Машина за хляб - 17 част

• 101 240
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 270
  • Разград
Маx-Mama,благодаря,ще ги опитам непременно,трябват ми за сандвичи за през седмицата,затова цитирах Макдоналдс,като сравнение,не ми се ще да са много плътни и хлебни.
Какво мислиш за тезиhttp://www.recipezaar.com/Soft-Sandwich-Buns-bread-Machine-120530?

Малка Черна шапчица,
рецепта за бейгъли имам в къщи,ако не е спешно,ще пиша утре или довечера

Долу-горе си преведох рецептата,но така не мога да кажа.Ще те помоля да я преведеш,напиши я тук и ще я пробваме,след което можем да я коментираме.
Пробвай питките,които ти показах,много са вкусни,даже да не са на сандвич.Моята щерка направо си ги хапва.

# 271
  • В сърцето на живота!
Ердинч линка е невалиден  Rolling Eyes

# 272
  • София

Според мен  ще сладнят при това количество захар . А и ще са по-тестени от тези на Маx-Mama, има 800 гр. брашно
Аз ще ги пробвам...въпрос: 350 F или Целзий е по рецептата newsm78

# 273
В момента се меси тестото за питките на Макс мама, после ще пиша за резултата.

# 274
  • Панагюрище
Макс Мама аз ги правих твойте питки ,наистина са много вкусни ,но защо като втасваха се надуха много добре ,а като ги намазах с белтъка спаднаха.

# 275
  • Разград
Макс Мама аз ги правих твойте питки ,наистина са много вкусни ,но защо като втасваха се надуха много добре ,а като ги намазах с белтъка спаднаха.

Превтасали са.Съкрати времето за втасване(само да се удвои обема,после при печенето се надуват още повече) и няма да имаш проблем.

# 276
Здравейте,влизам да ви се оплача  Weary-само вие можете да ме разберете-хлебопекарната ми се развали   smile3518
Клатроник е ,на 3 години.Мьжо и един приятел я разглобиха и заявиха ,че електромотора е развален.Моля помагайте от кьде мога да купя само мотор,че хич не искам нова хлебопечка-искам си старата Weary.Имам спомен ,че фирмата която ги внасяше беше "Айвьн" от Пловдив-някой да знае координати?Или друг сервиз в който да питам?

# 277
  • Панагюрище
Макс мама ,благодаря пак ще ги пробвам.

# 278
  • София
Здравейте,влизам да ви се оплача  Weary-само вие можете да ме разберете-хлебопекарната ми се развали   smile3518
Клатроник е ,на 3 години.Мьжо и един приятел я разглобиха и заявиха ,че електромотора е развален.Моля помагайте от кьде мога да купя само мотор,че хич не искам нова хлебопечка-искам си старата Weary.Имам спомен ,че фирмата която ги внасяше беше "Айвьн" от Пловдив-някой да знае координати?Или друг сервиз в който да питам?

Това е сайта на фирмата http://www.kev.bg/, сервизът им е в Пловдив. Нещата за ремонт могат да се оставят в магазините им в останалите градове и те ги карат в Пловдив и после ги връщат. Peace

Дано да успеят да ти оправят машинката Hug

# 279
  • София
Nyala, чудесно ме устройва Simple Smile не бързам, просто за 2-3 дена все някой ми говори за бейгълс, или чета за тях и вече имам чувството, че ме преследват Crazy

# 280
По рецепта на Ердинч   -Бял Хляб в Хлебопекарна с прясна мая! Hug
Ето го и резултата-това ми е първия хляб който правя bowuu коричката отгоре е малко светла и може би трябва следващия път да избера тъмна коричка newsm78-супер е  Crazyне очаквах такъв резултат

# 281
  • София
Чудесен е станал хляба kalinikol .

# 282
Забрави...Или ако намериш вариант за нов електромотор,ще те почерпя Simple SmileАз така извадих електромотора на старата ми машинка,марка Cookworks,но е същата като устройство и програми с Клатроника.Ходих,обикалях по магазини и сервизи да си поръчам нов и не успях.Накрая ме посъветваха да се пренавие електромотора,но като ми каза майстора -100 лева ще ви струва,се отказах.Купих си нова и сега си имам второ казанче и резервна бъркалка.

# 283
Традиционно Тесто за Pizza
източник: Brevile İcon User Manual & Recipes
оформена с помоща от таблицата на www.kucinare.it

имах проблеми с интернет.

редактирах съобщението .

и едвам успях да посегна към фотоапарата(макар и само хапка, беше ужасно вкусно ) Simple Smile

kalinikol

# 284
Влизам да кажа за питките на Макс мама. Ами не се получиха както ги мислех.  Crossing Arms Нещо откъм питки и втасване хич ме няма. Изпекоха се отгоре и отдолу, а отвътре леко суровички. Пак са супер вкусни и почти свършиха, но ми се иска да ги докарам като вашите снимки...

Общи условия

Активация на акаунт