Децата са толкова "природни" същества, искат да са навън, сред трева, кал, листа, чувстват се съвсем добре без дрехи и без часовници, ама ние, майките, все гледаме да ги "цивилизоваме".

Само малко по-дългосрочни сухи дни да се зададат и ще си организираме една среща на полянка при Арианката. 

И аз ще се радвам на срещичка. Много ми се иска да се запозная и с прекрасния ти малък мъж! 
Желая ти лека бременност изпълнена с много положително настроение и много бебешки покупки.
. В работата ни е много напрегнато, отпускаха кредити на конвейер
, а сега като няма погасяване ни правят луди. Постоянно някой крещи и вика за нещо, унижават те. Днес не издържах и се разплаках, казах им, че съжалявам, че съм се върнала на работа. При тази хистероскопия смятам да се възползвам от целия си болничен, а не като предния път да скромнича само с 3 дни. И да се оправят както си искат.
какви ли ще са ви приказките за лека нощ

Тази, която е доктор ли има празник днес?
Силно се радвам за прекрасните резултати. Вярвам, че са донесли доза успокоение на мама. 
Тя ще трае един месец и дано си свърши работал
А вие как сте? Питам за малчо главно де.
Дано серията кофти неприятности е вече само в миналото ви.

,за пишкането е ОК,но за другата работа неще и да чуе за гърне.Като го напъне и няма памперс започва да крещи:Сужи ми пампес 
немога и това си е,по три ги държи,една в устата и две в ръцете
просто ужассссссссссс.Приемам съвети
и т.н. иначе бибата киде е