Май се търкулна,Юни дойде-мислим вече за морееее

• 15 143
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Рени, добре сте си дошли!

Децата са толкова "природни" същества, искат да са навън, сред трева, кал, листа, чувстват се съвсем добре без дрехи и без часовници, ама ние, майките, все гледаме да ги "цивилизоваме".  Mr. Green Милите, колко ли ги е яд на нас, че се опитваме да ги натикаме в тесните си рамки...

# 226
Мерри, прекрасна новина си ни донесла! Пожелавам ти още по-прекрасно да ни зарадваш, когато му дойде времето с едно хубаво, здраво и щастливо бебенце!   bouquet
ЧРД на патеричка, Лейди!   bouquet
Ренче, добре сте се приземили на родна земя с Филипе!  Hug Само малко по-дългосрочни сухи дни да се зададат и ще си организираме една среща на полянка при Арианката.  Grinning
Хайде, чаЛ, че дивото ще ме призове.  Laughing

# 227
  • София, "Младост 3"
браво Мерри! лека и безпроблемна

# 228
Благодаря ,момичета  bouquet  bouquet  bouquet
За пожеланията,за добрите думи и подкрепата.
Благодаря,че ми давахте кураж да опитам и да не се отказвам.
Прегръщам ви всички. Hug Hug Hug

# 229
Мерри, ти това с благодарностите го остави ние за това сме тук, а ми вземи та създай малко работа на Лили в списъка Flutter
Лек ден на всички!

# 230
Ами,готово Winkдокладвам,края на декември,някъде между Коледа и Нова година,нямам още точна дата.

# 231
С мъничко закъснение, но ...
Добре дошъл на белия свят на мъничкия Тони! Да расте жив и здрав! И много да щурее, за да изпълва сърцата на мама и татко!  Heart Eyes

Честит Рожден Ден на патеричка на Лейди! Жива и здрава да си ни и до някоя друга годинка да направиш бебка кака на малък палавник.  Grinning

И сега просто държа да отеблежа, че при супер сдуханото ми настроение днес новината от Мерри просто ме размаза от кеф. Нямам думи да опиша как се радвам. Просто нямам думи. Откога те чакам ти си знаеш. И колко пъти все казвах, че ще те тормозя до край. Е, явно торомозът е дал резултата. Друг за торомозене да има?  Mr. Green Мерри, много,много се радвам.

Ренка, добре дошли! Покрий мъничкия принц с много родни целувчици от наше име. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Зоренце, мога само да ви гушна с малчо виртуално. За съжаление колкото и да внимаваме няма как да избегнем някои дребни злополуки. Децата са така бързи, а и пакостите стават така бързо. Господ да ни пази дечицата!

# 232
Здравейте wavey

Рени  welcome на родна земя.Ще се радвам да се видим Hug

Светле,защо така ти е сдухано?Как е бабчето ти?Много  ви   love001

Ронка как сте вие с малката принцеска,нищо не казваш пък Crossing Arms Mr. Green

# 233
Здравейте и от мен!  smile3525
Аз не съм се появявала заради изпитите естествено. Двата най-важни минаха и два останаха. Първият беше миналата седмица и го взех с 6, а втория беше вчера - 5. Изпитва ме снощи в 10 ,30 вечерта. Малко ме е яд,защото ми зададе въпрос за 6 който бях чела,ама бременния ми мозък изведнъж изключи. Embarassed Е поне минаха, още една седмичка мъчение и после съм свободна за разходки и срещички! Wink
Иначе с бебчо сме добре. Надух му главичката на милото с това право. Нали казват че чували всичко , а аз си чета на глас! Mr. Green
Резултатите ни от БХС са много добри: 1 на 13 000 за Даун и 1 на 57 000 за Едуардс .На 07.07 съм на втората фетална при нашия общ любимец д-р Марков. Wink
Доста хубави поводи съм изпуснала.Много прегръдки за всички! Hug
Честит малък мъж на мама Ани. Да е жив и здрав малкия Тони и да носи много радост и щастливи мигове на мама и тати!
Мери,този път всичко ще бъде наред. Просто знам че ще е така! Heart Eyes
Рени,добре дошла.  bouquet И аз ще се радвам на срещичка. Много ми се иска да се запозная и с прекрасния ти малък мъж! Heart Eyes

# 234
  • Варна
Мерри, честито миличка  Hug Желая ти лека бременност изпълнена с много положително настроение и много бебешки покупки.
Светле и на мен ми е сдухано
Друг за тормозене да има?  Mr. Green
как искам и мен да ме тормозиш  Sad. В работата ни е много напрегнато, отпускаха кредити на конвейер  #Cussing out, а сега като няма погасяване ни правят луди. Постоянно някой крещи и вика за нещо, унижават те. Днес не издържах и се разплаках, казах им, че съжалявам, че съм се върнала на работа. При тази хистероскопия смятам да се възползвам от целия си болничен, а не като предния път да скромнича само с 3 дни. И да се оправят както си искат.
Рени добре си дошла, ако си в България до края на юли ще се радвам ако има възможност да се видим.
електра БХС-то ти е прекрасно, радвам се, че всичко върви добре  Heart Eyes

# 235
Елекра, поздравявам те за хубавите резултати /от изследванията и изпитите/! Със сериозни четива ангажираш мъничето,  newsm78 какви ли ще са ви приказките за лека нощ  Mr. Green
Рени и  Филип, добре дошли в нашенско!
Зори много неприятни изживявания имал Жори, дано минат и заминат по-леко и Бог да пази дечицата ни.
Светле, ФивчеHug  Hug
това е за вас. Едната ми сестра е раче и днес порасна мъничко.
 Hug Hug Hug

# 236
Радвам се, всички носите хубави новинки Hug.
Лили, да ти е жива и здрава сестричката -Много е хубаво да имаш сестра, тя е най-добрият ти приятел нали Grinning?

# 237
Мери ,страхотна новина.Нека всичко е на 6 до края.
Момичета благодаря за пожеланията. Hug
Рени, добре си дошла в родната ни България.  bouquet
Лили, да ти е жива и здрава сестричката, нека те слушка много. Mr. Green Hug
Фив, абсолютно си права.Следващия път се възползвай, защото така не правиш услуга на себе си с тея нерви.Иначе и на мен ми е сдух, много при това, ама то не е за разказване.Просто за пореден път се чудя на тъпата си глава защо не сме се изнесли все още от тоя ад. Close
Момичета днес се убедих колко може да е силно майчинското чувство и как си способен да убиеш някой ако почувстваш детето си застрашено от него... Tired  newsm66

# 238
Лилинце, да ти е жива и здрава сестричката!   bouquet  Тази, която е доктор ли има празник днес?

Фивка, публично обещавам, че и теб ще тормозя така, както правех ис Мерри. И публично обещавам, че след немного време и ти ще ни пишеш как има резултат. Гушам те много силно! Ама много...

Електричка, ма то бива, бива , ама ако искаш да знаеш светът познава и оценки, различни от 5 и 6...  Mr. Green Ще вземеш да родиш един мноого учен бебо покрай това право.  Grinning Силно се радвам за прекрасните резултати. Вярвам, че са донесли доза успокоение на мама. Heart Eyes

Исе, баба е добре. Даже от 2-ри се е освободило място за лъчетерапия.  Peace Тя ще трае един месец и дано си свърши работал  Praynig А вие как сте? Питам за малчо главно де.  Grinning Дано серията кофти неприятности е вече само в миналото ви.

Лейди, ние затова сме тук - да споделяме! Даже и да не помогнем, ще олекне поне. Peace

# 239
Добро утроооооооо

Светле искрено се радвам,че бабчето се чувства добре,дано все така да е Praynig Hug
А иначе ние сме добре-вчера ходихме на пулмолог и през лятото няма да пием сингулар,а само флексотит ще впръскваме.Пък да видим как ще се чувства.
Мъчим се да махаме памперса,че на есен като тръгне на градина незнам какво ще правим Tired,за пишкането е ОК,но за другата работа неще и да чуе за гърне.Като го напъне и няма памперс започва да крещи:Сужи ми пампес ooooh!
Абе все си мисля,че ще има ефект и ще се справим,но с пустата  baby_neutral немога и това си е,по три ги държи,една в устата и две в ръцете ooooh!просто ужассссссссссс.Приемам съвети Grinning
Голям мъж станал вече,устата не му се затваря,по цял ден само бисери ръси от сорта(от къде ги е чул незнам)Мъсни ченгета #Crazy и т.н. иначе бибата киде е Crazy

Лиле да ти е жива и здрава сестричката  bouquet

Фивче я не им се ядосвай и си вземи целия болничен,който ти се полага

Лейди миличка така ти съчувствам,знам какво е да живееш със свекърва,то просто не е живот,но не и се давай Hug

Електра,браво за добрите резултати

Хубав ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт