Слънцето все по силно напича,а НОЕМВРИчето иска по плажа да тича

• 13 766
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Йоана,ЧРД!Здраве и късмет!
Креми,честито синьо щъркелче!
Весето,Стела ми скри шапката,тя направо си говори.Моето момче отчетливо произнася само десетина думи,дори понякога не разбирам какво иска.
Гале,и аз съм имала моменти ,в които казвам,че тати много иска да си играят,но и Ангел не чува,все се прави на разсеян.Толкова са свикнали с нас,че няма оттърване Laughing
Ванилия,радвам се за доброто развитие на нещата,лек полет,очаквам включването ти от БГ.
Скреч,привет!Хайде,пиши!

Днес Ангел е по-добре,няма температура и е доста жизнен.Все още е с намален апетит,но се надявам и това да отмине.
Днес имахме премеждие с количката,навръщане от ДК минах през магазина ,натоварих хубаво количката и тръгвайки към вкъщи задното дясно колело падна.По никакъв начин не можах да го закрепя и до нас бутах количката само на предни гуми,изпотих се цялата,сега и ръцете ме болят,но най-трудно беше да я кача по стълбите(за мой ужас нямаше никой,който да помогне)
Добре,че имаме и друга количка(не особено удобна,затова и не я ползвам),но докато отремонтираме счупената ще имам резервен вариант.
Лека вечер!

# 256
Ехоо, къде са всички, аз само рефрешвамм,, ама цЪ...
Бакси - лелелеее, такива премеждия най-мразя, понеже и на мен коликчата ми прави номера 2 пъти и сменяхме колело, знам каква разправия е, добре че сте с резервна, а аз само назаем исках. Радвам се ча сте по-добре в къщи, хайде да минава неразположението на душичката, че и ти и той се измъчихте ....
Пожелавам на всички лека и спокойна вечер и приятен уикенд.
 Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes Stop Mr. Green Heart Eyes Stop Mr. Green Heart Eyes Stop Mr. Green Heart Eyes Stop Stop Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Mr. Green

# 257
  • някъде там
КРЕМИ

# 258
  • от Луната
Йоана, ЧРД! Бъди винаги много обичана и щастлива  bouquet
Весе, Стелка все едно на 3-4год, така хубаво говори детето Hug
Ванилия, много се радвам за теб. И дано скоро се похвалиш с  EFP
Бакши, много неприятно. Но децата вече са достатъчно големи за да се купува нова, дано бързо успеете да ремонтирате старата
Роси

Това е за новия комп. Момичета то си било лепа работа, да не ти отваря страница по 5 мин. Направо лети, а за игрите да не говорим

# 259
Привет от нас!

Креми, честито ти юначе!   bouquet

Лилчо, с вълнуващия си разказ ме върна към онези незабравими моменти!

Ванилия, чудесно е, че си намерила правилния лекар и всичко е наред! Препоръча ли ти някакви процедури за по-нататък, като хидротубация, цветна снимка или др.?  Желая ви незабравимо лято в Б-я!

Веси, Стелка може би ще стане оратор след време, с тази си дарба да говори доста преди връстниците си.

Ех, обичкам си го това градче, през лятото има необикновен заряд и атмосфера. Днес в амфитеатъра официално откриха сезона с концерт на Тони Димитрова, следват концерти, постановки, фойерверки и т.н. с кулминация Аполонията през септември.

Дари е с някакъв тийнейджърски режим, а и какъв ли може да бъде покрай нас, заспа преди малко в 1.40 часа, иначе пък се излежаваме до обяд. Но голям проблем в момента е храненето, постоянно приготвям нещо за нея, а тя само махва с ръчичика и в много от случаите дори не опитва. Единствено хапва от готовите пюрета на Хипп, и то непълни 190 гр. Бебешкият пубертет тресе с пълна сила вече и нея. 

Лека вечер!

# 260
Добро утро!

Йоана, ЧРД ( с малко закъснение )! Да си жива и здрава!

Ех, Веси, Стели е невероятно срамежливо сладурче  Heart Eyes Много и е пораснала косичката  Heart Eyes

Бакси, много се радвам, че Ангелчо е по-добре  Hug Направо аз се изтормозих, докато прибереш количката  ooooh! Представям си какъв зор ти е било  Confused Каквата си мъничка... Heart Eyes

Деска, от Ларедута е  Wink

Канелка, радвам се, че вече всичко окончателно приключи благополучно  Hug И аз си отдъхнах с теб  Heart Eyes

Юле,  Joy и у нас положението с щипките е същото  Laughing Добре, че сме в къща, та си ги събирам  Whistling

Диди, вие Дара и на барче може да я заведете, бе, с този режим  Joy

Гале, ай, стига сте се мотали с тези зъби, де  Mr. Green Колко още ви остават?
Аз в тази връзка да попитам - Лилия има 20 зъба. Трябва ли да чакам още или това ще е до 6 годишна възраст  Rolling Eyes Онзи ден едно майче ми разправя, че до 2 годинки се вадили 20 зъба, а нали трябва да са 28 . Та на 6 годинки по 2 кътника на всяка страна горе и долу ли ще очакваме  ooooh!

Катюшче, една за теб  Hug

Ей, Вики, това е друго нещо  Hug

Скреч, пробвай днес отново  Hug Кажи поне как е Митето  Hug

Хубав ден!

# 261
Момичета здравейте!
Аз се позигубих,но вчера пътувах да си полуа заветната диплома най-накрая Grinning Е,друго си е да видиш"черно на бяло" Wink Ще ви пусна една снимка като кача(то има само две де,другите са клипчета).Не беше толкова тържествено,колкото трябваше,ама все пак Wink
Ще ви "следя" днес,че съм самичка на работа.
Цеце пускам ти тел.на ЛС Peace

# 262
Добро утро лейдис,

Сладурче - честито !

Напред и нагоре занапред!!!!

Роси - ами,, ако зависеше от мен до сега да сме ги изкарали тези зъби, със 12 сме сега  Mr. Green  Heart Eyes

Диди - с невероятен заряд са изпълнени и постовете ти? Как е мъжа ти, стабилизира ли се след онази лоша случка, извини ме че ви връщам назад, но се бях замислила наскоро.

Виктоалиа честит ти комп, със здраве да се ползва от теб и цялото ти семейство Simple Smile  Peace

Ние днес ще чакаме на мъжо сестра му да дойде на гости, че се върна вчера от Холандия, ще носи подаръци, Ники само повтаря           "йейиоо, йейИо....  hahaha", казах му че ако слушка, леля ще дойде днес, той така слушка, чев 6,30 е станал и снове из нас, ама го приспах ей сега. Хапна си божествено вкусна каша с ябълки, банан и манго...малеее.облизвах лъжичката   chef Joy
Няма да си взима лаптопа тези дни и съм много щастлива, че като си легна на диванчето и метна на краката лаптопа и си действам както аз си знам...., че ви наглеждам.
Хайде спорен ден.

# 263
Сладурка, честита диплома! Нека ти носи много успехи!

# 264
  • София
Сладурка, честита диплома! Само на подходяща и добре платена работа да имаш възможност да работиш!

Ще пиша по- късно, защото ми е послед ден с бабата на Константинчо и ще се въползвам да мръдна някъде! Mr. Green

# 265
Сладурка, честита диплома!  bouquet

Малко ще помърморя. Joy
Аз съм кълбо от нерви заради майстора ни - не стига, че работи бавно, защото все му се пуши, ами и лошо. Щях да припадна от вида на стаите след първа ръка боя. Толкова пъти съм боядисвала, никога не са ми изглеждали така. Утре е обещал да боядиса една стая окончателно и ако не ни хареса, ще откажем боядисването. Плочките на пода ги е сложил от 2 седмици, а още нямат фуги, една от вратите, която трябваше да затвори с гипскартон все така си стои с едно парче и толкова - нищо завършено няма, само пари иска, а и за тези пари не виждам толкова свършена работа. Все така стърчат кабели отвсякъде и изобщо какво работи не знам. Направо не ми се заминава за БГ, ако не беше Рони щях да съм на обекта и да го юркам, а което мога и аз да върша, но уви... Не знам как ще успея докато сме в България да не мисля за ремонта, а да се забавлявам. Confused За капак вчера получихме известие, че до 15 дни трябва да платим огромна сума /6000 евро #Crazy/ нотариална такса за апартамента. Преди се плащаше до една година след покупката, а сега хазната е празна и са се разбързали гадовете. #Cussing out

Диди, никакви манипулации и изследвания не ми препоръча лекарят - каза, че в моя случай повече биха навредили отколкото да помогнат и се правели само при невъзможност за забременяване. Всяка манипулация в областта на тръбите увеличавала риска от извънматочна бременност. След 2-3 месеца почивка можело пак да пробваме, на мен обаче ми мина мерака, не че и преди много исках, но сега пък съвсем клоня към отказване.

Май ще си налея едно ликьорче да успокояване, пък Рони ще е на прясно мляко довечера. Joy

# 266
Момичета за съжаление нямахме снимки с тоги,но пускам само една
http://img195.imageshack.us/i/cam0108.jpg/ Извинявам се за лошото качество,но с тая камера толкова Crossing Arms
Ванилия ама какви са тия нотариални такси #Crazy Съчувствам ти и за майстора ooooh! Важното е,че ти си добре и ще пътуваш Hug
Весе забравих да ти кажа,че и аз се изумих от Стелито  Crazy Браво! Ив2чето знае само около 10-ина думи newsm78

# 267
Сладурче,честито ти дипломиране!Желая ти реализация по специалността или в професия,която те удовлетворява и финансово и духовно!
Виктоалия,честит ти комп.Със здраве да си го ползвате!
Гале,прочетох,че даваш каша на Ники,затова да питам теб и другите мами:
Давате ли все още каши за закуска или следобед?Ангел харесва само бисквитена на Хумана,но аз му давам само един път в седм.,защото се притеснявам дали е достатъчно хранителна за възрастта му,и дали е добре за него да яде неща,които по-скоро се гълтат,а не дъвчат.Споделете мнение!

# 268
Бакши отдавна не давам каши Thinking Мисля си,че те са големи дечица и е достатъчно,че ядат обща храна,овесена каша с плод върши същата работа Peace

# 269
Ето ме, ..... За кашите// ...... аз пък давам, Ники много ги харесва и 1-2 седмично яде всякакви. Точно бисквитена не обича много. Сменям закуските сутрешна/следобедна: кис.мляко с овесени ядки, попара, каша, трахана, принцеса с кашкавал/рядко/, кисело мляко само , натрошени бисквити Закуска с пр.мляко и т.н.
Милия днес доста помрънка,  бях забравила за месец и нещо какво беше това, но се върна с пълна сила, направихме си разходка до Витошка, после пред народния театър го пуснахме на един батут да скача и играе, псоке в една детска площадка, ама крив, крив, само мрън-мрън, посяга, шамари раздава, чужо.... чак ме е срам, караме му се, вдигаме тона, а той е започнал да кротува и гледа надолу, когато викаме, защото преди не ни обръщаше внимание. Трябва да има страх от гласовете ни в тези децибели, защото работата сме я изпуснали.
Ванилия - много ме ядоса този нагЪл майстор, не го е срам, а за парите, които дължите, дано се справите бързо. Успех.
Сладурче - много си готина, много ми допада цвета ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт