НОЕМВРИйче се ослушва-подаръче за първи юни то надушва!!!

• 11 519
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Привет и от нас  Hug

Тук времето беше благосклонно и цял ден миткаме по улиците   1stroller

Темичката е чудесна, а колажчето е прекрасно  smile3501

За хапване сте си говорили по назад - Рая не изяжда повече от 1/4 от бурканче 125 гр. на хранене, но мен това изобщо не ме притеснява.Без това планувам да не замествам хранене до годинка  Peace

Относно водата - преди няколко дена и предложих топла обикновена вода с лъжичка и за мое учудване си пийна  newsm78 Днес и предложих същата в шише с мек накрайник и пак пийна малко. Преварена ми отказва. Ще трябва да пробвам с топла изворна  Thinking

Шамс Насам кога ще идваш?

Ето и няколко идейки за заглавия:

Ноемврийския бебок скача в бънджи скок-подскок

Ноемврийския бебок, ръмжи като мечок

Ноемврийското глезанче иска все в ръцете на свойто мамче

Ноемврийче се наричам и мама и тати най-обичам

Ноемврийчета засмени в летни дрешки пременени

Ноемврийчето расте и пюренца то яде

Със слънчеви лъчи огрени са ноемврийчетата ни засмени

Ноемврийските деца радват всички с грейнали лица

Ноемврийчето се мъчи да седи и мама навсякъде следи.

Еми, хайде стига толкова. Ако ги одобрите ще мърдя още  Rolling Eyes

# 16
аиде и аз на 1ва страница.Ели страхотна тема и колаж  bouquetи филмчето е супер!Васко заспа,таткото гледа филм а аз сега ще си сипя една биричка.Наздраве на всички и се чувствайте почерпени.

# 17
дано не ви се стори странно но незнам как да изпратя снимката и на моито бебче вав форума та  да и се радвам и на нея като гледам хубавото  колажче със всички тея бебоци някои ще има ли нерви да ми обесни? smile3525 smile3525 smile3525 txtloves txtloves Two Hearts

# 18
дано не ви се стори странно но незнам как да изпратя снимката и на моито бебче вав форума та  да и се радвам и на нея като гледам хубавото  колажче със всички тея бебоци някои ще има ли нерви да ми обесни? smile3525 smile3525 smile3525 txtloves txtloves Two Hearts

Ами за сега доста закъсня.Но когато Валето ще прави нов колаж правим на първа страничка връзка към албумче в Снимка.bg, където да се качват снимките.Следи и другия път чакаме и вас на колажа.  bouquet

# 19
Колажчето е супер!   bouquet

Но защо не мога да намеря мойто гардже  newsm78 ? Дали ми трябват очила   hahaha .

# 20
Имаме си първото така чакано зъбче!!!
Толкова го чаках това зъбче...леко се виждаше (ама много малко) и взех една лъжичка и се усети че има зъбче, тя за това явно ми беше такава кисела .Даже не съм сигурна дали не са и двете избили долните ама не съм сигурна.Леле колко се радвам че вече е така tooth

Ели, мерси за темичката и на Валя за колажа. bowuu

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 22:08 от ladybebi

# 21
  • до Пловдив
Филмчето и колажчето са супер браво    bouquet

# 22
  • София
Добър вечер!!!
Валя Hug Hug Hug страхотен колаж!!!!
Ели много мерси за темата!!!  bouquet
Днес хапнахме цяло бурканче картоф с тиква без добавка мляко, но изтърпя с триста зора три часа. Joy А с акането продължава одисеята, заради новото хранене си акаме нон стоп. #Crazy
Хайде лека нощ от мен!!!

# 23
А с акането продължава одисеята, заради новото хранене си акаме нон стоп. #Crazy

Дано скоро му свикне стомахчето  Hug но със сигурност така е по-добре, отколкото да се затапи  ooooh!

# 24
Мерси на Ели за темата   bouquet и на Валя за новия колаж   bouquet !

При нас яденето на пюрета и каша (размесена с пюре за вкус) ми вади нервичките- лудвам цял ден, докато улуча момента, в който Рая е на кеф да ги яде- тогава лапа настървено и не и стига, но до преди да го улуча само лапа, плюе, омазва ръце, дрехи, столче, мен и т.н.... ooooh!

А за зъбите и неспането нощем заради тях  #Cussing out моля никой да не ми говори, че вече от десетина дни само дремя, за да мога в мига, в който я усетя, че се буди с писък, вече да съм станала, наместила възглавница и да я грабна да суче за 10-20мин, след което пак си спим; и така всяка нощ по веднъж, и после рано сутрин (рано за нашия режим де) в 7,30-8,00  Crossing Arms .
А снощи- за общо 6 часа нощен сън имах 5 ставания, след петото просто реших вече да не лягам де  #Cussing out

Пожелавам лека нощ на всички!  Hug  Дано да спят спокойно всички бебоци!  baby_neutral Praynig

# 25
добро утро

# 26
  • Попово
ladybebi, честито ви озъбване tooth
здравейте и от нас  Hug
аз така и не можах да сколасам със снимки за колажа и за филмчето... ама така е, като съм се лапнала с една камера и малко поизостанах със снимките  Sunglasses

# 27
  • Бургас
ДОБРО УТРО Heart Eyes

ВАЛЯ КОЛАЖА Е СТАХОТЕН
Hug Hug smile3501, ще трябва да си го увелича, че да видя кои сладури са около нас.

Ей ама много са пораснали бебоците, засмени слънчица мамини да ги изпапкаш с целувки.  love001  love001  love001

Ние още зъбче нямаме ама аз и не искам дано се появи към 9-ти месец, че така да ми е сладка без зъбки.

За гърненце
си мисля че като започне да стои стабилно ще я слагам по един път на ден, да започне да свиква да ака в него, че да не се омазва, а и за мен по лесно. Но само когато детето е готово за това Naughty

# 28
  • ВАРНА
Добро утро и от нас!
Колажа е страхотен-  БРАВО  bouquet
Ние само да се запишем,че ще ходим на автогарата да посрещаме баба Simple Smile

# 29
Привет!  Hug

Лейди, честито зъбче!   bouquet

Момичета, да ви почерпя за успешно завършен трети клас на нашата чудесна кака! Пълна отличничка! Много се гордеем с нея!

Общи условия

Активация на акаунт