СЕПТЕМВРИ - 09'24

• 13 370
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Атракция, ти ме разби  Shocked Значи все още е възможно да сбъркат  newsm78 Нищо, важното е да е живо и здраво, също така и ти  Hug

# 136
И ние сме разбити  Mr. Green - с розова количка и розови дрехи  Laughing
Чудя се аз как така на ФМ се бърка?
Да е живо и здраво, пък каквото дойде  Peace

# 137
Връщам се сега от преглед и какво видя доктора-на нашата девойка й стърчи пенис  Confused Вика ни :"Ааа, Вили Димитрова е сбъркала този път" А ние така  #Crazy
Иначе бебе е ок, 830 грама е, с главичката надолу.
Олее ето за това говорих преди малко!И аз се опасявам като отида следващия път при доки да не ми изтърси същото  #Crazy Важното е,че бебче е добре  Hug
Е поне ще е в крак с модата - нали от известно време насам е модерно мъжете да се носят в розови тонове Simple Smile

# 138
Атракция,направо ме разби!!!честито синче!важното е че всичко е наред!

# 139
Връщам се сега от преглед и какво видя доктора-на нашата девойка й стърчи пенис  Confused Вика ни :"Ааа, Вили Димитрова е сбъркала този път" А ние така  #Crazy
#Shocked

# 140
  • София
Чудя се аз как така на ФМ се бърка?
Да е живо и здраво, пък каквото дойде  Peace
Е това е най-важното, да е живо и здраво! Ама тази Вили Димитрова направо заслужава да и искаш неустойки заради розовите неща  Laughing

# 141
То ще е някакси момчешко розово  Joy
Взе да ме избива на смях  Wink
Изпообадих се на сума приятели да опровергая момичешката история, всеки цъка  и не вярва. Една дружка докторка ми вика,че на феталната не може да се сбърка,та да видим. Имах си аз някакво такова усещане,ама има време, изненадата ще е накрая. Сега ще трябва да мислим имена и за 2-та пола  Mr. Green

# 142
  • София
Атракция аз исках при мен едното да е с пишка, а то виж къде се била дянала - при теб hahaha Нищо още имаш шанс на следващия преглед пак да е момичел При кой доктор ходи? Ако е Марков може и да повярвам смяната на пола
Чопъра ще стискам къде ще ходя. Аз съм родена септември, мъжа ми е септември, годишнината ни е септември.. ако докарам и бебетата тогава ехххххх.. А ти си ергенствай на воля тия дни Peace
Тони добър въпрос! И аз ще следя отговора. Мисля че беше нещо с ланолин, ама какво newsm78
А моя мъж само ме гони с фотоапарата да ми снима "сладкото коремче"л Няма баня, няма легло - преследва ме навсякъде

# 143
А, не при Марков, при един доцент в Плевен.

# 144
Atrakcia честит син  Simple Smile . Не мога да повярвам...... 

# 145
bubara чух за цени около 30-35 лв.,но не съм ползвала миналия път.Сега обаче мисля да се възползвам.

# 146
  • София; Дружбето
Atrakcia Joy вдъхна ми надежда, че може нашият пенис да е изчезнал Laughing и да е скокнал при вас. Ще взема да спра да продавам розовите дрешки Crazy

# 147

Тони добър въпрос! И аз ще следя отговора. Мисля че беше нещо с ланолин, ама какво newsm78

Аз с Лансинох  съм се мазала - той е с ланолин и не налага измиване,преди кърмене. Но аз се миех.
А на мен каква коластра ми ручиии, с предната бременност нямах, а сега направи като мляко жълто излиза  Crazy

# 148
Много сте изписали девойки!!! LaughingЗа има-няма два часа!

Atrakcia,наистина ли е объркала?А сега вече на 100%ли е момче?Ами да ти е честито синчето тогава. Joy

Тriniti,и аз много си мисля за това дали всичко ще е наред с бебето.При мен притесненията идват и от там,че работя на апарат с гама лъчи и рентген.С първото ми дете пак имах едни съмнения през цялата бременност.Слава богу нямаше основание.Сега пак същата работа.Да се надявам че и сега всичко ще е наред.

Виждам,че стриите обсъждате!Аз засега такова чудо съм нямала.Надявам се и сега да не ми се появят,че са много неприятни по кожата.
За бебето аз все още нищо не съм купувала.Има време!!!
Violeta,оправяй се докато е време със свекито!Те винаги имат за какво да се обадят,ама ти не се оставяй.Аз лично не съм имала проблеми с моята,понеже е далече и се виждаме рядко.

# 149
Да ,сега се порових и намерих тази тема ,

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=81060.0
определено са доволни от Лансинох ,ако съдя по мненията .
АЗ се колебаех за крема на Авент ,но не чувам никой да споменава за него ,значи  ще търся да поръчам Лансинох .

Атракция ,чакай още един преглед ,не връщай розовите неща -може да е видял пъпна връв.

Общи условия

Активация на акаунт