Май се търкулна,Юни дойде-мислим вече за морееее

• 15 137
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Исе, ами просто изведнъж махни всички биберони. Щеи му е трудно известно време, но поставен пред свършен факт, няма да има измъкване. Пре така малко дете и така силен навик логиката и обясненията не вярвам да помогнат! Успех ти желая. Сигурно и за вас няма да е лек периодът, в който отказвате биберона! Confused

Да те питам - как ви се отразява Сингуларът? На Вики не му действаше, а за сметка на това напълня драстично! Sad

# 241
Здравейте момичета!
 Hug Благодаря ви за пожеланията за милата ми сестричка.
Рени, много е хубаво наистина да си имаш сестра, аз /благодаря на Бог и родителите ми/ имам 2 и е супер.
Светле, ДА медицински работник е тази ми сестра, но е мед.сестра. /Заради израза "сестра ми е сестра, работи в неврология" , много хора са ме питали-доктор ли е? Mr. Green/

Да ви се похваля /тихичко/ и на нас ще ни замирише на море след 2 седмици Peace. Дано да е хубаво времето, че ще сме за кратко.

Hug Hug Hug хубав петък и приятен уикенд на всички!

# 242
Светле,мисля,че добре му се отразява.Драстично намаляха пристъпите.А относно кг.-съмнявам се от това да е напълнял Вики.Е разбира се съдя по Хриси и други дечица,които го взимат.Но всеки организъм си е индивидуален.
А той защо пие Сингулар,астма ли има?Извинявай,че питам,но досега не съм знаела Hug

# 243
Исе,ние с бибата процедирахме така-изхвърлихме я и край.От раз.После,разбира се,всяко приспиване продължаваше с часове,но удържахме фронта,колкото и да се изкушавахме да и я бутнем в устата само и само да заспи.

Лили,да ти е жива и здрава сестричката  bouquet

Фивърче,следващия път хич недей да скромничиш,а си пусни възможно най-дългия болничен,за да не събираш излишни нерви.Убедих се,че колкото и де е съвестен човек в работата и да дава всичко от себе си,в повече случаи няма полза.Аз за себе си си взех поука,и няма да повтарям стари грешки да работя като кон,и да се товаря с всичко,само защото ми е съвестно и все съм много изпълнителна и принципна.Така че,пази себе си от отрицателни емоции.

Електричка,браво на теб,и малко юристче си отглеждаш. Grinning

А на Светлето да кажа ,че тормозенето ми се отрази добре  Mr. Green

# 244
  • Варна
Лили, усмивке, да ти е жива и здрава сестричката! Още много хубави спомени да натрупате заедно!

Електра, браво за отличния успех! Все така! Умът все пак не се изпарява през бременността (видно от тебе), но част от наученото може да се складира и в нечия малка главица. Simple Smile  Много ти се радвам, да знаеш!

Исе, трудни задачи си имаш... Памперсите както са удобство в бебешка възраст, така после стават проблем. Дано усети малчо колко е хубаво да си по голо дупе или по тънки гащи през лятото и да свикне с гърнето. Сетих се за една книжка "Вече съм голям", където с картинки точно описваха как се отказват от биберона. Потърси я в някоя книжарница - малка жълта книжка с твърди страници и с хубаво нарисувани мечета. Може да му хареса да я четете и да реши сам да стане "Голям". Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 11:50 от Lilibon

# 245
ИСе ,за бибата и аз знам че просто два , три дни ще е трудно но са деца и бързо забравят.
За акането пробвай на тоалетната чиния, някои деца не искат на гърне.Друг вариант е да го издържаш, нещо което му е ново може да предизвика интереса.

# 246
Светле,мисля,че добре му се отразява.Драстично намаляха пристъпите.А относно кг.-съмнявам се от това да е напълнял Вики.Е разбира се съдя по Хриси и други дечица,които го взимат.Но всеки организъм си е индивидуален.
А той защо пие Сингулар,астма ли има?Извинявай,че питам,но досега не съм знаела Hug

Ами прави ми едни кофти алергични кашлици. Аз и друг път съм споменавала. Изписа ни го алерголожка, но полза не видях. За периода, през който го пиеше обаче напълня. Аз не направих връзката. Изобщо. Друг дкотор обаче ми спомена,че на някои деца така се отразява. Питах и личната и тя потвърди. Все едно вече де. От многовремене гопием. Не ни едйства на нас. Но пък за сметка на това Цитросептът оказа невероятен ефект,  както и друг път съм ти споменавала. А е и природен продукт.  Peace

А на Светлето да кажа ,че тормозенето ми се отрази добре  Mr. Green
bowuu bowuu bowuu скромността красяла човек, но пък то аз толкова красива съм станала вече, че чак повече не може . Така че хвалете ме на воля, моля, няма да се противя я!

# 247
Благодаря ви милички за съветите.Ще се пробваме пък да видим,дано имаме успех,докато дойде време за градина,че инак ще умра от Embarassedпред госпожите Mr. Green

Да бе Светле сега се сетих,че ми беше споменавала

# 248
Днес й правиха гадна ваксина на бръмбазелка. Порева на всички да ги разубеди, но накрая я боцнаха. По-малко пищя от предния път. По грешка я замериха - вече е 6 кила и 63 сантиметра. За 2 седмици ми е наддала само 300 грама, а така хубаво си наддаваше преди. Първия месец 1200, втория 1300.
Айде, че сколасах за малко снимки да кача - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=383398&pid=13172341 и следващите няколко.

# 249
  • Варна
Айде, че сколасах за малко снимки да кача - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=383398&pid=13172341 и следващите няколко.
рони Мария е прекрасна  Heart Eyes, взела е твоята красива усмивка.

# 250
  • Варна
Рони, щерката е сладурана и има пухкави крачета, не се коси за теглото й. И наистина има твоята усмивка! Simple Smile

# 251
Тази мъничка прелест наистина носи сияйната усмивка на мама! Heart Eyes Grinning Рони, прекрасна е!
А малко ли е 300гр. за две седмици? Защото на мен ми се струват доста добре! Peace Нормално е да не наддава както в началото! Иначе на годинка ще е 20кг! Grinning А док какво каза?

# 252
Рони , малката кукла е прекрасна. А с какво я храниш, та е такава пухкавка  Wink Не се коси за теглото.То сега в тия жеги май всички бебета са на диета. То яде ли се в тоя пек. Аз вече Взех да не се шашкам толкова, че бебка не яде. Ами колкото толкова. Ще е фина мадама. Моята едва сега е 4 кг.  
 Hug на всички
Фивърче,  Hug Hug   

# 253
Добро утро и от мен !
Рони ,прекрасна е просто, сладкишче мамино.
Ето малко снимки и от морето .Вече цял месец ходя, а не съм се гмурнала в морето .Е ,той Мирко за сметка на това пък не излиза.Вчера си налови вечерята -половин торба миди Laughing.
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1968/109792271118466351612460 … wcdCHC62ckLSI.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2187/131635267916628015041246 … UxkoETl1YDSOK.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2344/742473845192733481512460 … pl9vIcii4QBdd.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1816/164610303016570609141246 … eNnljtgaBlsQ1.JPG

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 09:46 от reni _805

# 254
Тук сме вечееее newsm44 махнахме се един ден по рано от болницата, че в Пловдив е настанал
нечуван бебевалеж и няма легла за новите мами и бебчета.

Милички много ви благодаря за хубавите пожелания, чета и препрочитам и си поплаквам,
на всички ви желая само сбъднати мечти оттук нататък с нашите изстрадани дечица.

Мери щом заемаш моето освободено място в списъка знай че е на късмет, мечтата ти вече е факт живо и здраво бебче за Коледа.

Антоан ми е много послушно бебе засега, дано да е все така.
Кърмим се и спим това ни е програмата на нас двамата.
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт