Май се търкулна,Юни дойде-мислим вече за морееее

• 15 146
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
изпуснала съм много хубавини.Прегръдки за всички,които съм пропуснала  Hug
Лаптопа ни се сдуха яко и търсим някой да ни източи информацията от 
стария хард.Ако можете помагайте,ще съм ви много благодарна.Компа,от който пиша сега е много бавен и за това рядко сядам на него.
Иначе сме добре,Марти е станал ужасно инатлив и само ми къса нервите,използваме повечето време за разходки ,че навън е по-послушен  Mr. Green
Целувам ви и скоро пак ще пиша,а междувременно вие пълнете темичката само с хубави новини  Hug Heart Eyes

# 211
# 212
Добро утро
Бени радвам се,че се появи най накрая:hug: Heart Eyes

Лелееееееееее ама вярно много щурав тоз Жорко Mr. Green
Не се притеснявай Зори децата имат мноооогоооо здрави глави.

# 213
Лейди,малко на патеречки newsm59Жива и здрава да си,много хубави неща да ти се случват!  bouquet  bouquet  bouquet

Момичата,аз напоследък много не съм писала,но искам да споделя радостта си с вас-очакваме бебе,досега всичко ми беше толкова нереално,а и ужасно притеснено,но минах първата ФМ и сега надявам се да имам малко спокойствие поне известно време.Страховете са големи,но се надявам този път всичко да е наред.

# 214
Леиди newsm59 и от мен  bouquet Мерри,честито

# 215
  • Варна
Мерри, чудесна новина! Усмихни се, мила, щом първата фетална е минала, значи бебчето е добре, има си всичко. Сега остава само да наддава, а мама да е спокойна и да се грижи за себе си! Желая ти спокойна и хубава бременност и много щастие на финала!  Flowers Four Leaf Clover

Ето, Ани Златанова се прехвърли нагоре в списъка, сега ти заемаш освободеното от нея място.  Simple Smile

# 216
Мерри, поздравления за хубавите новини!   newsm44 Лека бременност и щастлив финал ти желая.

А относно това
...досега всичко ми беше толкова нереално...
ще ти кажа, че на мен ми изглеждаше нереално и почти половин година след като Деница се роди.
 Hug Hug

# 217
Мерри,толкова много се радвам за теб.Честито миличка Hug

# 218
мерри честито

# 219
# 220
  • София
мерри, честито!  Hug

# 221
# 222

# 223
  • Виена
Честито бебоче на мама Ани!    bouquet Успешна бременност на Мери!   bouquet Много пожелания за щастие на Лейди!    bouquet
Дано не пропускам повод!  Embarassed
Мацки, ние с Филип вече сме в София. И с удоволствие ще ви видим, ако и вие искате!
Зори, ужасих се като прочетох за Жори  Sad Какво ли ни чака, докато пораснат...  ooooh! Ами после!  Confused
Берни, това за Марти все едно аз съм го написала за моя син  Mr. Green Няма прибиране това дете. А като все пак най-накрая го грабна и го нося към къщи, така крещи и се лови отчаяно за всеки попаднал му предмет, че ми напомня екшъна в Асеновград (гледах някакъв репортаж в нета). После у дома се почва едно тръшкане с повод и без повод  ooooh! Успокоявам се, че минава фазата, ама докато я избутаме...  Thinking

# 224
  • Варна
ЧРД, Лейди на патерици.
Честито на Мерри. Лека и безпроблемна бременност ти желая.

Общи условия

Активация на акаунт