Слънцето все по силно напича,а НОЕМВРИчето иска по плажа да тича

• 13 775
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА !ДА РАСТАТ ЗДРАВИ,ПОСЛУШНИ,ОБГРАДЕНИ С МНОГО ЛЮБОВ!
                                     Нека всички запазим детското в себе си!

# 46
Честит празник на всички деца! Да растат здрави, обичани и щастливи! Да имат безгрижно, прекрасно и незабравимо детство!

Нашия ден си мина по обичайния начин - люлки, пясък, катерене тук и там, събиране на камъчета, пръчки, фасове и други боклуци  Crazy
 На няколко места в Морската градина имаше разни празненства - клоуни, песни, игри, но естествено, не я впечатлиха. Единствено събрахме и пукнахме малко повече балони  Laughing
"Проплака" за едно надуваемо пате и заради празника, реших да й да го купим, та това ни е подаръка  Crazy
Кате, имаме си и флаери на Емика  Wink
Хайде, отивам да се къпем и лягаме. А после аз може да отразя празника с едно бейлисче  Laughing и пак да ви нагледам.

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 20:42 от арабела

# 47
арабелче, ей, и аз за бейлисче си мислех. Да идем да сипнем по едно, а ?

Цеци, честито бу. Нашето отлежава на терасата, че е голямо дърво и сама с него и детето не се наемам да излизам. Crazy Като сме с тати по-може.

Следобед все пак се замъкнахме на тази нова площадка и Симона не се държа много прилично, ама в рамките на нормалното. Mr. Green Да не ви занимавам с подробности, картинката ви е ясна. Grinning

Айде цунки и до утре! Hug

# 48
Честит празник на всички дечица!  Hug

Понеже празника попреваля да разкажа на мамите, които пазят диета как мина моя ден.
Към 17 часа се ориентирах да приключвам работния ден. Щях да се прибера на време за да поглезим Лена - нали е 1-ви юни все пак. Леко ми прилоша и помолих колегата да отвори прозореца. После нещо стегна гръдния ми кош и започнах да потъвам, цялото ми тяло изтръпна, свлякох се от стола, легнах на земята и .... Мъгла, болка и задух. Поосвестих се на едно походно легло. Колегите го бяха донесли от някъде и ме бяха пренесли. Дойде Бърза помощ биха ми диазепам, но тремора не спря и ме закараха в 3-та градска. Една система и се освестих - изследванията ми перфектни. Няколко лекари ми обясниха точно как съм си прецакала организма с тази протеинова диета. Не е проблема, че съм отслабнала с няколко килограма, а че тотално съм си разбила всичко останало. Ей така за едното нищо имах чувството че съм пътник  ooooh! Хем и химия съм учила - но тя простотията по хората си ходи за жалост  Embarassed Така, че момичета умната, че няма кой да ни гледа децата после. Пиша ви не за да ми съчувствате, а за да не сте толкова тъпи и глупави като мен. Вярно, че не всички организми реагират така, но е факт, че точно моя реагира така и можех да шофирам в момента, можех да падна на улицата, а можеше и да съм сама вкъщи с Лена - варианти много...
Иначе ще ви излъжа ако кажа че не съм супер щастлива, че успях да се натъпча в някои от старите си дрешки.  Rolling Eyes

Хайде лека и умната  Peace

# 49
Ее, медхен, какви са тия работи сега! Спирай всякакви диети и щуротии! Naughty Ама ти си кльощава, бе момиче, какви диети правиш!!?? Между другото, когато правих Дюкан за първи път се чувствах добре. Но сега нали март пак се пробвах  и едва гледах през деня.  Не се чувствах добре и спрях. TiredА пък Све пак прави Дюкан и цъфти и върже - много добре му понася.  Crazy

# 50
Честит празник на всички дечица! Hug Hug Hug

Аз днес съм както обикновено под пара,ама си обърнах внимание и на дечицата.Водих ги на обяд да си изберат нещо за празника,Хриска си награби едно мече ,а Вяра - скромна една книжка.Баба им и тя им купи разни неща.
После бях решила че ще ги водя с мен на тържеството ни за завършване на едни второкласници.Хриска подвикваше "мама,мама" постепенно това премина в ревливи викове и майка ми  я изведе а Вяра стоически издържа на едно място,че имаше инстуктаж преди това Mr. Green
А аз направих купища гафове около това тържество,ама голяма съм гъска.Замазах някак положението,но бях супер притеснена и изнервена.Децата обаче се представиха точно спред очакванията ми,родителите останаха доволни (поне така казаха),а аз не... Rolling Eyes знам си че не стана добре Tired
И така....животът продължава,ще го преживея и това.

Ели,много лошо това дето казваш.То на твоето телце сигурно не му е трябвало подобно грубо вмешателство.Аз като диетувах се чувствах парцал (че съм огромно туловище),пък ти както си 40 кила с напикани гащи.Никакви диети повече ей Naughty

Лека вечер Heart Eyes

# 51
Ох, Ели, щурава девойка си ти - за какво ти е диета на теб  ooooh!. И Деската и тя пак се пробвала  ooooh!
Сега как си? В смисъл моментно ли е било всичко или..? Защото това "прецакала съм си всичко" хич не ми хареса  Naughty
Хайде, дано не се повтаря и не спохожда никого другиго  Hug

# 52
Медхен  Shocked, страшно звучи! Не знам какво да кажа, добре че се е случило на подходящото място и време /колкото и глупаво да звучи/  Confused и добре, че е без последствия.
А как точно се отразява диетата на организма, какво ти казаха докторите? Аз не че не съм се съмнявала, че не е напълно безопасна. То всяка диета си е насилие над организма, пък и да изключиш напълно определени хранителни вещества и да претовариш организма с други,няма как да не се отрази.  Но все съм си мислела, че би станало само след дълъг период, а и ми е интересно какво точно става  в тялото ти?
Дитта, сипала съм си вече. Наздраве!
И нашето "бу" отлежава на терасата  Laughing Нашата грешка е, че взехме с пластмасови колела. Трака, та не се трае, по улиците.  Mr. Green Затова го бутам само на терасата.
Елица и тя се опитва да върти педалите, но бързо й омръзва, а и си личи, че не са й съвсем координирани движенията още.
Дес, сигурно си прекалено критична към себе си. Щом казваш, че си "замазала", щом децата са се справили според очакванията ти, значи всичко е било нормално. Важното е, че родители и деца са доволни  Hug, преглътни и забрави, че е имало "гафове"
Лейдибейби, честито първо зъбче на Мишката! Да ги изкарва леко всичките!

# 53
Честит празник и от нас!

Привет, маминки!

И ние от вчера сме на морето за няколко дни, колкото татито успее да си позволи. Дари бързо си припомни всичко и се забавлява. Ама че време улучихме след тези прекрасни слънчеви дни. Днес обаче направихме хубава разходка из любимото ни градче, включихме се и в детския празник в амфитеатъра.
Ако има някой наоколо, да свирка. /Бояна, къде е Градина, да не би да е ваканц.селище на юг от Черноморец? Ние сме в Созопол./  welcome  Ние не сме много мобилни в момента, но винаги може да се срещнем из парковете, на хапване в ресторанта на селището  http://www.hotel-anaxemander.com/   или на пийване на тераската.

Качих малко снимки да не ни забравите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=336432&pid=12651097 .

Хубави дни за вас и малчуганите!

# 54
Добро утро и честит празник!

Данката освен с разстройство, се обзаведе и с хрема  Confused Аман. КОето не му попречи да стане още в 6.30.  Tired

# 55
Много пишете, не смогвам да ви изчета  smile3523

# 56
  • София
Няколко лекари ми обясниха точно как съм си прецакала организма с тази протеинова диета. Не е проблема, че съм отслабнала с няколко килограма, а че тотално съм си разбила всичко останало.

Абе, колко пъти ви писах за тази малоумна диета?!? Сега ще ти се обадя и направо ще те разнищя!

# 57
Добро утро  Hug
Влизам на бързо да ви "видя"  Wink
Ние сме добре,вчерашния ден мина както обикновенно,разходки,игрички...За подарък,по принцип съм и поръчала едни дрешки от "Мини мод",но още на са дошли,та вчера забърса и едно сладурско потниче,а от моята мама един плюшен бял мечо  Grinning
Еличке  Hug Ама и ти преживяване си имала  Confused Хайде бързо да се стабилизираш и никакви диети повече  Naughty И без туй не ти трябват  Naughty Иначе,чувството ми е много познато,аз диети не мога да пазя,че много обичам шоколад,но като бях бременна най-редовно ми се случваше тази случка и никога не излизах сама.
Дидага,тъкмо си мислех за теб тези дни  Hug Как сте,надявам се татито ви да се възстановява и скоро всичко да остане само лош спомен  Praynig Ако искаш може да си разменим телефоните на ЛС,ние най-вероятно,живот и здраве,дано не се обърка нещо, ще почиваме в Созопол  Peace Много ни харесва там,така че може да се видим края на юли  Sunglasses Целувки на Дари  Heart Eyes
Времето ми изтече,ставам за сега,чао и приятен ден на всички   bouquet

# 58
  • София
 Сега ще ти се обадя и направо ще те разнищя! Вече го направих Flutter
А добро утро. Днес ми върви само на рожденници, от сутринта съм телефониска  Laughing, ама тва хубави поводи. Днес сме на едно приятелче на РД - забележете детски с мноого деца. Как съм недоспала и уморена, съм само за там, ама айде. То и Нинка сиг ще е кисела потова време, та може и рано рано да се приберем.
Мислех да направим един парк съботно - неделно, но се оказа, че сме с караваната на Искъра от петък. Та на някой ако му се ходи за риба - там сме.
Айде хубав, по възможност слънчев ден на всички  Hug

# 59
  • София
Привет, не съм успяла да прочета всичко, че вчера се прибрахме.
В Истанбул беше страхотно, но Таня ми вдигна 40 градуса точно преди да тръгнем...в неделя ни блокира колата точно преди Стара Загора, та ни теглиха до Пловдив.
Днес ще водя Таня на лекар, че я боляло ухото, дано Стефан удържи фронта и не се разболее от кака си ... или поне да изчака тя да оздравее  ooooh!

Ели, леле...
Ох, ставам че си имам киселяк до мен  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт