Слънцето все по силно напича,а НОЕМВРИчето иска по плажа да тича

• 13 769
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Гале, нямам снимки на пясъчника, ама намерих такъв из нет-а /само че нашата мида е розовожълта някаква - http://bgphoto.net/photos/1372/o632578411732500000.jpg . Това е едната, вътре сипваш пясъка и като се наиграе детето захлупваш с другата мида, да не влизат боклук и бубулечки. За 40 лева ги взех двете, хванах прИмоцията   Mr. Green

Аз си харесах разни неща в NEXT и съм се заровила сега там, че ми се ще да пусна поръчка другата седмица. Довечера ще се разпиша по-подробно, че после 3 дни ме нема. Бай!

# 226
[:
Аз си харесах разни неща в NEXT и съм се заровила сега там, че ми се ще да пусна поръчка другата седмица.

ше дойдеш ти на моя акъл, че там е истината Joy Joy Joy имаш ли откъде да поръчаш? да ти предложа вариант...

# 227
ЕЕхо! Hug
Намирам,че всички сте добре и се радвам.
Юлче оттук не мога да отворя снимките,дано поне от вкъщи имам време Peace Ви сега в Сф ли сте или в П-в? Blush
Гале в клуба на Зита има и аниматори ли? И защо момчета Mr. Green Важното е,че Никича стои при чужди хора,Ивата също,но ако съм до нея Mr. Green
 Цеце мене ме вълзнува от къде ще си намериш чист пясък за пясъчника..иии като с еразпилее отстрани няма да го събираш,нали? Ми то така често трябва да се допълва newsm78
 Катюша много ти е сладка изкъпана мишка Flutter ние имаме същия халат,но червен bowuu
 Дита честита ви баня Mr. Green

# 228
  • София
Мими, приемам варианти всякакви, стига да не те затрудня излишно. Аз мислех да си пусна в обща поръчка, защото не доставят до БГ  Peace Ма много хубави работи има там, бе. Усещам, че ще се олея яко този път.....

Сладурче, ние на село миналото лято си правихме нова ограда и пясък да искаш. Останали са няколко чувала, той си е чист речен пясък. Но не ми се вярва чак пък толкова да го разсипва Василия, че да се налага често да досипвам  Thinking

# 229
Сладурка, в Сф сме. В Пловдив ще бъдем началото на юли и може би част от август.

# 230
Тежко време, а другата седмица го дават 40*, не ми с емисли, нямаме климатик в кв-та, добре че не е много жега в нас, но при тези 40* каквото и да е, без охлаждане сме си живи -умрели  ooooh!

Имах си страхотна срещичка с Катюшката, поговорихме, пийна едно каЙве и тръгна, че нали работи. Много красива беше, казах си й го. Много ме разнообрази.

Ходих и на маникюр, ама аха-аха,,,, да колабирам, баси,,,,, уж като усетих, че кръвното пада взех едно малко шоколадче и го изядох,после вода и пак кофти.

Предложение: Желаете ли да се съберем в клуба на Зита на 20 или 21 Юни с децата?
В помещенията е много хладно и удобно за партита, само трябва да решим в някой от следобедите /ще се уточним/!
Може да си поръчаме и нещо за хапване/отново е за уточнение/
Може би ще е пред лятно събирането ни Simple Smile, а ако искате може и тази седмица да го направим. ?
Обещах на Катето, че ще споделя идеята и да я  отменя, тя няма много време за това.
Ако някой проявява интерес и желание може да стане почитател на клубчето на : /Катерина Костадинова/ това е Файсбук й и там има препратка към членовете....  Hug, за сега сме само ние 2-те  .

Цеце - благодаря ти за снимката на пясъчника.
Сладурче, не, не са аниматори, а човека който гледа децата е момче, което се справя страхотно и има невероятен подход към тях, играе си, изобщо пасват си и аз съм много спокойна.

# 231
  • София
Привет,

Аз нещо съм се затрупала със задачи и едвам смогвам...обаче ви чета.
Гале, ако съм в София ще дойда другия уикенд.
Дита, радвам се, че сте успели с банята  Laughing
Роси, мина концерта на Таня, свири много добре детето - 2 песнички и един етюд. Изпя отделно още 1 песен в сценка.
Юлче, много хубави снимки  Hug
Лилчо  Hug Hug Hug много се радвам като те чета.

Лека и по-прохладна вечер ви желая   bouquet  bouquet  bouquet

# 232
  • от Луната
Дита, това е период. Не искам да те плаша, но при някои деца минава доста бавно. На племенницата и трябваха към 7-8 месеца, за да спре да изпада в истерия всеки път щом станеше време за баня. Но и тя беше малко по-голяма newsm78. Радвам се, че сте се чипкали, но това с чорапите
Роска, хич да не ти пука от такива злобари. А другия път като те питат какво ще го правиш им кажи, че ще го потраеш още малко и ако не стане по-кротък ще го продадеш на черния пазар поне пари да изкараш Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сладурка, радвам се, че всичко се е разминало Hug. Мишка ти благодари за комплиментите
Цеце, честита ви придобивка. Може ли да споделиш каква му е цената и само в Метро ли го има? И щом го сглобите искам снимки Whistling
Катюша, Нина е много фешън с тоя тоалет
Ванилия, стискам палци всичко да е наред и да не се налага да отлагате пътуването.
Лучи, ще свикне, а наистина е по-добре така както е направила лелката, че иначе няма свикване. Спомням си, че племеницата цял месец стачкуваше- нито спеше, нито ядеше, нито вода миеше милата. Като си я вземехме тя си тръгваше със закуската в ръчичка и щом излезехме на вън я лапваше на един дъх, толкова беше прегладняла
Щлябада, разкошни сте , завидях ви и то не много благородно
Жу, какво стана с майстора? Намери ли си? Този който имах предвид след около 2 седмици щял да е свободен

Да ви се оплача и аз малко, имаме си нов компютър и Християн е като залепен за него. Освен малко внимание на детето нищо друго освен да се занимава с новата си играчка не прави като си е в къщи

# 233
Хайде едно включване и от нас!

Дитта,честита ви баня!
Цеце,заинтригува ме с пясъчника,горе-долу колко е голям,че да взема и аз един за у свекито(имат много малко дворче,което е на кооперацията,но никой не го ползва,само свекърва ми сади цветенца),че в нас място няма.
Сладурче,радвам се ,че си добре и ,че се включваш!
Лилчо,толкова мило си описала трепетите си около бебчето,че ме връщаш във времето от бременността ми и си припомням моите радости и тревоги,сякаш беше вчера.Радвам се,че всичко е наред,така да е и за напред!
Юлче,виждам много усмивки и спокойствие на снимките!А за Калофер ви завиждам,две поредни години сме почивали на Паниците и имам хубави спомени.

Днес Ангел стана доста рано,в 5ч.,отказа закуска,после мрънкаше,към 9ч.ми се стори топличък,оказа се с 37,2.Първоначално не се притесних,предположих,че ще се появява зъбче,но към обед мрънкането се засили ,а той стана доста топъл.Премерих Т,а тя-38,6,дадох панадолче.Следобед педиатърката ни дойде до вкъщи,каза ,че гърдичките са чисти,няма зачервено гърло.Сега ще пие Инфлуцид и Панадол при нужда.Каза да му давам повече течности,но точно днес той отказва да пие водичка.Като му предложа сокче го изпива,а принципно рядко пие сок(обича само от ябълка или ябълка+грозде)Според вас сокчето дали ще го хидратира достатъчно?Естествено отложихме и ваксината,която бе планувана за утре.
Други новости при нас за сега няма.
Спокойна вечер и здрави дечица!

# 234
  • София
Добър вечер   bouquet

Аз съм супер изморена, но влизам да се отчета от прегледа - всичко ни е наред, бебчето точно си отговаря на седмиците и е един 100% мъж  Mr. Green Изненадка страшна  Crazy

Утре повече, целувки на всички  Hug

# 235
Креми бравооо! Честит ти мъж!
Бакши а защо изобщо трябва Ангелчо дапие Инфлуцид,като са му чисти гърдичките и няма нищо? Педката какво обясни?

# 236
Ей, Креми, страшна изненада наистина  Hug И аз те виждах като мама на две момиченца  Laughing

# 237
  • София
Кремии, честито ви мъжле! Мъжът ти сигурно не стъпва по земята, а? Laughing Смятам, че много ще му отива един син  Peace Айде да ви видим сега и момчетата какви ги правите  Wink Нищо де, има време и за една сестричка на Кари   Wink Само живот и здраве да е!

Аз уж багаж да стягам, ама някъде до половината стигнах и ми писна. Имам големи проблеми с цветята и съм супернапрегната и притеснена. Стискайте палци утре сутринта да намеря по борсите това, което ми трябва, че иначе ще е излагация. Пууу значи, как пък все на косъм трябва да стават нещата, няма спокойствие и това е  Tired Пък следващата седмица имам две сватби - в петък и събота  Crazy Crazy Crazy

Сладурчее, не съм те забравила, да знаеш! Сигурно си разочарована от мен и си ми сърдита, но мисля по твоя въпрос. Другата седмица ще се чуем  Peace

Бакси, айде стига вече, де! Ей, аман от тия болести  #Cussing out Дано да е нещо безобидно  Praynig

Юле, да си призная, нямам време да изгледам всички снимки, но на тези, които видях, сте толкова усмихнати и озарени, че ми напълнихте душата направо! Hug

Роска, на теб наум много ти говоря, да знаеш  Embarassed Все от бързане не те отразявам, но те мисля за всичко, което споделяш. Не знам накъде още си отслабнала, но не ми харесва тая работа  Crossing Arms Много си емоционална и много изживяваш всичко, което се случва около теб. То че няма да се промениш, няма, но все пак си следвай приоритетите преди всичко и не си пилей така енергията и нервите. Между другото, нямам ти никакъв телефон, иначе бих ти звъннала. Сладурче, и твоя не съм сигурна, че го имам. И на Дита също, пък уж ще се виждаме тия дни. И на Ренито   newsm78 Аз станах прословута с тия телефони, но няколко пъти старият джиесем ми правеше номера и ми изтриваше всички контакти, а в по-новия апарат нямам всички.

Ох, отивам да свърша нещо, че ме гложди. Пък и ми дойде на всичкото отгоре баш сега   #2gunfire

# 238
Креми, честито момченце Grinning! Супер много се радвам, ще сте страхотна банда Heart Eyes
Бакси целувки за Ангелчо и утре да е здравичък Hug!
Юлче прекрасни са снимките Heart Eyes
Кате голям бонбон е Нинката Heart Eyes

Мерси за милите думички и че споделяте радостта ми, мили мои:hug: Heart Eyes

Айде лека, че днес си изпуснах часа за лягане Crazy

# 239
Привет!
Креми, честито синьо щъркелче!
Голям екстрасенс ще се окажа  Laughing, търсете ме за прогнози за пола, ако имате нужда  Laughing  
Цеце, запали ни всички с тези миди  Laughing Ще потърся и аз, че нашия пясъчник е в едно очукано метално корито   Crazy Не ми пречи особено, но Елица не може да влезе вътре и пръска пясъка отвън, пък и всъщност...загрозява ми малко снимките  Mr. Green Опасявам се само, кучето на нашите да не го изгризе  Joy
Добре че заговори за телефони. Сега ще ти пратя моя, за списъка, че бях забравила.
Бакшиша, бързо оправяне на Ангелчо! А карантинния период за варицелата мина ли? Дано да е нещо безобидно! Не се притеснявай, ще го хидратират и сокчетата.
Гале, какви горещини, бе  Crazy От утре пак дават проливни дъждове, гххххх  Sick
Дитта, много се смях на вашата баня  Joy  
И Елица правеше подобни номера. В коритото не сяда отдавна. Права вече търпи, като се опитва да пие вода от душа или къпе разни играчки, или стиска в двете си ръце по един шампоан  Mr. Green Но определено се дразни, като й се стича вода по лицето. Голямата доста време я къпех, като стискаше един потник пред очите си  Crazy, но Елица е още малка да разбере какво се иска от нея. Купих й козирка за баня, ама кой ти търпи подобни екстри на главата  Joy
Роси  Hug След Цецето няма какво да добавя, направо е изказала моите мисли.
Жу, браво на кака Таня! Сигурно е имало някаква причина за предната й сценка, но минало-заминало.
Хайде, лека вечер на всички!
А аз ще погледна снимките на viktoalia transparanta, че съм ги пропуснала и на юлчето.
До утре!

Общи условия

Активация на акаунт