото по-малко им се угажда на капризите, толкова по-добре.
Да са ни живи и здрави. 

Пък аз все чакам този момент. Симона е същата с децата - някои харесва, някои не. Така е и с големите и вече хич не си тормозя тиквицата защо писнала от този или защо така реагирала. Мъничета мамини, понякога искаме от тях прекалено много, душиците сега опознават света. 
Ренка, прати ми телефона си на лични да звъннем и на теб.

Големи акробатики прави в коремчето ти.
пак се отървах цяла и невредима. Днес сутринта бях на преглед /а трябваше в понеделник/, намерих си лекаря, няма и следа от плодния сак - резорбирал се е, ЧХГ е паднал от 39 на 9, т.е. във вторник ще пътувам.
След две извънматочни все така съм си две тръби, направо не мога да повярвам.
Йоана! Добре ли сте, как сте?
Страхотни новини. Лек полет и безаварийно кацане, да ръкопляскате после на пилота, нали така се прави, което ми е много смешно, но има логика, като се замисля. 

и ние сме така, само че освен щипките, аз трябва да заключа и нещата от хладилника/вчеера намятал едни тиквички, давал на маучетата/
/////
Майчето има скоро РД и се подготвям. Ама дали съм оцелила ароматаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, нИнам .
. Фризьорката ми напусна и сега си нямам личен и ме е шубе да отида (а и нямам време де ) при непознат, затова ходя рошава кат гарга
. Роси ти направо си си екстра, да не говорим , че сега тряба ново фото с късата коса