СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ - дръж се земьо, валериан не помага...

• 19 328
  • 395
  •   1
Отговори
# 225
Скубиду, има ли начин да ми изпратиш този тест по български език в Регалия?

# 226
  • There I was on a July morning
Ana, ще ти го изпратя утре вечерта, след като мъжът ми го сканира, тъй като в къщи нямам скенер.

# 227
  • София
Скубиду, може ли и аз да се абонирам за теста на Регалия?

Wink

# 228
  • There I was on a July morning
Ще го изпратя на всички, които искат, само чакам да ми го сканират.  Hug

# 229
Скубиду, може ли и мен?

# 230
  • София
Не бяхме на пробния изпит на Веди днес. Може ли някой да ни изпрати разказа и теста? Praynig

И моята дъщеря не отиде.То от толкова много гласене накрая така става.
Срам,не срам-успахме се.
Другата събота ще си го вземе от госпожата.Ако тогава не ти е късно-ще ти го изпратя.Ама то като се замисля след това остава една седмица до изпита.

Малко спам:

... тераса, но съм я обсипала с цветя!
И аз така.Много обичам цветя,от скоро.На терасата са ми едни сакъзчета насадени от свеки и са  различни цветове.Сега тъкмо са напъпили и ми е много хубаво да ги наблюдавам.

Момичета, аз имам теста, но не знам с какво качество ще го получите - ако искате да опитаме - чакам e-mail-те Ви на лични, пращам ви го и чакам да ми кажете има ли смисъл изобщо
Да не говорим, че е надраскан яко с отговорите  Thinking

# 231
  • През девет земи в десета
Скубиду, ако ти е възможно и на мен,пращам на лични мейла.

# 232
а отговорите на теста от СМГ от 31 станах ли ясно  Rolling Eyes

# 233
Ето отговорите от Виктория:
1 г, 2 г, 3 б, 4 а, 5 в, 6 а, 7 а, 8 г, 9 в, 10 в, 11 б, 12 г, 13 в, 14 г, 15 а, 16 в, 17 б, 18 в, 19 в, 20 г, 21 - 133, 22 - 4, 23  - 196, 24 - 160, 25 - 55, 26 в, 27 в, 28 а, 29 б, 30 б, 31 г, 32 в, 33 г, 34 а, 35 г, 36 г, 37 б, 38 г, 39 а, 40 в, 41 - 8, 42 - 29, 43 - 2, 44 - 156, 45 - 65, 46 г, 47 г, 48 б, 49 а, 50 а

Това са отговорите от 31 в СМГ
Янита ги беше пуснал преди

# 234
  • Пловдив
Вижте каква статистика намерих
http://www.kadedaucha.com/?id=220

# 235
  • В центъра на мръсотията
ana, благодаря за отговорите!   bouquet

Скубиду, и аз искам теста от Регалия.  Hug

Тестът по БЕЛ от Веди го имам сканиран - който го иска да ми пише на лични, но предупреждавам, че и нашият е надраскан  Embarassed

# 236
Скубиду, ще бъде много благодарна, ако изпратиш теста по БЕЛ и на мен.
Моят беше на Веди, откъдето се върна бесен на себе си. Направил е такива елементарни грешки и то не от незнание някой от тях, а от малоумно разсейване, че направо не знам. Напр. каква част на изречението е подчертаната дума в изречението (нещо такова, не цитирам точно) писал-същ. име, вместо подлог.  Ето от тоя сорт са ни грешките- на най-лесните неща. Добре бе дете, как ги четеш тези въпроси, питам аз. Ами прочетох го, бе мамо, че става въпрос за изречението, ама го възприех, че става въпрос за част на речта. Е какво да кажа, какво да обяснявам повече. Не знам стрес ли е това или просто бърза да мине по-бързо там и да му се маха от главата. Така че Барби не си само ти.....
Е, оплаках се. Усещам, че постепенно почва да ме втриса.

# 237
  • София
Казабланка, моят син прави същите грешки, с тази разлика, че въобще не се ядосва на себе си.  Mr. Green
Така е по БЕЛ и по математика.

Не знам стрес ли е това или просто бърза да мине по-бързо там и да му се маха от главата.

Точно с тази разсеяност и бързане не можах да се преборя, а му говоря цяла година. По математика пък отказва да помисли над някои задачи, които определено може да реши. Просто се предава предварително. Затова и резултатите му на пробните изпити не са високи.

# 238
Донесена от вихъра, Скубиду, може ли да му пуснете тестовете по БЕЛ от Веди и Регалия на gabysk@abv.bg? Мнооооого благодаря. Моята дъщеря е в Образователни технологии, последните две седмици ходи на някакви пробни,  тестове правят, преразкази - не. И май че ще е така до 13.06.  
Иначе за притеснението.. аз лично не изпитвам такова, честна дума Laughing Предстои ходене на работа на морето и в момента си имам толкова грижи покрай подготовката, че... Освен това девойката си гледа работата уж Wink Баща й се е активизирал да й дава тестове по математика (това й е слабото място) и се справя прилично добре. Неприятното при нас е, че има вероятност да не й признаят резултата от олимпиадата по история и да трябва да се яви на изпита в НГДЕК. Не че е кой знае какво, ама не можем да планираме ходенето до Каварна Wink
За статистиката - в отбора с две деца съм Laughing

# 239
  • София и там където не се пуши
Мамо Габи, това с резултата много неприятно. Дано се оправят нещата. И ние треперим, за НПМГ още макар, че беше доста напред в рузелтатите по всички състезания. Много по-лесно вместо да ходи насам натам, да си се беше  явил само на изпити. А чувствувам, че е уморен доста.

Общи условия

Активация на акаунт