ЯНУАРСКАТА тайфа расте , бие в мама малко сърчице

• 14 579
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
маи така ще е най-добре поне да знам какво става

# 31
ех иринка  Hug бъди силна и дано скоро пак да се запишеш в очакващи  Praynig
днес ще бъда кратка, че цял ден съм в едно такова унесено състояние, от хапчетата ли от какво незнам Sad може и от времето да е, че с този дъжд си е само за полягване Simple Smile
ама все забравям, че не съм се включила в новата тема и се чудя защо нямам нови отговори  Laughing
сега ще ви чета на воля, почти схванах какво е ФМ  Simple Smile

# 32
Здравейте и от мен
Ирина Бонева много съжелявам за случилото се с теб  Hug
Аз родих дъщеря ми в Майчин дом и там ме следяха. Сега смятам да е пак така.

# 33
  • София
Ето момичета: МЦ " Фемина" - 983 30 20, работят до 19.30 и се намират на улица Дунав 47. Гледах го на картата и е в района на Лъвов мост.

http://www.mcfemina.com/

# 34
  • Mediterraneo
Иринка, съжалявам  Hug

помагайте че се шашнах нещо ShockedИмам кафяво течение или зацапване не знам какво е точно и не знам какво да правя да се обаждам ли на доктора или да ходя да си почивам.Дали е опасно? Сещам се че някои беше писал за такова но не мога да го намеря сега

Точно миналата събота и на мен ми се появи такова зацапване. Изчаках до понеделник, за да се обадя на докторката си. На преглед бях във вторник. Оттогава съм на Прегнил и Дуфастон.

# 35
  • София
Тарталета, ти ли беше споменала за бременна диета? Ако си намерила нещо, моля те да го напишеш тук, че мен отсега ме хваща страх каква ще стана!

# 36
Иринка много съжалявам!
Момичета нека измислим ново заглавие на темата:
Леко се подуват коремчетата на ЯНУАРКИ 2010(това е само пример,предлагайте и вие)
и друго може да ви изглежда тъпо но да питам,може ли да ми кажете повече за ФМ ,как изследват и за кое точно се гледа.
мерси.

# 37
Ирина, много, много съжалявам! Confused

Почнах да повръщам - три пъти за днес. Всичко ми мирише гадно - храната, препаратите, дори шампоана на детето и верото за миене на съдове. Този път е по-зле от предния. Тогава само домати и риба ме отвращаваха. Сига - всичко, което мирише. Ужас. Трябва да говоря с лекарката, но чак в понеделник ще мога.

# 38
  • София
Здравейте!
Ирина Бонева-желая ти съвсем скоро отново да си в очакващите,кураж Hug
Мишона,и аз съм така,много ми е зле и то по цял ден,а сега трябва да вървя да готвя-ужас!Направо незнам-дано ни мине по-бързо!А тая седмица ми е много натоварена-записах си час за доктор,за четвъртък,а в събота си имам рожденик,малкия ми прави 2,а на мен така не ми се занимава с нищо,начи толко зле не съм се чувствала никога!Айде стига съм се оплаквала!

# 39
  • София
Ирина мила много съжалявам за случилото се,но горе главата и скоро пак на линия.От днес и аз да си кажа съм с пълна програма.Преди малко се прибрах от работа и такова каране и изкарах на тоалетната че свят и се изви,тамън си мислех че ще се размина само с гадене.Някой беше питал за коремчетата-мойто също е подуто все едно вече съм в 5 месец,кой знае какъв хипопотам ще съм натам.Мамо Цоци имаш една голяма  Hug от мен.Възхищавам се на такива хора.Мъжа ми винаги е искал да имаме 5 деца,в последствие аз ги намалих до 3,а сега се молим поне едно да си имаме след миседа и неуспешните ив витро.Както казах в една друга темичка чудеса се случват а най-голямото чудо е това което чакаме всички януарки.Много силни  Hug Hug Hug от мен дано станем повечко   bouquet

# 40
Добър вечер  Wink
Минавам набързо да кажа, че и на мен ми е издут корема, но пък тази бременост за момента не ми се гади, не ме подлудяват миризмите (освен котешката пикня  Sick), имам приличен апетит, но не и вълчи  Laughing Пие ми се кафе и много ми се пуши  ooooh!  Ааааа, и ужасно много ми се спи  Mr. Green Е, хайде лека нощ  Mr. Green

# 41
Здравейте, веднага се закачиш за поста за диетата, защото аз съм доста кила още от предишните бременности и сега повече от 7 - 8 не трябва да качвам, защото е вредно и за мен и за бебето. Ако някои знае такава диета - ще се радвам да я прочета. Иначе доктора ми каза, че най полезните и важните храни за бебето са всички млечни, зеленчуците и месото, а от плодовете само ябълки и портокали, тестени - малко, сладки - хич.
Да ви питам: аз киселини си имам по принцип, ама пия сода и фамотидин Wink. Като бях бременна първия път, докторката ми каза че сода не може и аз се мъчих, с второто ми казаха, че може и аз пиех.И двете деца са си добре, ама истината за содата - знае ли я някои, засега пия по малко, но то още пъпна връв няма и мисля че не е страшно.

# 42
на мен корема ми се издува най-веюе вечер след цял ден пиене на вода и хапване по малко,но сутрин не е много голям.но аз и кила не съм качила още.за корема си го отдвам че много тренирах месец два преди да забременея и бая го бях стегнала.
и да ви питам да ви се е увеличило слюнко-отделянето.

# 43
За содата Дани 77 мога да ти кажа,че за пръв път чувам ,че не е полезна.Сериозно.И през двете бременности я пиех,когато имах киселини ,пък децата ми са живи и здрави.Просто никой не ми е казал,че е вредна и не ме е посъветвал с какво да я заместя.
За диета съм за.Трябва и на мен,защото и аз имам доста килца от предишните бременности и трябва да се пазя.За момента обаче даже съм свалила.Да не говорим ,че апетита ми е на нула и ям по малко.Ето сега ядох чиния супа без хляб.От няколко дни хляба ме отвращава ,а за моето любимо сладко да не говорим.Направо не се сещам за него.Това е наистина учудващо като знам как го обичам под всякаква форма. Shocked
Днес ми е добре и не съм повръщала,което е голям кеф.За сметка на това в работата ми скъсаха нервите и то с простотии.Като се прибрах и имах ободрителна дрямка  от 18 до 19 часа.Обаче и сега пак много ми се спи.
Ето момичета: МЦ " Фемина" - 983 30 20, работят до 19.30 и се намират на улица Дунав 47. Гледах го на картата и е в района на Лъвов мост.

http://www.mcfemina.com/

Благодаря ти за телефона.Оказва се,че ми е на много удобно място,защото живея в Костинброд и рейсовете ни спират в кв.Връбница.От там хоп с трамвая и право там. Grinning

# 44
Дъщеря ми е на 7 месеца (чакахме я 4 години) ,родена секцио ...сега като казаха ,че чакам второ

Мале, мислех си, че аз съм единствената луда. И моята дъщеря е родена със секцио.
Ходили вече на преглед? Какво ти каза?
Пожелавам ти наистина безпроблемна бременност Hug нали знаеш, че изобщо, ама изобщо не трябва да се натоварваш заради стария разрез. На мен категорично ми забрани да вдигам Михаела. Каза, че в момента следи едно момиче забременяла 5-6 месеца след секцио, сега е в 6-ти месец и всичко е ок.

Здравейте Януарки Simple Smile Преди малко бях на лекар. Термин - 30.01.10. Значи и аз съм за тук. Незнам как се записва, и лентичка с бебе пробвах да си сложа като аватар или подпис но незнам дали съм успяла Simple Smile На всички лека и щастлива бременност от мен   bouquet

Не, не си успяла  Simple Smile

РАЗГЛЕДАЙ ТУК и се прибвай пак  Hug

Момичета ние тази нощ летим за Мармарис, цял ден съм приготвяла багажи  Tired Оставихме Михаела на баба и, и естествено аз се скъсах от рев  Blush
Няма да ме има една седмица, дано да заваря темичката в пълен състав  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт