МАРТенските майки сутрин се прозяват,още им се иска да се излежават!

• 13 251
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Танче, добре сте си дошли!

Да ви питам как издържате на тези ранни ставания Tired Аз на моменти направо умирам да легна и да спя, спя, спя... Това ставане всяка сутрин към 6 часа направо ме разбива!

Въпреки това да пожеля на всички хубав ден и успешна седмица!

# 196
  • София

Дени, честит рожден ден на патерица.
Пожелавам ти много сбъднати мечти и много щастливи семейни моменти.

Да се включа и аз на патерици Hug

# 197
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Благодаря още веднъж за всички поздрави!

Днес беше първият ден на Гого в яслата. Като го оставих се разрева. На обед отидох да го взема. Поревал си сутринта, после се успокоил. Играл. Казал си 2 пъти за тоалетна. НА обед ял сам- може, но у нас иска аз да го храня. Ял 2 супи и 2 компота изпил Grinning
Най-смешното е, че разказва, че най- хубавото било яденето и лелите и искал пак там  Joy Да видим утре какви ще ги разправя.

# 198
Дени, честит рожден ден на патерици и от мен  bouquet Да си жива и здрава и обградена с много любов Hug
Момичета, много изостанах и не можах да следя тази седмица темичката.Май като ходя на работа там имам повече време.В петък съм вече в службата и ще наваксам. Мити здраво се опъпчи от шарката, но вече почнаха да загарят пъпките.Ремонта в нашата стая поприключва, но още много чистене ме чака.
Ще пиша повече за нас в петък и ще прочета всички за вас.
Специално днес се включвам за да ви почерпя виртуално. Преди 9 години станах мама за първи път.
Днес Петьо има рожден ден и черпя всички за негово здраве Grinning

# 199
  • София
Dakra, да ти е живо и здраво голямото момче и много да го слушате  Mr. Green

# 200
Дакра, да ви е жив и здрав Петьо, да му върви в училище, да има много приятели и във всичко да има много, много късмет!

Киара днес каза, че иска да яде "пилешка пържолка", а на тати щяла да купи един голям "пилешки пържол" Joy

# 201
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честит рожден ден на Петьо!! Да расте умно, здраво и много усмихнато дете!

# 202
Благодаря ви за пожеланията, момичета.
Петьо ще празнува с приятелчета в събота, а тази вечер имахме семейна вечеря.
Гери, наистина са много сладки като почнат да обръщат разни думички в различни родове Joy
Мити се е научил да свирка с уста.Много обича да слуша музика и да танцува.
Тази вечер му сложих памперса, облякохме пижамата и го сложих в леглото да спи.Преди малко Краси отива да го види и ме пита защо не съм му сложила памперса Shocked, а той нашия като съм излязла се съблякъл ,махнал памперса и заспал по голо дупе.Сега се чудя какво да го правя за да не го събудя, но не смея без памперс да го оставя.
Лека нощ и спокойни сънища на всички Hug

# 203
Момичета, току що забелязах,че лентичките ми в подписа са сменени.Аз не съм ги бутала ThinkingКак може да се е получило това???

# 204
  • Лондон/Пловдив
Момичета, току що забелязах,че лентичките ми в подписа са сменени.Аз не съм ги бутала ThinkingКак може да се е получило това???
Дарка честит ти рожденик да ти е жив и здрав и много послушен  bouquet
А за лентичките и моятата беше сменена ти поне имаш късмет ,че на мен ми бяха турили женска Mr. Green
на сайта му правят някакъв ремонт -пуз карпуза де от където са лентичките  Peace

# 205
Здравейте!

Дакра, честит ти голям рожденик! Петьо да е здрав, заобиколен от добри и верни приятели и много щастлив!

Светли, мога да ти споделя един съвет, който ни даде медицинска сестра, с която говорих във връзка с приучаването на гърне. Тъй като Кари известно време като акаше на гърнето, плачеше и взе имаше запек. Тя ми обясни, че децата може да откажат да акат на гърнето или да започнат да се опитат да задържат голямата работа в себе си - както при нас се получаваше запека. Тя ме посъветва да заведа Кари в една книжарница и да я оставя да си избере някакви хубави стикери. Сега като направи ако в гърнето и даваме да си избере по един стикер и тя с гордост си го носи по цял ден  Mr. Green Друго, което действаше при нас - давахме й да гледа клипчета от камерата, където сме я снимали с нейната приятелка Мойа. Тя си умираше от кеф  Grinning Дано тези съвети ти помогнат  Wink

Дакра, Кари редовно си маха памперса като заспива. Но тя спи много непробудно и аз без проблем й го слагам обратно  Peace

Успех на Гого с яслата!  Peace

# 206
Добро утро!

Кафенце с плодове за хубаво начало на деня от мен Simple Smile

Дени, успех и от мен за детската ясла! Щом Гого обяснява, че му харесва, сигурно е така Simple Smile И на Киара според мен й харесва, ама продължава да плаче сутрин като я оставям.

# 207
ЧРД на Петьо!
Да е много послушен и гордост на мама и тате!

Гери, много ме разсмя Киката с този "пържол".  Joy
Ама как говорят дечицата, а нашата Виктория като каже "Мамо, какай (чакай)!" все едно е разказала приказка...  ooooh! Кога ли ще започне вече да говори... Иначе бърбори мноооооооого, но не винаги й се разбира какво казва.  Simple Smile

# 208
Ооо, Галче, Киката говори доста неразбрано. И между другото ми прави впечатление, че й е трудно да казва "с" самостоятелно или в комбинация с беззвучна съгласна. Например казва, че си играе "съ мама", вместо "с мама" или че тати още "съпи", вместо "спи". Отделно от това "в" й е проблемна, казва "б" вместо нея, когато е между гласни, а в началото на думата направо не я казва. И много други подобни ..... Simple Smile

# 209
  • София
Добро утро.   food010
и Ели е станала голям Бърборко, но разбираемостта се влошава тъй като стават повече думите, които не разбирам  Mr. Green
Вчера седнала стола пее ръкомаха но нищо не разбрах нито мелодията нито текста. Като я питах "Ели какво правиш?"
 тя ми каза "Пее"

Общи условия

Активация на акаунт