Слънцето все по силно напича,а НОЕМВРИчето иска по плажа да тича

• 13 768
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
  • от Луната
Креми, Честито ви момченце!

# 241
Добро утро!

Бакси, дано вдигането на Т е било инцидентно при Ачето  Praynig Да пишеш как сте днес  Hug

Канелка, много се радвам, че си добре  Hug Дано всичко върви по план  Hug

Деска, кажи как мина банята ви снощи  Hug

Ех, Вики, вместо да се похвалиш, че сте с нов компютър... Laughing Хайде, да ви е честит и по-честичко да изместваш Християн от него  Mr. Green

Цеци, не се притеснявай за глупости  Hug Имаш си други грижи в момента  Hug Аз те чувам, когато ми говориш наум  Laughing Ще ти пратя тел. на лични  Peace  Мисля, че имам твоя, ако е този, който беше пуснала , когато търсеше Валето   Mr. Green
В момента се сещам за тревогите ти относно социализирането на Васето. Вчера с Лили бяхме на кафе с кумата . Там имаше доста майки с дечица. Лилия през цялото време стоя в мен и наблюдаваше играта им, а когато станахме да си тръгваме,  се вкопчи в мен и се отпусна едва, когато се отдалечихме от заведението . Явно не им е време за създаване на контакти  Wink

Юлче, страхотни снимки  Heart Eyes Ако бяха подплатени с разкази, щеше да е още по-хубаво наистина  Hug Браво на Младен - снима майката с децата  Laughing При нас това не може да се случи  ooooh!

Лилчо, ще бъдеш много мила и горда мама на двама юнаци  Heart Eyes Много нежно разказваш за бебчо  Hug

Катюшче, благодаря за отговора  Hug Ние вкъщи си ходим босички, така че няма смисъл да и купувам такива чехлички  Grinning

Жу, браво на кака Таня  Hug Те и дечицата явно са на моменти, като всички нас  Crazy

Арабелче, мидата не е много голяма  Peace Около метър на метър трябва да е някъде  Peace

Галенце, ще бъде много хубаво, ако успеете да се съберете повечко майчета с дечица в клуба на Зита Heart Eyes Отдавна не сте си правили срещи с дечица, а нали те са причината да сме тук  Wink Ще бъда щастлива, ако по-късно , през Юли да речем  Laughing , организираме още една таква среща, че и ние да се присъединим  Hug

Сладурче, Ивчето и на такива снимки си личи колко е хубава  Wink  Heart Eyes

Мими, много ми е драго да те видя  Heart Eyes

Уффф, дойде и критичния Петъчен ден, заради който всички у дома сме подложени на голям стрес  Confused Дано не капне дори капчица дъжд при нас, за да няма и градушки  Praynig

Ето ви Лилия маймунката  Laughing http://vbox7.com/play:eb835e05
http://vbox7.com/play:95156eed

За съжаление нямах достатъчно място в картата и станаха едни накъсани клипчета .

P.s: Чувствам се длъжна да ви покажа, че не съм чак толкова слаба, бе. Аз съм си йо-йо - кача, сваля 1-2кг и си се въртя окло 45-те. Все още не съм стигнала критичните 40кг, колкото бях през зимата. Ето така изглеждам в момента : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311559&pid=12864853 Не обръщайте внимание на това, че приличам на олигофрен в главата . Вече съм подстригана Wink

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 08:04 от Росица Петрова

# 242
  • София
Арабелче, дават го валежи само днес, от неделя натам +40 гр  Crazy.

А добро утро  Hug.
 Галенце, и на мен ми беше много приятно, пак ще пием скоро кафенце, ама така както го рече - много ме притесни  Blush.
За срещичка събота и неделя - на онези дати ние сме на Искъра с караваната, но за сметка натова цяла седмица съм отпуска, та може да се видим по градинките със свободните мами.
Цеце, стори ми се че няколкод ни не писа Blush, затова казах че се позагуби нещо  Rolling Eyes.
Креми, честито момченце .
Кат си говорим за бременност, онзи ден си оправям (отново за пореден път ) летните дрехи и си намерих любимата, бяла, ленена и супер удобна лятна рокля - и кво мислите седи ми като чувал  ooooh! . Самата и кройка нее торбеста, седеше ми и миналото лято, ама сега е трагично. Отива по направление към майка ми - а ми беше любима, не е честно  Flutter.
.....докато ви пишех и така хубаво пекна слънчице, страхотно. Мислих , че днешния ден ще е кофти и мрачен. ......
Галенце, по повод свекито  Mr. Green - вчера директно и безцеремонно ме отряза  - помолих я много мило  Crazy, когато има време да удари два тигела на едни пердета, които ги говорим вече трети месец. Ноооо тя нямала никкаво време , имала много за шиене и не знам какво си още извади като довод. Тия Crazy пердета нито са ми спешн Crazy, нито пък държ Crazy тя да ги шие, ама като предложи преди време ... Както и да е аз си ударих двата тигела ръчно, суперски станаха, пък като остана с + 200 лв, някой път ще си купя и машина. То резил вече.
Днес, ми е едно петъчно  Mr. Green, да не ви разправям. Хич не ми е работно. Какви ще ги върша направо не знам.
Извинете ме за разхвърляните редчета, но обикновенно пиша на пресекулки, на бегом и повечето пъти с мърмореща свеки на главата.  Heart Eyes
Отивам да се правя красива.
Хубав ден на всички.
ЕЕЕЕ РОси  Heart Eyes

# 243
Роси, Лилито ми върза очите на фльонга. Ще я покажа на моите мъже, да се учат. Иво едва наскоро почна да се люлее така на ръце.
Креми, честито момченце! Да е здравичко!
Гале, аз мисля, че ще съм в София тия дни, така че съм за срещата.
Цеци, късмет с търсенето. Много си мисля за теб, да знаеш. По повод на социализирането - нещата не са съвсем така, както си го представяш, Васето си се държи съвсем нормално. Има един период на опознаване на новите хора около нея, на обстановката (даже и да е била преди на село, сега пак трябва да свиква) и след това детето си се отпуска и общува. Възрастните постъпват по същия начин - рядко се хвърляш на врата на някой от първа среща, нали. Това е признак на поумняването на детето, нищо повече.
Дита, аз съм пропуснала някъде вашите изпълнения с банята. Но Иво имаше страх от къпане от бебе, беше ни голям проблем, наистина голям. Успокои се малко чак като почнахме да го къпем прав, много внимателно да не му влиза нищо в очите. И сега всяка вечер са хиляди уговорки, че косата няма да я мием. Основният страх вече е преодолян, защото се отпуска в басейн. Беше много въодушевен сега от басейна в тяхната детсдка градина и иска още пак  Mr. Green
На всички останали - целувки - и за вас също си мисля  Heart Eyes

Аз от няколко дни правя едни упражнения и днес вече окончателно съм се схванала навсякъде. Голяма съм медуза  Tired Наньо пък вече се справя поносимо с кубчетата на Легото и цяла сутрин си прави кулички. Голяма занимавка е това Лего.

А и забравих да похваля Наньо - от 2 дни е без биберон, не съм забелязала да усеща липсата му. Но все пак е изкарал всички зъби без последните кътници и в момента е в почивка от зъби.

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 09:35 от Шлябада

# 244
  • София
Само за малко се включвам от работа, че ще тръгвам, пък у нас нет-ът изтрещя при снощната буря  Crazy

Дита, проверих и в двата си апарата, ми нямам ти номера  Confused Ти моя го имаш, тъй че ако искаш още довечера кликни да се чуем и да имаме връзка.

Някак си успях да спася положението с китките, но не е това, което трябваше да бъде /според мен ще е по-хубаво, но трябва да убедя в това и клиентите/. По обяд потегляме с кервана и в неделя се връщам с детенце  Heart Eyes

Приятен уикенд на всички!

P.S. Аааааааааа, Дита, намерих го! Ш'ти звънна!

# 245
Добро утро,

Утре сме на сватба, с тези дъждове май ще им върви по вода на младоженците Grinning.

Ох нямам какво да кажа само на Роси много си хубава, екстра си си, а Лилито наистина е голяма маймунка Heart Eyes. И Васко се люлее така на пързалките за големи дечица има едни лостове над пързалаката и там ooooh!

За срещата другата седмица, нищо не мога да кажа още. Сигурно ще имаме гости уикенда, ама скоро ще знам.

# 246
Здравейте,
на мен ми е леко нервно и сърдито, времето е ужасно, а снощи много ме беше страх от тази буря, която се разрази в София!!!  Shocked,
Ники се събуждаше и плачеше, явно и той усети, че е много страшно. Рано пак станахме, яд ме е че все мен дърпа да ставам, обува ми пантофите и ми дава панталона, а аз  разсеяна отвръщам, че тати...тати, много иска да си играят, "Глас в пустиня, общо взето"!  Thinking
Нервничък ми е, ама забелязох 2-та кучешки тръгнали, хххх,,,,, ужас,  Sick
Дано повечко мами успеят за другата седмица да смогнат. Катетотг/Мимоз де... писа, че и тя ще опита да е там.
Радвам се  и ви чета, но не ми с епише, музата я няма, а знаете, когато имам каква съм свежарка.  Crazy
Хайде до скоро и умната.
 Joy Joy Joy

# 247
Йоана (bilba 1) днес има рожден ден! Да е жива и здрава и дано се разпише скоро!

Аз вече ще сложа щипките под ключ и ще давам срещу лична карта, че лицето е навършило 18 години и подпис. Младен купи нови преди две седмици, не едно, а две стекчета. Е, пак няма с какво да порсна прането!  #2gunfire Съседите от долните етажи сигурно от две години не са си купували щипки обаче, а и за какво - децата редовно ги зареждат с чисто нови. Не знам кога и как успяват да ги изхвърлят.

# 248
  • Хасково
Здравейте момичета, отдавна не съм се разписвала, но най-редовно си ви чета Heart Eyes
Нещо все не ми е до писане или не намирам точните думи да кажа нещо на някой, когото съм прочела Embarassed

Йоана, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов!  bouquet

Ние сме добре. Стела започна много да дърдори, чак ме натоварва психически понякога Crazy Постоянно пита нещо и задължително чака адекватен отговор, ако й отговоря с "незнам", се сърди Crazy Но това е само в къщи и сред познати. На вън е съвсем друга... Започнах и аз като Цецето да си внушавам разни неща, защото никак не обича близък контакт с други деца или непознати. Но си мисля, че може и да се поуплаши от онова съседско детенце, за което ви писах преди, че доста я тормози. Сега пищи от всички деца, които се опитат да я докоснат #Crazy
Ама това да ни е проблема. Peace

Стела също е без биба от 3 дни Laughing Стана много лесно, което страшно ме изненада. За сега не я търси, само пита "к'е е бибата" и си отговаря сама: "маце зе", демек котето я взе. Защото преди 3 дни й се ядосах, че не иска да заспива, взех бибата и с много строг тон й казах, че вече я давам на котето да я занесе на друго бебе. И така... дано продължи в същия дух Praynig

Другото ново при нас е, че вече пеем песнички. Опитвам се да кача едно клипче да я видите и чуете, дано успея Peace

Ето клипчето: http://www.vbox7.com/play:68afa2d3
Ами това е за сега. Искам само да честитя сините щъркелчета на Лилчо и Креми Heart Eyes
И ви желая лек и спокоен ден! Hug

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 14:04 от *Весето*

# 249
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЙОАНА! БЪДИ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! Hug

Добър ден Simple Smile

Още веднъж благодаря на всички съпричастни към нашия "проблем" - къпането. Мисля, че го разрешихме. И снощи Симона се къпа с голям кеф, права, полива ни наред, абе пак е забава. Сега пък не иска да си обува джапанките Thinking, а думите на Дианка, че най-звучните удари са в банята така ми са се набили в главата. Crazy Утре ще й търсим някаква весела подложка, дано да иска да стъпва на нея.

Иначе пубертета яко ни тресе. Grinning Днес от 9.15 ме е завлякла навън при едни клатещи се колички. После уважихме де що имаше пейки ( много обича да се катери по тях), после, понеже беше с гуменки, се зарови в пясъка и чак в пампито имаше. Mr. Green А пък в пясъчника едно наборче изсипа една кофа с пясък на главата на Мона. Shocked Мойто, милото, седя и гледа недоумяващо. Да видим довера как ще й го изчегъртам от скалпа. Tired Та после се започна едно мрънкане - ту искаше да се прибираме, тръгваме, врътва се, айде пак на площадката, после тръгнаме за кухнята, не ще...деде й се появи, айде да се вози на бу-то...докато направим едно кръгче реши, че иска да види "коки"то на баба си, тъкмо стигаме...писна за у нас...охххххххх...пощурЕх... #Crazy Най-накрая разревана я прибрах и се кротна. Знам, че не откривам топлата вода, но все повече разбирам, че колкото по-малко им се угажда на капризите, толкова по-добре. Grinning Да са ни живи и здрави. Heart Eyes

Креми, ех, че хубаво, мъжка рожба. Hug

Роска, сега ще зърна клипчето на Лили. Ти изглеждаш страхотно, много ми хареса блузката ти. Flutter

Веси, Стелка пак ми скрива шапката колко бърбори. Казваш и като проговорят напълно не е добре... Thinking Пък аз все чакам този момент. Симона е същата с децата - някои харесва, някои не. Така е и с големите и вече хич не си тормозя тиквицата защо писнала от този или защо така реагирала. Мъничета мамини, понякога искаме от тях прекалено много, душиците сега опознават света. Heart Eyes

Цеци, чакам да ми звъннеш, за сега няма проблеми да се видим в неделя, дано всичко е наред. Wink Ренка, прати ми телефона си на лични да звъннем и на теб.

На всички неотразени - цунки, ама кака ви иска да си полегне. Whistling Mr. Green

Лек ден! Hug

# 250
  • София
 Митко изтри излиянията ми, а аз нямам нерви да повторя същото отново  #Cussing out

Да знаете, че ви наблюдавам  Heart Eyes

# 251
Привет, мили момичета! Grinning

Креми, честито ви момченце! Heart Eyes
Лилчо, много сладко го описваш малкия хубостник! Simple Smile Големи акробатики прави в коремчето ти.

Не мога да намеря богата почерпка, но ще ви черпя по едно коктейлче със скариди, останалото го оставям на фантазията:

А аз довечера кърмачка-некърмачка ще отворя едно шампанско /така си бях обещала/, защото...  newsm44 newsm44 newsm44 пак се отървах цяла и невредима. Днес сутринта бях на преглед /а трябваше в понеделник/, намерих си лекаря, няма и следа от плодния сак - резорбирал се е, ЧХГ е паднал от 39 на 9, т.е. във вторник ще пътувам. bowuu bowuu bowuu След две извънматочни все така съм си две тръби, направо не мога да повярвам. #Crazy

Следващото ми включване ще е от БГ територия.
Весел уикенд! bouquet bouquet bouquet

# 252
Милички, здравейте.
 nbirthday Йоана! Добре ли сте, как сте?
Ванилия Браво, браво, браво!  Hug Peace Страхотни новини. Лек полет и безаварийно кацане, да ръкопляскате после на пилота, нали така се прави, което ми е много смешно, но има логика, като се замисля.  Whistling
Скреч еййййй, кажи де, кажи какво писа, липсват ми постовете ти, т.е. липсваш ми. Simple Smile  Heart Eyes
Катюшкееее аз не разбрах, за какво съм те притеснила точно, нещо разбъркано си го написала  hahaha
Креми, Лилчо и сега каквооо, 2-те сте с момченца, хихиихих, супер. Честито ви радост дами.
Юле  hahaha hahaha hahaha Joy и ние сме така, само че освен щипките, аз трябва да заключа и нещата от хладилника/вчеера намятал едни тиквички, давал на маучетата/ Simple Smile/////
Дита много сладко разказваш винаги за Моната. душки сладки.
Весе честито ви БЕЗ биба!
 А аз да кажа, че се чудих, чудих какъв парфюм да поръчам за майка ми, и се спрях на GIVENCHY Hot Couture , ползвал ли е някой, дайте мнения, много ви моля Simple Smile Майчето има скоро РД и се подготвям. Ама дали съм оцелила ароматаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, нИнам .

# 253
  • София
Много красива беше, казах си й го.

Туй беше  Blush. Фризьорката ми напусна и сега си нямам личен и ме е шубе да отида (а и нямам време де ) при непознат, затова ходя рошава кат гарга  4470. Роси ти направо си си екстра, да не говорим , че сега тряба ново фото с късата коса  Flutter

# 254
Ааа-аааааааааааааа Кате - ОК, сетих се сега. Ама ако не беше внесла уточнението, никога не бих стигнала сама до отговора.

Общи условия

Активация на акаунт