На море в Турция - all inclusive, тема 6

• 51 558
  • 437
  •   1
Отговори
# 60
  • Countryside
Мда, това ми е главния мотив да избера АлфаТур засега, че се лети в нормални часове и се пристига някъде около обяд, а настаняването е след 14ч. А и те са 7 нощувки, докато Емералд Травел са с по 6, предполагам едната е изядена от кофти чартърите. Иначе цените са еднакви. Обаче АлфаТур и Емералд  кацат в Милас, а Партнър Травел в Даламан  Rolling Eyes

# 61
  • София
Ами от Милас до Мармарис имаш около 2 часа и кусур път. Все пак ги питай в агенцията за всеки случай. Аз си спомням, че ние бяхме с ваучери, издадени от Аква тур, ако това изобщо има значение...

# 62
Здравейте! Провокирана от прочетена тема в друг форум , имам един въпрос: Възможно ли е без да сме предварително предупредени ,пристигайки на платеното място да бъдем настанени другаде? И по-точно , какви са прават ми там на място , какво да направя?
 Предварително благодаря за отговорите!
 За протокола: прочетох, че за 05.06 има проблем с настаняването в х-л Аквафентъзи! Някои хора са предупредени и имат право на избор. А другите???? newsm78

Вчера ходих до една агенция, от там ми казаха, че точно така е станало.
Дали са две предложения на хората: или сменят датата, или в друг хотел.

Длъжни са да ви предупредят, преди да тръгнете Peace

# 63
  • Sofia
Длъжни са да ви предупредят, преди да тръгнете Peace
Дано ,благодаря!  bouquet
 Днес пратих запитване в нашата агенция и ми отговориха ,че при тях засега няма такава информация.

# 64
  • Countryside
Ами от Милас до Мармарис имаш около 2 часа и кусур път. Все пак ги питай в агенцията за всеки случай. Аз си спомням, че ние бяхме с ваучери, издадени от Аква тур, ако това изобщо има значение...
Мерси, милинка,  Hug няма повече да спамя темата с моите драми  Blush

п.п. Сега проверих и в Аква Тур полета за Мармарис е София-Бодрум-София  Thinking Но пък пише разстоянието от летище Даламан 90км, хм май на място ще е най-добре. Ако има пътували наскоро до Мармарис със самолет да пишат до кое летище и колко часа е пътя. Може и на лични да не спамим тук,макар че е полезно инфо.

# 65
  • София, България
Аз се включвам с едно лирично отклонение  Mr. Green
Не се плашете толкова от жегите юли и август. Не е толкова страшно. Естествено повечето пътувате с деца и тогава не е пропоръчително, но ако сте само двама , поне за мен няма проблем. Жегата някак се понася по-лесно. от морето подухва, постоянно се топиш в басеина, хапваш сладолед. Аз лично предпочитам началато на август да ходя в Турция и си ми е добре, дори в Алания  Peace
(аз съм тежък случай де - дори климатик не пускам и ми е добре  Laughing )
П.П. това което не е добре - са цените през тези месеци  Crossing Arms
Също не забравяйте, че това им е и най-силния сезон на анимацията. В Кушадасъ една година в Кущур разликата от последната седмица на август (когато бяхме ние) и първата на септември ( родителите) беше огромна - и като забавления и като храна.

# 66
Мона лиза,мен също жегите не ме претесняват.Мин.год.бяхме в Кушадасъ от 19.08 беше ми добре,тази сме от 08.08 но в Анталия.

# 67
Нямаше ме известно време и вие сте отишли в нова тема Grinning

# 68
запис и до нашата почивка малко остана  Grinning

# 69
Охх, аз докато умувам и се туткам, май не са останали никакви места в самолета за полет на 13.06. Утре ще развъртя телефоните по агенциите, за да питам, но разглеждайки сайта на Таз със СТОП-сейловете, се отчаях  Cry
Знаете ли кои агенции летят с отделни чартъри? Искам 8 дни, 7 нощувки, ако някоя от вас има отговор, нека ми пише...  Confused

# 70
  • София, България
Провери ли в Аква тур ? и аз съм изпадал в подобно положение и те имаха места  Peace

# 71
мона лиза, много ти благодаря!   bouquet
Но в крайна сметка май ще се лети нощем Sad
Последен въпрос от мен - кой от двата хотела бихте ми препоръчали:Long Beach Resort & SPA - Алания или  LIMAK LIMRA - Кемер.
Май клоня към втория, в Кемер. Общо взето са наеднакво разстояние от летището, но хотелът в Кемер с нещо ме грабна. Но естествено, моя мъж ми е опозиция /по-скоро заради самия излъскан сайт смятам/. Все пак ми даде правото да реша аз и утре ще резервирам /нямам много време - помогнете!/ - най-вероятно, защото мъжете по начало не искат да поемат решенията на своя гръб  Mr. Green

# 72
Здравейте момичета, от доста време поглеждам темичките и сега реших да попитам и аз. Някой има ли мнение за "Делфин дива" Rolling Eyes, много искахме да се запишем за "Делфин палас", но нямаше места и накрая се примирихме с дивата. Притеснява ме това, че е хотел за семейно почиване, а ние сме компания (20души), все двойки и сме без дечица newsm78. Та ако някой има някакво инфо,ще съм благодарна. Хубав ден.

# 73
  • София, България
Алвелина, този хотел е купен наскоро от веригата Делфин, незнам какво е сега положението, но преди беше напълно пенсионерски.
Като се върнеш да разкажеш как е сега  Wink

Merlinski Long Beach не струва, давайте в Кемер  Hug

# 74
zdraveite,nova sam vav foryma i se izviniavam za vaprosa zashtoto sigyrno e komentiram no s dvete deca niamam mn.lichno vreme za da procheta vsichko.predstoi mi pochivka v kraia na septemvri v alania v DELPHIN BOTANIK WORLD OF PARADISE.Niakoi ima li otzivi za tozi hotel.

Общи условия

Активация на акаунт