Велико Търново и региона

• 36 647
  • 304
  •   1
Отговори
# 45
Ангелче, деца мнооого...., не се притеснявай, ще си намерите приятелчета! На колко години е момъка? Ходи ли на градина? Ако не ходите, ще е малко по-трудно.... Не знам къде излизате, за да ви предложа нашата Ники за приятелче....Тя е голям темерут понякога, но по принцип бързо се сприятелява.... Simple Smile
Относно пътуванията......Да ви кажа, като мама на двама, които не съм спирала да пътуват.....Редовно до Габрово и по-рядко до Варна...аз съм родом от 2-та града.... бабите и дядовците са далеч.... Добре, че си имаме на Дебелец, по-наблизичко! Simple SmileТааааа, Ники започнахме от към месец да я разнасяме къде ли не, а беше януари месец, а сега с Коки също.... Така свикват с пътуванията и аз лично не се притеснявам. В момента сядам на задната седалка при тях. Ники от бебе си е в столче, Коки също и се надявам, че и с него няма да има проблем занапред. Важна е сигурността на децата, че като видя някои как се мятат без колани, направо страх ме хваща....Нали и закон приеха...., но в крайна сметка по-важен е живота на децата ни!
Щастлива мама, снимките са мнооооого хубави, добре че си ти!   bouquet Ще те търся на Skype да то пратя и аз някоя снимка.....да ни включиш и нас... Simple Smile
Iman,  съжелявам, че е трябвало да се стига до жалба в полицията, но с някои хора не може да се разбере човек нормално...Дано по този начин нещо да накара "господина с обноските" да преразгледа поведението си.....Благодаря за кефенцето!
Весел ден на всички и мноооооого слънце в сърцата и душите! newsm44 sun

# 46
Извинете, но забравих да почерпя, днес дребосъчкото ни става на 5 месеца! Simple Smile

# 47
Здравейте момичета,включвам се във вашето царство с едно много интересно предложение - на 14.06.09.г. от 11.30ч.в хотел Панорама ще има семинар за Активното Естествено раждане с Клер Лопринци - ще бъде интересно както за бъдещи, така и за нови мами.Клер е традиционна акушерка, която насърчава естественото раждане по света.В България е за втора година по инициатива на майките от Естествено.За съжаление графика и е доста натоварен, затова в Търново семинарът ще е само за един ден - но пък онези от вас които проявяват интерес ще могат да я чуят и да и зададат лично въпросите, които ги вълнуват.Семинът е безплатен - таксата от 5 лв. е за консумация.
Цялата програма на Клер може да видите на сайта на Естествено http://www.estestveno.com/, а за участие в Търновския е добре да се регистрирате предварително на e-mail:t_kalushkova@abv.bg
Ако имате въпроси - питайте

# 48
   Момичета кой ще иска тениски или нещо от сайта че да пускам поръчката.Вчера се свързах с жената и днес трябва до обед да я пусна поръчката.Е може и друг ден но ще се забавят с пристигането.

# 49
Момичета, моята гледачка след обяд остава свободна и иска да си намери още едно детенце да гледа. Няма смисъл да ви казвам, че е сериозен човек, защото вече от половин година е тествана при нас. Само по възможност да е в района на Беляковско шосе или Триъгълника, за да можем да се комбинираме, защото идва при нас преди обяд.  Моля, ако някой прояви интерес да ми пише на ЛС.

# 50
Здравейте!
Ангелче, деца мнооого...., не се притеснявай, ще си намерите приятелчета! На колко години е момъка? Ходи ли на градина? Ако не ходите, ще е малко по-трудно.... Не знам къде излизате, за да ви предложа нашата Ники за приятелче....Тя е голям темерут понякога, но по принцип бързо се сприятелява
Сина ми е на 4 годинки и ходеше на градина в Шумен.За на есен ще му търся градина в Търново ,но не знам избщо къде как и дали ще има места.И работа ще започна да търся абее просто живота ни се преобърна и сега докато го подредим отново.
Да ви се оплача компа ми се скапа нещо и явно трябва да се преинсталира.Моля ако някой може да ме ориентира къде да го занеса ще съм много много благодарна.

# 51
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добър вечер!

Не помня дали се похвалих, ама нашата мома е приета в ДГ –Евгения Кисимова. Има ли други деца, които ходят там?

На детския празник се появихме в парка към 18ч, но не видях никого.  Сигурно някой от вас е бил там, обаче аз никого не познах/видях.

Зелено мече, какво против дискотеките имаш  Wink?

Iman, дано скоро приключи сагата с ненормалния ти съсед  Hug!

Ангелче, аз нашия компютър за всякакви проблеми го нося в Маги – на центъра, малко преди големия бръснаро-фризьорски салон.

Искам да ви питам, една кола, която обикаля из града с високоговорител, цирк ли рекламира или аз не съм разбрала нещо  newsm78.

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 22:11 от pepi111

# 52
  • велико търново
Да ви разкажа на бързо днес какво ми се случи.Преди време една комшийка като отивах за кухнята с детето ме напсува яко без причина с нея не се познавам .Та въпросната жена към 60г. снощи си загубила джиес ема ,а мойта дъщеря като си игра на вънка го намерила и го донесе у дома снощи.И тази сутрин телефона звани дигам и друг комшия питам го на кого е телефона да му го върна и така разбрах на кого е и веднага го върнах на въпросната жена.Тя идва да си го вземе и аз и казах ,че дъщеря ми го е намерила,а тя ми каза ,че ще и вземе играчка подарък за благодарност и ,че са я извикали по спешност на работа и така го е изгубила.А за играчката няма нужда и казах да вземе един сладолед е достатъчно .Все още няма нито благодарности от нея нито сладолед,но има съдба и точно мойта дъщеря и намери телефона дето ме напсува на у-цата без причинно пред хората.

# 53
Ама тази жена нормална ли е?? Първо как може да напсува майка с дете и то без причина? И второ как може жена да псува така на улицата?  Аман от ненормални! И как не я е досрямяло после да дойде да си го вземе, че и да не се извини даже.......
Аз като я видя другия път (ако бях на твоя място де ) ще и кажа нещо от рода на "Другия път като ме видите, моля ограничете се само с "добър ден", псувните не са ми по вкуса!".  Въпреки, че вътрешно бих могла да обрисувам много цветущо, майка и, че и баща и, чеи роднините и до 3-то коляно!
 Ох, извинете ме, много се възмущавам от такива откачалки и изобщо не търпя несправедливо получени обиди...  Naughty

# 54

Искам да ви питам, една кола, която обикаля из града с високоговорител, цирк ли рекламира или аз не съм разбрала нещо  newsm78.

Да, ще има цирк. Разпънали са го вече на мястото, където го правят  винаги-под радио техникума.

# 55
.
Да ви се оплача компа ми се скапа нещо и явно трябва да се преинсталира.Моля ако някой може да ме ориентира къде да го занеса ще съм много много благодарна.
айде пак да си похваля мойто мъж-компютърен техник е и работи в Новотика.за приятели и познати работи от врата до врата-идва увас,взима ти компа,оправя го и ти го връща Wink
пиши ми на лични,ако искаш да те свържа с него,но имай предвид,че от понеделник нататък сме в града Peace

# 56
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАРИАНЧЕ И МАРТА!ЖЕЛАЯ И НА ДВЕТЕ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ,ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ОТ СЪРЦЕ!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК,МОМИЧЕТА! Hug

# 57
 Хехехе, Сика, ако щеш ми вярвай, ама ти си първата, която ми честити рд-то днес (любимия и детето още спят)  Joy

Хайде за добро утро:

newsm67, Марияна!

# 58
Хайде и от мен пожелания за двете ни рожденнички   bouquet

Аз ще наблегна на здравето - другото - ще си го набавите  Hug

Хубав ден момичета....

# 59
Ей, ама съм голяма патка, да ме извините.....Като взема да отворя хиляда прозореца и накрая цък....да си затворя страницата, където ви писах..... Аман от мене си, значи... #Cussing out
Та, да си мина пак на въпроса...... Честит Рожден ден на Мартеничка и Марияна(ако се пише с "А", моля за извинение!) Бъдете много радостни, красиви като самодиви....Мами чудни и прекрасни, римата ми че да паснИ.... Здраве, любов и късмет-с нослето вирнато напред!
[img]http://www.animacii.net/images/stories/pictures/praznici/rojden_den_02/n4180.gif[/i
В поста, който се изтри заради умната ми глава.... се обяснявах за една подобна случка като при Усмивчица, ама вече не ми се пише ....Всичко е въпрос на възпитание, какво да кажа....
Пепи111, нашата кака Никол е в "Евгения Кисимова" и сме мнооооого доволни! Сега и предучилищната ще си изкара там!
Ангелче, знам че има свободни места в 4 детски градини в града, едната май е в Чолаковци.... Sad, но за останалите ще видя пак довечера и ще пиша....
Благодаря много на Щастлива Мама, че включи и нашите дечурлига в заглавната страничка!Понеже сме мнооооого големи(като снимки), ще го понамалим.... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт