Слънцето все по силно напича,а НОЕМВРИчето иска по плажа да тича

• 13 766
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Добро утро, мили деца  Hug.
Снощи приспах НИна и заспах  Blush, за пореден път. Да не си помислите, че много е спала - цяла нощ пищя от тия зъби. Направо ми разказва играта напоследък.
 Blushначе съборно си изкарахме супер. (да се появи МИми със снимковия материял ) . Хапнахме , пийнахме, дацата така сладко си играха. По-често трябва да ги събираме.  Blush . Нинка спа на обяд два часа, а  Миташки през това време, нон стоп я търсеше - Ни.. Ни  Heart Eyes Голям сладур.
Дита, радвам се, че сте си изкарали страхотно с Цецето. По честичко ще я пращаме по вашия край  Mr. Green, ама не е лошо и ти да дойдеш по нашия . И други сладурски съфорумки има   bowuu . Между другото - що не се фотнахте ? Или Цецето е нямала време да качи снощи някоя снимчица.
Слагам ви едно кафе и отивам да оправям НИна. Хубава седмица ви желая.

Снимки от вчера има от тук на татък http://picasaweb.google.com/katiousha31/0609#5347215371566990146

# 286
Ох, мами, не мога да  не споделя новото си откритие, което за вас може да е старо , де  Crazy
Лилия обожава мини-филмчетата на Pixar Crazy Ако имате проблеми с непослушни дечковци, горещо ви ги препоръчвам  Peace Peace Peace Ние ги гледаме във Vbox  Peace
Ето това гледахме току-що : http://www.vbox7.com/play:04db4003

# 287
  • София
Привет,

Кате, мерси за кафето и закуската  Hug
Цеце, Дита - радвам се, че сте изкарали добре  Hug
Теди, непирятно е това с варицелата, но поне ви се е махнала от главата. Много успехи в новата работа   bouquet Надявам се да намеря време да се обадя когато дойдем в Бургас началото на юли.
Креми, честито ти синьо щъркелче   bouquet
Сладурка, честита диплома   bouquet
Дидига, радвам се, че мъжът ти е по-добре  Hug лека полека ще се нареди всичко.

За кашите - аз давам от време на време - Стефан е всеяд и нищо не отказва - и зеленчуковите и плодовите ги яде с голямо удоволствие.

Стефан обаче е болен, в петък вечер почти не спа от гадна кашлица. В събота го заведох на лекар - уж нищо му нямало, чисти му били гърдите, да, ама вечерта целият гореше. Вчера пак вдигна 38.5...текна му и носа, но пък кашля по-малко  newsm78
Стана днес в 5, до 7 игра и от тогава спи...измъкнах кака му от стаята и я заведох на градина. Чакам го да се събуди, да закуси и ще го водя при личната. Той пи АБ в началото на май...дано не е сериозно наистина и да се разминем само със Стеримар и Проспан, че много лекарства, много нещо.

Мислихме уикенда да ходим на вила, обаче сега не смея нищо да планувам...то с тия болести вече ми писна. Тъкмо кака му се оправи от ангината и сега той...и какви са кисели като са болни...нищо не мога да свърша.

Тази седмица го дават много горещо, дано не познаят  Wink Желая ви приятен ден   bouquet

# 288
Здравейте мацкиииии

Тонката е пак на ясла,след като сама не го заведох в Чевътрък,а в Петък лелите го върнаха,зашото повърнал оше с влизането.Малко ме ядосаха че трябвало на момента да го завед ана лекар все е станало нещо кой знае какво.Ама нищо.Аз си изкарах още един ден с момчето.Трябва след малко да се обаждам да кажат дали е заспал(което много ме съмнява) и ако не е заспал да ходя да си го взимам.Все още е със сополи ,но най-вероятно няма да се отървем от тях скоро.Няма да кажа нещо ново като кажа че много реве миличкия.Днес в момента,в който спряхме колата пред яслата и се разплака миличкия.Сигурно все се е надявал да подминем сградата Rolling Eyes

Креми,ами честито ви сини дрешки.

Лилчо,и на теб същото Grinning вчера нямах време да ти кажа колко се радвам.Изглеждаш страхотно ,а Васко е много голямо момченце вече GrinningДа го нацелуваш от мен ,че се притеснявах вчера да не го стресирам допълнително като му се нахвърли една леличка да го мачка и целува Grinning

Сладурче,честито ти диплома.Дано скоро да намериш попрището за теб Hug

Роска,наистина са много готини тези късометражни филмчета.Виж на Тонката не съм ги пускала,но аз ги гледам с огромно удоволствие.Много се забавлявам,ама те моя и на децата акълите са на едно ниво така че..... Rolling Eyes

Дита,Цеци  -Радвам се за готината срещичка.Дай боже по-често да има време за такива.

Катюш за Нинка Hug а за теб 100х  Hug

Дес,браво на госпожицата.Голяма бърборана.На фона на антоновото "Чао" ,"Ало" и "Ала(ела)" направо ей такива очи Shocked ококорих.

Таш,не се спотайвай ами кажи как изкарахте на Банско Naughty И да те запитам нещо: Имаш ли идея дали в групара в яслата им дават нещо какаово,че както каза за разни закусчици дето носят родителите знам ли newsm78 Или ако има какао не взимат въпросните хапвания.Идеята ми е такава,че Тонката нали е на хомеопатични и не трябва да яде подобни неща newsm78Пък и не знам как точно да я попитам Тодорова тя и без това си ме гледа странно Sick Ама ако не знаеш ще си я питам.

Скреч,честито ви попълнение в рода.да ви е жива и здрава(момиче е нали newsm78)

Жу дано да не е нищо сериозно със Стеф и да не се налага пак антибиоток. PraynigМакр че малко се съмнява като кажеш ,че е вдигал температура да не ти изпишат. newsm78А ти защо не го лекуваш с хомеопатия,нали му даваше перлички за съня и зъбите?

За кашите-такива неща не ядем много отдавна.Не виждам смисъл от тях,при положение,че яде почти всичко и отдавна е на обща храна.

Приятен ден ви желая милички.От мен толкова.Ако е станало така,че Тонката да заспи(оф много го мисля това дете) ще пиша пак.Няма повече да мрънкам че ставам омална вече hahaha

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 13:15 от Luchka

# 289
Привет,   bouquet

Започва новата седмица и ние /майките с децата/ сме отново сами и действаме по задачки.
Ходихме сутринта малко на гости до стария апартамент/ до баба ми / дадоха ни подаръци и парички  Mr. Green
Брех, това дете уикенда не се кротна, много ми е мъчно з анего, боли си го, дърпа, скъса бибата, ама не прибягвам до Панадол и Нурофен, давам му само хомеопатичните. Де да знам, действат ли/не ли?

Притесняват ме някакви дремби неща и се тормозя.....Вие гледате ли определено време да сте навън с децата, гоните ли някакви часове, и т.н..... аз си налагам да излзиаме 2 пъти на ден/ сутрин преди кухнята и следобед, като стане. Понякога дори се вманиачавам, защото си мисля, че детето се побърква в нас и аз само търча като луда да е навън, да ходи, играе и тича, да се изморява. Има ли подобни майки като мен, които мислят, толкова задълбочено за излизането. Събота и неделя сме излизали само вечер, малкия направо ни побърка, не е свикнал, но мъжо му се лежеше, после други неща/чистене, готвене, гости/ и нямаше как.... а мен ме е жал, че детето седи и дреме в нас,  вместо да е с децата, побъркала съм се нещо.

Ники знае маршрута до площадките и градинките, където ходим, насочва ме с показалец, докато чакаме на светофара  Hug Ако ли мръдна в друга посока, започва извиване, чак ще се удуши на коланите. дивак....

*Мислите ли че е прекалено сега в жегите да го изполея само с водичка /като да си вземе кратък душ/, да не му е топло и да не е прашно от пясъчниците????

Цеце-Дита - много се радвам.
Лучи - ех, защо така това момченце бе, там толкова деца има... Simple Smile Дано е заспало мъничето.
Жу стискампалци да не се наложи да пиете АБ, ние също сме леко хремави, за сега само със Стеримар и клеева тинктура капки, вчера разтворих и 1/2 шишенце осцило.////превантивно.
Катюш големи са сладури всички.

# 290
Здравейте!

Сладурче, честита диплома. Hands Clap Русото ти е страхотно. Flutter

Катюшче, абсолютно сигурна съм, че всички майчета в нашата темичка са страхотни. Ние с много топлота си ви обсъдихме с Цецито. Това си мислехме - каква хубава групичка си заформихме и вие, които сте по София, сте си страхотна компания. Hug

Вчера от емоция съм забравила да ви се похваля каква красива дрешка подари Цеци за Симона. Сега с Васето ще се фръцкат модерни из парковете. Flutter И ще си ги цапат на воля. Mr. Green

Лучи, ще си мислиш детенцето, ми как иначе. Heart Eyes Дано е заспало спокойно момчето, мама да се успокои.

И Хриска на Дес ми скри шапката. Бърборица сладка. lovekiss

Жу, дано му мине на Стеф без АБ! fingerscrossed

Каши Симона не беше яла мнооого отдавна, просто ги отказа и аз спрях да й предлагам. Обаче като ходихме на Метро и нашето мляко вървеше с безплатна каша на ХИПП - йогурт с плодове. И нашата така сладко си хапва тези дни. Не виждам нищо лошо да си ги ядат до когато искат. Simple Smile

Гале, не се вманиачавай, то и аз малко на там клоня, да е все навън, на въздух, след тази дълга зима...обаче, домакинството си ни чака и няма как. Симона даже понякога й омръзва навън и иска да се прибираме при играчките.  Heart Eyes

Лек ден! Flowers Sunflower

# 291
  • София
Върнахме се от прегледа, засега няма да даваме АБ, само тобрадекс в носа. В сряда пак на контрола.
Хапна човекът и сега заспа, мисля и аз да се хоризонтирам на дивана, изключих звънеца, да не му хрумне на някой да се развъни  Wink
Лучи, заспал ли е? Не се притеснявай, ще свикне  Hug а и ти не им се връзвай много много на лелите - какво значи дали е заспал - ми ако не е заспал да го занимават нещо друго. То ако може хич да не им ги водим ще им е най-лесно на тях.
Гале, за излизането - тъй като по принцип е на ясла през деня - като го прибера от там и направо на двора до 8 вечерта. Но часове не засичам.
За душа и аз го поливам Стефан по няколко пъти...то си му е жега на детето, нека се разхлади.

# 292
Дита - толкова заредени постове с Цецето пуснахте, че  ме накефихте максимално, аз също мисля, че нашата тема  е със страхотни хора отрупана.... Честити дрешки и да си ги носите с кеф.
Жу - това е добре, дано мине бързо .
Ама и аз като зачетох на Лучи поста си викам, абе тези в яслата и градините как я мсилят, че нали затова се оставят тези деца, за да привикнат към онази атмосфера. Лелите трябва с подход към децата да ги пивлекат към тяхната компания и ясла, а не обратното, за всяко помрънкване и да звънкат да си ги прибирате...  Това сега го разбирам, ако е практика,,,, горрко им...

# 293
Младежа не е заспал,но казаха ,че бил спокоен и да ходя да си го взимам към 15 и нещо.Иначе не звънят постоянно,но определено според мен им липсва малко подход поне сутрин като го оставям.И Роси е права ,че трябва с по-малко лигавщини да процедираме сутрин ама досега нито една сутрин не са се опитали нещо да го замаят като го оставям.Отмъкват го и толкова.Е малко не може ли пък да му поприказва малко.Оф не знам вече.Те си знаят,но според мен повече го стресират по този начин.

Благодаря ви момичета че ме изтърпявате с тези мрънкания.Страхотни сте Hug

# 294
Здравейте мами-сладурани  Hug
Най- накрая да се включа и аз...
Много пораснали, много говорещи са нашите човеченца вече  Heart Eyes
Някои си ги виждам редовно, други отвреме навреме и е страхотно. С Галето и Никича сме всеки ден поне малко заедно и те с Андреа са големи приятели вече. Много са сладки, прегръщат се, радват се един на друг... е, понякога се и поздърпват за някоя играчка ама няма как.
За срещата на 20- тази събота, Галето ви е писала. Мисля да бъде в от 10часа, така ми се струва най-добре, Лучи, Креми и Катето тг одобриха, но ако има други предложения казвайте. И 10 и 30- 11 часа да дойде някой пак ще е добре, ние няма да бързаме, надявам се да се съберем повече и да си побъбрим сладко, а пък децата да си поиграят.
Лучи като чета за тая ясла и се чудя аз как ще я пускам Андреа, каквато е мамина лепка...

ох, събуде се, хайде до скоро... цунки...

# 295
Здравейте! Имам много спешно питане: Днес на Рони му предписаха нещо червено за мазане на дупето. Току-що го мазах и уж внимавах, а стана голяма цапаница - освен дупето му, моите ръце са червени, на майка ми, едва спасихме паркета и мивката и не знам дали няма още щети. Това чудо е за дезинфекция на кожата на дупето, защото има някакви пъпчици. Приготвя се в аптека. Имам спомен, че някой беше писал, че е ползвал такова силно оцветяващо мазило. Въпросът ми как мога да го купя от България, как се казва и т.н.? Някой има ли идея?  Praynig Praynig Praynig Страх ме е да го взема от тук. В куфара абсурд да го сложа, ако се счупи шишенцето, ще останем без дрехи. В ръчната чанта мислех, но се сега като го видях как цапа и тече, абсурд да го сложа и до документи и фотоапарат. ooooh!

# 296
Съвет от експерта по пренасяне на вонливи и течливи багажи: опаковай го в найлонова кесия, а нея в още една найлонка и стегни с ластиче. Иначе тук има Пиоктанин, но той не е червен, по-скоро е лилав, много цапа, но се пере.

# 297

Общи условия

Активация на акаунт