ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ- 20

• 34 462
  • 452
  •   1
Отговори
# 225
Най мразя да се обяснявам, ама стана кой не чул, кой не видял..... ама всички имат мнение.

Написах, че е по-лесно да се пие вода от извора, а Рися позна в това себе си. Е, ще уточня - Рися, нямах точно теб предвид! Имах предвид отново започналата дилема "са или не са брат и сестра Явор и Елица?". Защото това, че са близнаци е официалната линия на сериала. А защо трябва да има хепиенд в стил латиносапунка не ми е ясно?

Да отговоря и на конкретните питанки на Рися - Рися, това, че Емилия е била хазяйка на Димитър и Анастасия беше говорено в сериала многократно. Ако му е била сестра досега да са го намекнали поне! Ще станат много тайни роднини, мисля....

.mira., мерси и наздраве! Hug

# 226
  • пак там
Елси и Мира, вероятно е доста трудно да разберете, че не всички имаме възможността редовно и внимателно да гледаме сериала, или да изчитаме редовно всички материали, излезли в пресата и нета, за него. Затова или си кажете, че темата е само за такива като вас, за да не ви дразним с некомпетентността си, или бъдете малко по-тактични, в края на краищата вежливостта е доста важна за общуването, не мислите ли?

# 227
  • Варна
Честно казано за Емилия и аз исках да питам, но ме досрамя. Embarassed 
Чудя се обаче каква е тайната и, мисля че е свързана по някакъв начин с Явор. Доста привързана ми изглежда към него, не е само това че го е гледала като малък според мен. newsm78

# 228
  • Бургас
Да,определено е специален за нея!

# 229
A TAKAAAAAA!

Хубаво ни подредиха ти яот НОВА! Спират сериала - ПРОСТО ТАКА!!!! Пак се изплюват в лицето на феновете и зрителите. Как може да спиран най-гледаната си продукция не ми е ясно. Току що прочетох в сайта на сериала това:

"„Забранена любов” спира непредвидено
Сериалът Забранена любов спира тази вечер и не е ясно кога ще бъде подновено излъчването му. До края на сезона остават още 32 серии, като голямата изненада и всички неочаквани обрати ще се случат в епизод 143. По план зрителите трябваше да гледат специалната едночасова серия в края на юли."

Как ви звучи????
Супер несериозно е. Знам, че са заснели много серии, така че няма друго логично обяснение за мен да го спират освен подигравка! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!!!! Бас ловя, че ще пуснат някаква тотална глупост или нещо свръзано с изборите. Абе не ми се гледа политика бе. До колкото съм наясно, продукциите по телевизиите почиват най-рано от средата на Юли до септември - това се води отпускарския сезон.  

Аз лично не съм чувала и виждала друг сериал по телевизията така да се излъчва на прибежки, кой нормален човек ще има нервите да следи нещо което ту го спират ту го пускат. Това го няма никъде по цял свят. И защо го правят точно с българския сериал?
БЯСНА СЪМ. Какво да гледам по скапаната телевизия сега? Искам си този половин час въздух!!!

Ще ги побъркам....

# 230
Егатиииииии!!!!!!!!!!  #2gunfire #Cussing out Този сериал на мен ми беше единственото разнообразие. С нетърпение чакам да дойде вечерта, да приспя малчо и половин час да си почина пред телевизора...

# 231
Егатиииииии!!!!!!!!!!  #2gunfire #Cussing out Този сериал на мен ми беше единственото разнообразие. С нетърпение чакам да дойде вечерта, да приспя малчо и половин час да си почина пред телевизора...
И за мен така.И като метна и слънчогледа...

# 232
  • Варна
Някъде бях прочела, че ще го спират заради вътрешни интриги в самата "НОВА". Доколкото знам сериала няма ограничения в бюджета, може да е било повод за завист. Не претендирам, че информацията ми е достоверна, от типа "една жена каза' е. Tired

# 233
Някъде бях прочела, че ще го спират заради вътрешни интриги в самата "НОВА". Доколкото знам сериала няма ограничения в бюджета, може да е било повод за завист. Не претендирам, че информацията ми е достоверна, от типа "една жена каза' е. Tired

Аз съм чувала, че всички големи продуценти в България умират от яд, че не го правят те сериала. Кой знае какви схеми се плетат за да го провалят, защото си е лично на НОВА телевизия. Предполагам, обаче, че има голям успех филма, най-малкото около мен всички са полудели и не съда само от колежките в офиса ами и приятели от съвсем други среди и интереси.  Как ми се иска някъде по медиите да ги разсипят. Това никъде го няма.

# 234
Тъпо е, че спират сериала. Но вече нищо не ме изненадва. У нас масово липсва онази част от фирмената култура, наречена уважение към клиента.
Ами, гадно е... Поне да излязат с официално становище, да дадат някакво обяснение, да се извинят или каквото ще да е там.

# 235
Да, и аз мисля че Емилия е сестра на Димитър

Ами ок...мислете си , може и нова сюжетна линия да пренапишете  Sick

# 236
Еее, хайде стига де, едни могат да си "пишат" сюжетни линии, а други  не. Защо така се впрягате? Като започнах да ви чета, ме зарибихте, а сега ще ме откажете да го гледам...Недейте така с лошо. Ами отидох пак в сайта да видя, прочетох точно инфото за нея. А това, че е в "Други" може да значи, че е отделно от семейството, като домакинство, никъде не пише, че е била хазайка и т.н. Това от тук го научих скоро...Наистина не съм следила всички серии-признах си, гледам го за разтоварване и влизам тук пак за кеф, не желая да дразня никого с въпроси или тъпи тълкувания. Ако ви е омръзнало- подминете! По повод хепиенда в сапунките, ами едно време такива съм гледала и вярно, може да е насадено, но всеки човек вярвам, очаква хепиенд.
А сега за спирането, няма ли кой да даде инфо защо го спират? Дано да се разберат бързо, защото иначе развръзката  Thinking

# 237
Не знам доколко е добра новина, но Новината, че спират сериала, от Официалния бе махната преди 10 минути.

# 238
Някъде бях прочела, че ще го спират заради вътрешни интриги в самата "НОВА".
Дано само това да е проблемът. Мисля, че има телевизии, които ще 'лапнат' филмчето като топъл хляб, имайки предвид гледаемостта му.
А, xyz, сега виждам мнението ти. Ха дано е добра новина това.

# 239
Ей, попиляха се от завист конкуренцията.  Sick
само че няма да им позволим да ни съсипят сериала #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт