Креми,честито синьо щъркелче!
Весето,Стела ми скри шапката,тя направо си говори.Моето момче отчетливо произнася само десетина думи,дори понякога не разбирам какво иска.
Гале,и аз съм имала моменти ,в които казвам,че тати много иска да си играят,но и Ангел не чува,все се прави на разсеян.Толкова са свикнали с нас,че няма оттърване
Ванилия,радвам се за доброто развитие на нещата,лек полет,очаквам включването ти от БГ.
Скреч,привет!Хайде,пиши!
Днес Ангел е по-добре,няма температура и е доста жизнен.Все още е с намален апетит,но се надявам и това да отмине.
Днес имахме премеждие с количката,навръщане от ДК минах през магазина ,натоварих хубаво количката и тръгвайки към вкъщи задното дясно колело падна.По никакъв начин не можах да го закрепя и до нас бутах количката само на предни гуми,изпотих се цялата,сега и ръцете ме болят,но най-трудно беше да я кача по стълбите(за мой ужас нямаше никой,който да помогне)
Добре,че имаме и друга количка(не особено удобна,затова и не я ползвам),но докато отремонтираме счупената ще имам резервен вариант.
Лека вечер!

Представям си какъв зор ти е било
и у нас положението с щипките е същото 
Е,друго си е да видиш"черно на бяло"
", казах му че ако слушка, леля ще дойде днес, той така слушка, чев 6,30 е станал и снове из нас, ама го приспах ей сега. Хапна си божествено вкусна каша с ябълки, банан и манго...малеее.облизвах лъжичката
/ нотариална такса за апартамента. Преди се плащаше до една година след покупката, а сега хазната е празна и са се разбързали гадовете.

Браво! Ив2чето знае само около 10-ина думи
Мисля си,че те са големи дечица и е достатъчно,че ядат обща храна,овесена каша с плод върши същата работа