СЕПТЕМВРИ - 09'24

• 13 340
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
 wavey и от мен .Извинявай се че забегнах така за цяла седмица   bouquet
Честит празник на дечицата и на техните лъчезарни мами и татковци.
Нашия бъдещ батко получи комплект от 8 коли ....пристрастен е към тях  Tired,та знаех че ще им се зарадва много .
VioletaSD,не се притеснявай ......и аз съм пристрастен към сладоледа,не си сама  Joy
Отива назад да ви чета ....явно цяла тема съм изтървала,за нея едва  ли ще имма време ,но поне с тази да наваксам  Peace

# 61
  • София
Миринда тая седмица можем да повторим. Дано само не съм такава киселица Peace
Горска китка мого доброрешение за заместничката Twisted Evil Нека й дойде акъла кога да си отвая устата...Аз още нямам заместничка ипоради тази причина ще си ходя на половин ден в офиса Sad
Покхонас хубаво е че майка ти т сегасе е загила за развитието на бебто Grinning
Моята ми се обажда само за да ме нервира като ми обяснява, че бременните по цял ден стоели по пейките и как така на мен ми е дискомфортно? или пък как със сигурност няма да имам кърма така като ме гледа #2gunfire или защо ям плодве като по- добре било всеки ден да ям  шепа с орехи. Иде ми да и тегля една, ама ми е майка и мънкам нещо а после рева...Ох изжалвах се

# 62
малейййй явно се извисих много душевно покрай бременността... Просто не изпитвам желание  Rolling Eyes       Joy  това искрено ме разсмя

Честит празник на всички пораснали и не пораснали деца! На мъниците много здраве и безгрижни дни, а на техните майки и татковци най-хубавите и пухкави бебета през септември   bouquet

Mirinda не се тревожи, може изобщо да не се е заразила!
   bubara радвам се, че с теб всичко е наред, ще стискам палци е резултатите за лаймска болест да излязат отрицателни.
   Гледам дискутирате  luvbed в началото нямах кое знае какво желание, но когато по-късно се появи вече започна да ми расте корема и се чувствам страшно непривлекателна, макар че милото казва че е секси коремчето. Ще се преживее няколко месеца още, после ще наваксваме.  Wink

Мами, гледам че в другите отчетни си избират вестителки, а някой от вас вече влизат в 7-ми месец, не бих искала да предизвикам съдбата, но исках да ви питам дали ще процедираме и ние така Thinking

# 63
  • София
Горска Китка,, много добре си постъпила  с нахалната женица Mr. Green И аз на твоето място щях да правя нещо подобно  Mr. Green
Бубара, като хората те стресират, ограничавай малко контактите с тях. Аз в началото така правех с майка ми, защото все ми беше лошо и тя все ми се караше, че не ям и не пия течности и ме дразнеше, та по-радко се чувах с нея и беше по-добре  Peace Поне на нея смея да й кажа да ме остави на мира  Mr. Green Със свекървата нещата са по-сложни  Rolling Eyes

# 64
ksantipa когато  бях бременна с Мони ,много се бях уплашила,много - белег или родилни петна няма  Peace
anita29,честито ,радвам се че са ви приели в желаната от вас градина  Peace Ние от утре започваме ......та малко ме е страх,да видим кой ще плачи повече ,аз или дечко  Joy
Моля ви кажете някой пие ли апмули желязо ?И как се казват?Има ли вариант да си ги взема фри от аптеката......или мки трябва рецепта?На мен доки ми предписа някакви таблети .....но ми препоръчаха апмулите ,та да отида ли да ми изпише друга рецепта или ?
electra,четох че и твоята кръвна захар е 5,9 ,от къде ти я вземаха за да я проверят -вена или пръст ?
Защото ми казаха нещо много странно за мен...че от вена показателите били -1  Rolling Eyes и за по точно и вярно изследване доки щял да ме прати да ми вземат от пръста......та на мен това ми звучи странно ,баща ми е диабетик и винаги от вената са му вземали кръв  newsm78.
  bouquet предварително .

# 65
За съжаление днешния празник не беше много весел за нас. Когато прибрах Хриси от детска, изкъпах я и започнахме да си играем и по едно време идва при мен и ми казва - Мамо, много ми е студено.  Shocked А на нея вечно й е топло, да не говорим, че след банята я бях облякла с дълги крачоли и дълъг ръкав. Естествено се оказа, че е вдигнала Т 38 градуса. А като я взех от детската си беше ок, нямаше никакви признаци, че се разболява. Направо се ошашках, звъннах на единствената педиатърка, която работи в града ни само два пъти седмично и за мой късмет днес била случайно в кабинета. Дойде си мъжът ми и веднага я закарахме, оказа се ангина. Изписа ни лекарства, но пожела да изчакаме с АБ до утре вечер, ще й го дам само ако се влоши. Толкова мъчно ми стана за нея, аман от тези ангини, тя не е боледувала от нищо друго, но ангините са й редовен номер. Та така, за празника детенце се разболя, а сега ще съм дежурна цяла нощ да я проверявам, че пък трябва да пазя да не вдигне повече от 38.5 за да не ми повтори гърча от миналата година.  Sad Сега заспа след няколко приказки, които й прочетох, дано имаме що-годе спокойна нощ.  Praynig

Оф пак стана много дълго, извинете ме милички, ама съм доста притеснена. Пожелавам на всички да сте здрави, защото това е най-важното! Лека вечер, утре пак ще пиша.  Hug

# 66
  • София
Киара жалко за малкото мишле. Дали не трябва да й махате сливиците? newsm78 Аз до 25 годишна си правех гнойни ангини като малките деца и на стари години ми ги махнаха...
Смиле 09  какво са "вестителки"?? Много съм неграмотна Blush

айде лека, че станах много активна Grinning

# 67
 baloni baloni baloniЧестит празник на всички дечица Да са ни живи ,здрави и послушни!
baloni baloni baloni

На Зоя днес и се размина воденето някъде,че се водихме след градина при педи да  я види.Сополи има вече седмица,поне са бистри,ама сега и кашлица се появи,та се притесних да не слезе надолу.Добре е,нищо и няма според нея.Те цялата им група болни бяха.Моята настинка е със същите симптоми.Вече седмица се влача,няма оправия.  Rolling Eyes После минахме през баба и дядо и за малко на гости да я видят,че отдавна не бях я водила.Подаръци не сме и взимали, само лакомства.От градината пък ни дадоха шоколад на тръгване.То какво да и купувам играчки,като не си играе с тях.От 2 дни си играе с едни бъркалки за коктейли,навсякъде ги разнася.Освен цял пакет да и купим ooooh! !Забавлява се детето. Mr. GreenЕвтинко ни излиза все още,будале.  Whistling

Киара :много съжалявам за малката,дано бързо се оправи.Нашата педи дава при ангина антибиотик,чак след 3 ден,изчаква и за това много я харесвам.Ако вдигне 39 градуса давай веднага Хексалгин,сваля най-бързо от всичко,за да не направи гърч.Кажи утре как сте Hug

# 68
  • Испания и Стара Загора
 kiαrrα ,arllina дано децата бързо оздравеят. Hug

Смиле 09  какво са "вестителки"?? Много съм неграмотна Blush

И аз това щях да попитам Embarassed

polly дано бързо свикнете с ДГ.Със сигурност на теб ще ти е по-мъчно. PeaceА за желязото-защо не искаш таблетки.Аз предпочитам тях,защото течното има ужасен вкус. Crazy

# 69
bubara, доста дразнещи изказвания от страна на майка ти, ама си ги пускай покрай ушите, за да не се ядосваш искрено... Просто хората са различни и подхода им също.

киара, много неприятно, че Хриси е болничка. Много болят сливиците при гнойна ангина... Дано по- скоро й мине.   Praynig

арлина, дано и твоята дъщеричка оздравее по- скоро  Praynig

Що се отнася до вестителките, за които говори smile, аз мисля, че това са някои майчета от форума, които ще имат задачата да разпространяват добрите вести за раждането на бебчетата на всяка една от нас... тоест да поддържат връзка с всяка от нас и да пускат по най- бързия начин новината Simple Smile Поне така мисля де. А така ли е smile ? newsm78

# 70
Добро утро,момичета!
Виждам,че съм първа за днес,затова нека кафенцето е от мен!

Kiarra,много лошо с тази ангина!Ако ги прави често по -добре наистина да и махнете сливиците.Консултирай се с лекар за това!Бързо да оздравявате!

Арлина,и на вас скорошно оздравяване! Hug

Сега отивам да свърша малко работа и пак ще се включа!

# 71
  • София
Добро утро!
Като пишете за болни дечица и се сетих да проверя дали в 14-та поликлиника има добри педиатри. Мислим да се преместим в Иван Вазов или Лозенец (близо до Южния парк) и реших да помисля малко и за напред Crazy.
Bubara, аз ще раждам живот и здраве в Майчин дом, ама ние с теб така или иначе май сме при един доктор.
Като говорите за килограми, дали някой се маже с антицелулитни кремчета. Повечето имат например кофеин, ама аз пия само безкофеиново кафе и дори да стига до бебо не вярвам да му пречи Thinking.
Поздрави и спокоен ден! Hug

# 72
Добро утро,дами!Вчера бях при сестрата да ме мери.Качих се на кантара и очите ми изскочиха-само за последния месец съм качила 6 кг  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
аз никога не съм напълнявала и никога не съм била на диети и съм в шок,защото винаги съм яла всичко без да ми се лепи грам,а тоя месец просто се Sick  Ами така е лакомията,аз ям сладко и тестено като невиждала,то не знае накъде да излезе и си се лепка!!12 кг от началото!
Като ми казваше сестрата в началото:"не яж много сладко",аз си виках:"тая за кво ми говори,ще сихапвам колко ми душа сака!" tooth
Смешно ми е,защото истината е че не ми личи много,явно защото бях слаба,но докрая има още доста,ако продължавам така,ще ги направя 35!!!!!!!!!!!

# 73
  • Габрово
gorbi , много хубаво кафенце си сервирала Hug

киара, много лошо е с тези ангини. И аз като ученичка бях предразположена към тях и с течение на времето направо ставаше директно абцес и все висях по болниците. Някой предлагаха да ми махнат сливиците, но други пък твърдят, че те са един вид преграда защото без сливици всичко отивало директно в дробовете и можело да почнат пък пневмонии. Както и да е, не ми ги махнаха и от 18 год. ми възраст не съм имала гнойна ангина слава богу.
Дано се оправи Криси, че то сигурно не може и да яде нормално детето като знам как трудно се преглъща и ще вземат да спаднат хубавите бузки  Heart Eyes

А за вестителка аз съм мераклийка да бъда, но от друга страна май е по-добре да са мами, чиито термин е по към края на септември, че то аз предполагам ще съм от първите родили и после с бебето я имам време да ви известявам, я не Wink

beboliniki, и аз съм в потрес от скорострелното качване на килограми- за две седмици съм качила още 3 кила, а уж не ям много, даже от сладко се лишавам и само чат пат някой сладолед хапвам. Хляб ям диетичен и уж наблягам на череши и салати, но файда няма.

# 74
Забравих... newsm78
Относно вестителките,мисля,че Gorska kitka e права!Влезте в последната тема на августовските майчета на първата страница!!!

Общи условия

Активация на акаунт