На море в Турция - all inclusive, тема 6

• 51 564
  • 437
  •   1
Отговори
# 75
мона лиза, мноооого благодаря!   bouquet

# 76
  • София

Merlinski Long Beach не струва, давайте в Кемер  Hug
Мона Лиза защо, аз пък съм го хареса и се двуомя между
него и АMELIA BEACH RESORT в Сиде, кажи ако имаш лични
впечатления за чистота, обслужване, анимация, храна - абе всичко квото се сетиш  Wink

# 77
  • София, България
Аз съм го виждала отвън този хотел 2 пъти - 2 месеца след като го пуснаха и на следващата година. Отвън е екстра - само не забравяйте че плажа не е до хотела, а главния път минава точно между хотела и плажа му. не ми харесват хотели чиито стаи гледат към пътя. В повечето турски хотели като влезнеш веднъж в комплекса, не виждаш никакво движение.
Но конкретно за този хотел(че пак изпаднах в лирични отклонения  Mr. Green ) мои много добри приятели бяха миналата година. Обобщиха така:
- чистота - средна работа, към зле
- храна - средна към добра
- обслужване - средно към лошо
- напитки - лошо към много лошо

Надявам се да бях полезна  Hug

# 78
  • София
Мерси Мона Лиза за бързия отговор Heart Eyes
странно в сайта на Тезтур  LONG BEACH е
третия от най-продаваните хотели в Алания  Rolling Eyes

За да се търси и продава  newsm78

Но всеки си има предпочитания и изисквания  Laughing

# 79
  • София, България
евтин е затова. ... значи и руснаци доста има  Laughing

# 80
  • София

цената е важен и основен фактор за избора на повечето ни Laughing

# 81
  • София, България

цената е важен и основен фактор за избора на повечето ни Laughing

оо аз не се изразих правилно  Rolling Eyes
тази година гледам цените и само цъкам ... всички хотели, в които съм била ( и искам пак да отида) още от края на юни стават по 800 - 900 евро!  Sad
в аква тур имат наистина страхотни ласт минити (чак да не повярваш) , но моите хотели разбира се са пълни със или без криза и никакви промоции не пускат ..

# 82
  • София
.....в аква тур имат наистина страхотни ласт минити (чак да не повярваш) , но моите хотели разбира се са пълни със или без криза и никакви промоции не пускат ..

Акватур представител ли е на Тезтур  newsm78
Щото в сайта на Тез от дясно не я виждам  Thinking
Ти доволна ли си от Аква?

# 83
Здравейте,

Не съм писала досега при вас, но ето сега се включвам. Миналия ден направих резервация за АMELIA BEACH RESORT в Сиде, пътуваме на 22,06.Бях в чуденка за него и Belek Beach Resort, но мацката от агенцията ми препоръча Амелия. Не сме ходили в Турция на почивка, надявам се да не се разочаровам. Така че като се върна ще давам отзиви Grinning.

# 84
  • София, България
Да, доволна съм от Аква тур , сериозни са. Незнам какви пакети продават ( не са на Тез тур) и цените им , редовните, са скъпи тази година, но за сметка на това вадят промоции( те са интересни).

# 85
здравейте! темата която разисквате живо ме интересува. на 19.06.09.г. заминаваме голяма група с децата си в оздере хотел карпе дием кларос. в немски форуми четох че било гадно. ще пътуваме с фирма аполо, знам че в момента има българска група там. ако някой знае нещо или е чувал моля помогнете

# 86
  • софия
здравейте, върнахме се днес от грийн палас. успях там да си счупя крака, така че отзив малко по-късно Cry. и малко снимки пак тогава.

# 87
  • София, България
здравейте, върнахме се днес от грийн палас. успях там да си счупя крака, така че отзив малко по-късно Cry. и малко снимки пак тогава.
Е как можа така да се наредиш?  Sad
чакаме да разкажеш, когато можеш де  Peace

# 88
здравейте! темата която разисквате живо ме интересува. на 19.06.09.г. заминаваме голяма група с децата си в оздере хотел карпе дием кларос. в немски форуми четох че било гадно. ще пътуваме с фирма аполо, знам че в момента има българска група там. ако някой знае нещо или е чувал моля помогнете

Tova, koeto az sam 4ela e, 4e hotelat oshte ne e napalno gotov - ot tam idvat loshite otzivi. Vinagi ima risk kogato rezervirash hotel okolo datata na otkrivaneto, koqto v pove4eto slu4ai ne se spazva  Sad

Stiskam vi palci da ne e 4ak tolkova zle  Hug

# 89
  • софия
здравейте, докуцуках до компа, явно нямам никакви мускули, всичко ме боли от патериците Cry. та за хотела, много красива градина, много красиви басейни. 4 големи, 1 на пързалките,1 детски, вътрешния и 1 при вилите, но там май си беше само за тях. много добро обслужване, хубав алкохол- бейлис, мартини, бакарди, уискито беше лонг джон, и останалите-турски. барманите не се скъпяха, сипваха яко без да разреждат. храната беше хубава, обаче десерти йок. за първи път съм в турски 5 звезден хотел и сладкишите са кофти, нямаше дори крем карамел, грис и кадаиф newsm78. само гадни сухи кексове, намазани с малко крем в различни цветове. от плодовете също бедно, ягоди, череши, вкусни бяха, и джанки, ябълки и портокали. пидета, гьозлеме и тем подобни вкусотии имаше в изобилие, сутрин, обед и вечер в основния ресторант и отделно в тентата. анимация, средна хубост, поне не бяха досадни. детската мисля беше ок, вечер минаваше палячо да ги събира от ресторанта за диското. стаите, нормални, малка баня, така и 6 дни не изчистиха пода с прахосмукачка. утрепахме нещо комароподобно още първия ден и така си стоеше, иначе кърпи, легла, минибар всичко друго беше ок. аз и в къщи не чиста понякога по 1 седмица, та това не беше проблем Simple Smile. руснаци, мнооого. ако мъжа ми не им се дразнеше толкова, щеше да е по-хубава почивка, нищо че се претрепах. друга забележка, малко тоалетни на тая голяма територия. първата ни почивка, която не е хубава, не знам що така, нещо отначалото така тръгна. за първи път се интересувам каква ни е застраховката, от 7 години само в турция почиваме. никога дори не съм поглеждала дали ни я дават, а сега като че ли си предизвиках съдбата.с две думи, това че при нас се случиха кофти работи, да не ви обърква, хотела е хубав, малките недостатъци мисля, че не са чак такъв проблем, зависи как се настрои човек. http://s470.photobucket.com/albums/rr64/eropampero/i%20c%20green … 20palace-antalya/е това е, ето и малко снимки. п.с. лебедите бяха голяма атракция, как ухапаха една руска тетка по д-то, умряхме от смях.

Общи условия

Активация на акаунт