Слънцето все по силно напича,а НОЕМВРИчето иска по плажа да тича

• 13 771
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
Привет!

Честити сини новинки на Лилето и Креми! Hug Heart Eyes

И ние не ядем каши от много отдавна Peace

Бибата вече е съвсем забравена,а днес си поиска гърне да ака "бабо бъзо нето акам" Shocked Направо м скри шапката.
Мисля че много скоро памперса ще е история при нас.
За говоренето - и Хриска е от бъбривите,всичко говори (покрай кака си може би,ама става с лекота).Пее "на дивана под юргана",Зайченцето бяло и мила моя мамо.Пускам им песни на компютъра и не ме търсят въобще и току ме изненада златцето малко с някоя песен.

Ванилия,радвам се че всичко се е наредило при теб Hug

Сладурка, честита диплома!

Ми това е накратко от мен,ще се връщам да ви чета и когато успея ще се влюча пак.
  bouquet

# 271
  • София
Добра ви вечер!

Аз и Митко сме добре. Няколко дена сме на гости на брат ми по случай раждането на дъщеричката му  Hug
 След няколко дена ще се върна отново в Зимевица.

Предполагам си спомняте за онези нощни пристъпи, за които ви писах. Е, оказа се, че май не е това, което Шлябада обясни, защото започна да му се случва и през деня в будно състояние. В началото заскимтява, а няколко секунди след това вече пищи, извива се на земята, рита ме и ме удря, ако искам да го пипна. Утихва постепенно и ако е нощем - заспива, но спи неспокойно. Е, каквото и да е, слава Богу свърши. Вярвам, че всичко е отминало, независимо какво му е било на детето. Може би типичните за пубертета странности.

Зъбите му продължават да имат черните петънца и ще се консултирам с моя зъболекар какво да го правя.

С храненето е иде ми-дойде ми. Един път може да изяде цяло пилешко бутче, а друг път се мръщи на де хапки месо. Плодове може да яде, а може и да се втриса от тях, сякаш лимон му давам. Прави каквото си иска, а аз му вървях по гайдата, но сега се старая да съм по-изобретателна, че апетита си зависи от стимулацията все пак. От няколко дена му предлагам плодовете на шишчета от клечки за зъби. Много ги харесва.

Станал е майстор катерач. Катери се по всякакви ниски и високи предмети и огради, което ме забавлява, но и ме изморява, особено ако реши да прескача една порта, която е поне метър и половина, защото се налага да го държа за гащите.

Това дете почти не си затваря устата от приказки, но почти нищо не му разбирам  Tired

# 272
  • от Луната
Сладурка, честита ти диплома. Пожелавам ти много добре платена работа по специалността

# 273
  • от Луната
Скреч, честита ти племеница! да ви е жива и здрава

За кашите-аз все още давам от плодовите на Слънчо. По-често сутрин, но понякога и след обяд съм давала. И ги давам на шише, иначе не ги изяжда. Давам и от зелемчуковите, но с 1-2 бисквити закуска вътре.Иначе не ги яде

# 274
Здравейте!
Креми,Лилчо,много се радвам за вас  Heart Eyes Чета ви с най-голямо удоволствие и така се размечтавам  Heart Eyes Май искам и аз вече второ,но ще трябва да поизчакам.Живи и здрави,след година-две...когато е рекъл Господ,тогава.
Галакси,и аз ще дойда на срещата,ако се организира такава.
Сладурка,честита диплома!Желая ти да намериш своето поприще и да си една от най-добрите в него!

АЗ ви чета,но не успявам да пиша,защото съм се отдала на проекти за обзавеждане  Heart Eyes

До скоро  Hug

# 275
Привет от нас!

Сладурка, честита диплома!

Галакси, благодаря ти, че си мислила за нас!   bouquet  Татито се подобрява бавничко, прави малки разходчици с нас на патерички и още поне един месец не трябва да стъпва на крака.

Ванилия, попитах те за процедури, защото доколкото знам, тука препоръчват хистероскопия или цветна снимка, за да може да се премахнат евентуални леки сраствания по тръбата, ако те са довели до извънматочната бременност, а също и да се провери за проходимост. Както и да е, щом в твоя случай не е препоръчително, ще си ги спестиш, и без това доста преживя. Хубава почивка!

Баксиса, и аз си мислех да питам за кашите, че в чудо се видях с това неядене. Взех една с елда и Дари така се намръщи на първата хапка, та се сетих как накрая, преди да спра да й давам окончателно, уважаваше само бисквитената на Нестле и какаовата на Милупа. За сметка на това аз много й харесвам кашите и си хапвам с удоволствие.  Blush

Роси, голям срам, ама тази вечер и на бар я заведахме. Имахме гости и отидохме до Приморско да се разходим. Разходихме се по главната им улица и към 23 часа отидохме при мъжете, а те бяха седнали в един от характерните за града барове на открито. Е, нямаше по-доволен човек от дребосъка – разглеждаше звездичките по тавана и си танцуваше на ритмичните мелодийки. Но няма да се повтори скоро, обещавам.  Simple Smile
А иначе от сутринта се е залепила за мене като марка, крива до безобразие. Реших да си купя някаква дрешка и петте продавачки в магазина се направиха на клоуни само и само да я отлепят от мене, но не се получи.

Лека вечер ви желаем!

# 276
Добро утро!

Сладурче, честита ти диплома  Hug Дано се реализираш по нея, ако това е желанието ти  Peace

Дес, браво на Хрсика  Heart Eyes Ние сме до никъде с гърнето, ама и аз не съм наястоятелна  Rolling Eyes

Бакси, аз почти не давам каши  Rolling Eyes Имам една-две отворени, но и правя от тях, само когато няма какво друго да яде за следобедна закуска.

Ох, Гале, много темпераментен този Ники, бе  Laughing Дано този период не продължи много дълго  Hug

Скреч, дано са били временни тези пристъпи  Hug

Деска, Ренка, Цеци, приятна срещица ви пожелавам  Heart Eyes

Ааа, Мергинце, все те мисля, че пак забегна  Hug

Канелка, аз си мислех, че само майсторите в БГ са такива дебили  ooooh! Този да няма българска жилка  Joy Мен така Сашо ме изостави и то бременна по-миналата година да се разправям с един такъв и след първата стая го изгоних  Twisted Evil Е, и следващият не боядиса кой знае колко хубаво, но поне си свърши бързо и внимателно работата  Crazy Дано се наредят скоро нещата и се успокоиш  Hug

Брех, днес въобще не ми се пише  Crazy

Хубав ден!

# 277
Здравейте мили сладурки!  bouquet
Позагубих се, но...почнах официално работа, Цветка ясла...след
4 работни дни ... двете ми принцеси се ошариха /варицела/ и чак днес мога да кажа
че си отдъхвам...ужасна история...Цветито поне леко я изкара, но каката беше кошмар...
аз разбира се ходих на работа, гледаше ги свекърва ми вкъщи, но се сещате какво ми е
било на главата...
работата ми е напрегната, но смятам, че вечи посвикнах и ако не открия друго и това
ще е добре на този етап...
От утре каката тръгва на градинка, Цвети ще е още една седмица вкъщи,
а аз разбира се на работа...
Пак ви приканвам, ако идвате към Бс ще се радвам да се запозная с всяка от вас!
Целувки и ви желая прекрасна седмица!!! Hug

# 278
  • София
Виктоалия, аз забравих най-важното - -в Перник съм! Най-вероятно утре сутрин ще си тръгвам, но ако случайно днес привечер излизаш, може да се видим  Simple Smile

# 279
  • София
Здравейте, мили мои!  bouquet

Изпратих мама за София, че е на работа, приспах младежа и наминавам да ви видя. Поздрави за добрата ФМ при Креми и Лилчо!

Теди Много неприятно развитие при вас, но няма как да се избяга от подобни неща. Надявам се за цяло лято да се видим поне веднъж да не станем за смях с тия 30 км, които ни делят. Hug

Скреч Добре дошла! Определено ми липсваше твоята компания!

Дианче Мерси за идеите за къпането! Hug

Канелска Майсторите са еднакви по цял свят. Не се ядосвай! Да беше видяла на свекърва ми в Париж как и смениха радиаторите с уж нови, а те се оказаха по- стари и от старите. Joy

ДесБраво за биберона и гърнето! Голямо момиче си стана и това си е. Grinning

Бакши Много отдавна ги отказа кашите моето момче, но ако ги яде не виждам причина да не се дават. Къде, къде е по- добре от бисквити, например. Но аз ще проклинам деня, в който му дадох да опита бисквита на Плазмон и сега това му е предпочитаната храна. Свършено е с идеята да печеля приза майка на годината. Joy

Отразих ви много леко, но довечера повече! Лек и хубав ден!

# 280
  • София
Привет и от нас. Днес ви пиша само за трети път - останали два нина ги изтри. Сега скиторят с баща си, а аз оправях след-съборному.....оо идват
после пак

# 281
Хей, майчета!

Днес имах една страхотна среща с една страхотна жена  - Цецето. И после се опитвах да обясна на Све как една такава среща, едно толкова приятно изпито кафе, някакъв си час и половина приятелско бърборене те зареждат много, много положително. Heart Eyes Искрено завиждам на всичко, които често са в компанията на Цеци. Hug  bouquet

И така. Хайде после ще пиша повече.  Wink

# 282
Нещо сладко : http://vbox7.com/play:4d3a2956

Деска, Hug Heart Eyes

Лека нощ, момичета  Hug Heart Eyes

# 283
  • София
Само набързо да ви нацелувам за лека нощ  Heart Eyes Hug

# 284
  • София
Eхо, мами!

Прибрахме се с Василия, не можем да си се нарадваме, толкова променена ми се струва само за една седмица. Още не е заспала, а аз вече клюмам  Tired

Много съм изморена от цялата акция, но пък и хубава работа свършихме и съм доволна в крайна сметка. Много съм щастлива, че се видяхме най-накрая с Дита, обичам я тая жена! Hug  Мога само да съжалявам, че не живеем в един град. В Търново ми стана едно такова носталгично, все пак 5 години съм живяла там, градът е променен и е станал още по-хубав. Абе направо не ми се прибираше в София. А в какъв хубав магазин за детски дрешки ме заведе нашта приятелка /да си дойдем на думата Wink/, добре, че много бързах и в крайна сметка Васето се сдоби само с едно ново тоалетче. Сега съхне на простора и утре ще я издокарам  Heart Eyes

Нямам време и енергия за повече писане сега, утре ще си продължа мисълта. Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт