Отговори
# 240
Най накрая успях да вляза в албума.
това е моята принцеска
а тук е с кака си в детската градина на празника им .
абе защо не ми излизат снимките,ей значи много се дразня.

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 10:01 от @sofi_val@

# 241
  • пак там
Така си играем с балончето:

А тук... ами реших аз да кажа на тати как вашите татита приспиват бебовците с потупване по дупето, и нашият реши да пробва  Mr. Green Ама като не си знае силата, и го тупна явно по-силничко, та бебо направо се възмути:

# 242
Добро утро , мили мами !

Днес баткото ни става на седем годинки !

bibi_iv ,  честито ! Много здраве , любов и само хубави моменти с любимите ти хора !

carbo , като прочетох , че Белослава ще става кака така се зарадвах , че ще си имате още едно бебе , даже си помислих ,  какви сте късметлии дечицата ви да са си набори   Laughing Казах и на милото , а той заключи , че сте големи смелчаци , щом така бързо сте се решили на още едно  Joy Чак по-късно прочетох , че всъщност ще ставаш леля  Joy

# 243
  • София
Здравейте момичета.
krasikoko да е жив и здрав баткото и много да слуша  Simple Smile
bibi_iv ЧРД!!!!!!!Много любов и щастие!!!!
carboчестито,че ще ставаш леля,супер новина наистина Simple Smile
Рисяама на колко месеца е това ангелче,с тази коса... Simple Smile
Аз съм на върха на щастието.Тази нощ Никола спа нормално,както го правеше преди,папка в 19,30 и после чак в 3.
Не се буди на час и половина  Mr. Green
Явно всичко беше заради цикъла ми,защото сега отшумя почти и детето се поуспокои!!!
Мерси за моралната подкрепа и съветите.
Иначе вчера се уплаших,че ще го уморя от глад и се опитах да му дам АМ е нямаше такова отвращение и плюене,даже се уплаших,че ако наистина ми спре кърмата това дете ще умре от глад,с такава погнуса изплю биберона...
Никола вчера получи сладур комионче,което е голям хит сега,но се нервира,че не може още да го хване хубаво.
Освен това,вчера за първи път му дадох пюре от ябълка и го прие доста добре,дано да продължава в същия дух,знам,че някои от вас ще ме линчуват,но както каза леля ми ти си майка и ти усещаш как трябва да си гледаш детето,затова се водя по себе си и детето.

# 244
  • София
Здравейте, аз продължавам да съм в приповдигнат онастроение  Grinning

И аз сега като чета, виждам че малко е подвеждащо, това което съм написала, но няма значение Simple Smile
За сега такива новини от мен няма да има - милото ми е поставил вето поне за 4 години Simple Smile Но ще видим.
А освен че ще си имам още един племеник /всъщност всички се надяваме на момиче Simple Smile/ съм много щастлива, защото преди 2 месеца те бяха пред развод. Ходили на консултации, брат ми се беше изнесъл и някакви такива щуротии /а са заедно от 7 клас, т.е. вече 20 години/. Още тогава казваха че много се обичат, но се карат и, за да не става синът им свидетел, на консутациите това им препоръчали  #Cussing out
Проблемът се появил след като брат ми останал без работа и /също като баща ми/ се изнервил яко от този факт и започнал да си го изкарва на семейството.
А другото което ме прави много горда е, че са направили бебчо веднага след раждането на Белослава, един вид на кадем сме им Simple Smile /както всъщност е станало и с моята колежка... те всъщност са вече 2 бременни в офиса  Hug/
Супер много се радвам на бъдещите бебоци и се надявам скоро и най-добрата ми приятелка да се престраши, но там е много сложно положението  ooooh! и тя й гаджето й са много луди  Joy

Ние днес заминаваме за Димитровград за 2 дни, така че може би ще ви чета, но надали ще се включвам.
Много ви  Hug Hug Hug Hug Hug и вас и бебчовците Simple Smile

п.п. и честит ден на Ботев!!!

# 245
Добро утро и от нас.
Биби-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.Да си жива, здрава и много щастлива.
krasikoko -ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, на малкия-голям батко, да расте здраво, щастливо и много игриво дете.
Карбо-и аз като всички си помислих, че чакате второ  Laughing.Честито, лека бременност и на финала едно прекрасно, здраво братовчедче на малката кукла.И аз много искам да стна вече леля-сестра ми е 2г.и половина по-голяма, но няма още никакво намерение отдала се е на живота и кариерата си, а и дори да имам тя е в Щатите така че ще мога много рядко да го виждам.
@sofi_val@-дано всичко днес да е наред.
Нашия тати много ни помага, кагато си е в къщи, но за съжаление това се случва рядко и аз като съм изнервена и си го изкарвам на на него, а той милия прави всичко възможно да сме добре, така че ще се постарая да съм по-спокойна и да се наслаждавам на малкото моменти в който сме заедно и мисля това лято да отидем дори и за няколко дена само двамата на почивка, но зависи от мънинката(не че неискам да я вземем, но бабите от сега се канят, че ще я гледат, неискам да ги разочаровам, а има време ще ходим заедно много пъти, дай боже.)
Хубав ден на всички-макар и облачен.

# 246
  • пак там
Рисяама на колко месеца е това ангелче,с тази коса... Simple Smile

Ами на 4 месеца и 10 дни  Mr. Green Той се роди с голяма коса и тя категорично отказва да падне  Mr. Green

# 247
bibi_iv, newsm59 Много любов и хармония в семейството ти желая!  Heart Eyes Ако намериш вълшебна пръчица идвам на онова място веднага!

Красикоко,да ти е жив и здрав бъдещия първокласник!Голямото момче на мама!   bouquet

pretty mimi,"престрашавай" се по-често и се включвай при нас!  Hug

Карбо,голяма емоция е било вчера!Още едно бебе в семейството!По-добра новина за 1 юни от тази...здраве му кажи!!! Приятно изкарване в Димитровград! Май повечето нормални мъже много се разстройват като останат без работа и губят самоконтрол.На моя мъж мааалко като му намалее работата и настроението му става леко минорно...Стреми се да не го показва,но аз го усещам,защото почти никога не е в лошо настроение.

Алхимиче,наистина всички тези Стеримар,Диснимар и още няколко има подобни са само различни търговски названия на едно и също нещо-морски солеви разтвор и може да пръскаш на воля!Дано душата по-бързо се оправи,че като знам,по-гадно нещо от запушен нос няма!

Хетера и аз като теб преди седмица се уплаших,че бебка не наддава и реших да я пробвам с АМ..Няма такова плюене на биберона,мръщене,рев... ooooh! Обаче нали съм упорита,та и дадох 30 мл АМ с лъжица,но сериозно се притесних,че ако наистина трябва да дохранвам ще си умре от глад мъничето!Не може да засучи биберона и това си е...Сега в петък ще я мерим на везната,на която е следена досега и ще видим резултата...Втори опит с АМ не съм правила! Laughing

Рися,влюбих се в този чернокос младеж от снимките!!!А вашия татко го потупва силничко по дупето, сигурно защото е на принципа,че винаги има за какво... Joy А за балона-още днес ще изплагиатствам идеята!

Софи,много кофти това със сборните групи.И в нашата детска от днес са така,но поне и този месец баткото ще си ходи,че ще лудна иначе!Организирали са им от днес летен лагер на Приморско май беше и половината деца от детската заедно с 8 госпожи отиват...та за останалите ще се грижат една-две госпожи,леля перачка,охранителката,директорката... ooooh!

Янаст,мислих,че си внушавам,ама сега като сподели и ти,вече съм сигурна,че и Ралица не е фен на галенето по главата!През ноща като я галя се дърпа,понякога се и сърди...,а баткото така го приспивах и то доскоро!

# 248
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357118&pid=12666280
някой ще ми обясни ли защо ми излиза само линка а като го сложа в и изчезва.

# 249
Добро утро сладки мамчета!!!

Биби, честит Рожден ден, да си жива и здрава и много щастлива  smile3525 Как върви диетата, има ли резултат?
Краси, честит рожденик и на теб   bouquet
Карбо, честита ви радост в семейството, една красива бременност  preggo и здраво и сладко бебче на финала   ylinfant
Хетера, радвам се че ситуацията се е нормализирала при вас, при нас става все по-зле, снощи дори не спа, заспива на гърдата и като го прехвърля на легълцето и след 5 мин е ококорен и започва да реве, така n брой пъти безрезултатно, почти не сме спали тази нощ, дори ми минава през главата довечера да дам АМ, въпреки че съм сигурна че имам кърма и му стига, но снощи имах чувство че ще припадна от умора, взе да ми се гади по едно време, абе ужас  ooooh! Поне Гоги не отказва да яде от шише.

# 250
  • Велико Търново
Биби Честит Рожден Ден! Много здраве, любов в семейството и професионални успехи   bouquet
Краси да ти е жив и здрав порасналия рожденик   bouquet
Карбо поздравления и на вашето семейство за хубавата новина  Hug
Рися а бе много хубав тоя Енчо  Heart Eyes

Даримка, добавих те в скайпа и да знаеш, че съм сериозна за разходката до ваше село Simple Smile

# 251
  • пак там
Рися,влюбих се в този чернокос младеж от снимките!!!А вашия татко го потупва силничко по дупето, сигурно защото е на принципа,че винаги има за какво... Joy А за балона-още днес ще изплагиатствам идеята!

Joy Просто тати не си знае силата, та за него това беше съвсем лекинко, ама бебо направо се измести на 2-3 см от толкоз нежност  Mr. Green

Рися а бе много хубав тоя Енчо  Heart Eyes

На мама гарджето...  Embarassed

# 252
geri_kkoleva, вчера бях в Кауфланд и чувалчето беше там  Laughing Днес май ще ходя пак  там, ако не си намерила във вашият пиши ми на лични да се разберем, ако искаш да ти го взема и изпратя Flutter

# 253
  • София
bibi, честит празник! Бъди щастлива и много обичана!

Ние след малко тръгваме по доктори. Двете момичета са със жестоки обриви, особено Габа няма част от тялото без пъпки. Дребосъкът е добре засега, но каките горките...
Днес излиза и класирането за записване в първи клас за Габриела. Стискайте палци да можем да я запишем.

# 254
Ками, направо ми го вземи ако е ти е удобно, разбира се, че като гледам няма кога да отида  Cry А аз ще ти пусна паричките по сметка  Peace, но ще се разберем допълнително  Peace Благодаря много предварително   bouquet
Гошко позаспа, и аз ще се опитам дремна за 30 мин  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт