СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ - дръж се земьо, валериан не помага...

• 19 324
  • 395
  •   1
Отговори
# 240
  • В центъра на мръсотията
mamaGabi, дано да ви признаят резултата - все пак детето си го е заслужило... Криси също реши да кандидатства в Класическата, но няма да се готви сериозно - ще почете след като минат тестовете. Знаете ли някой дали е излязъл конспекта по история...  Thinking

# 241
Скубиду, може ли да ми пратиш разказа и теста от Регалия? И-мейла ми е: verona70@abv.bg. Ще ти бъда много благодарна!  bouquet
Благодаря на Донесена от вихъра, която изпрати теста по БЕЛ от ВЕДИ!  smile3525
Мama Gabi, дано при вас всичко се оправи- стискаме палци! newsm10

# 242
Здравейте, момичета домъчня ми за вас!!!!!! Laughing

Виждам, че подготовката е в стихията си. Някои от вас казват,
че са притеснени- аз не съм кой знае колко, но да ви кажа иска ми се
да идва средата на юли и да се свършва вече.
Жал ми е за децата, направо луднаха.

Дано пожънат желаните успехи, за които са се потрудили да постигнат през годината. Praynig

Искам да попитам, дали вашите деца с ентусиазъм решават тестовете на останалите школи, понеже на мен не ми се отдава на накарам сина ми да реши нещо различно от домашното в неговата школа?
Как успявате?

# 243
  • София и там където не се пуши
mymomgot , аз не успявам да го накарам - само по математика ги поглежда, но нищо повече.

# 244
  • Пловдив
Може ли и на мен тестовете по БЕЛ?  Praynig 
cigulchica@abv.bg

# 245
mymomgot , аз не успявам да го накарам - само по математика ги поглежда, но нищо повече.

И моичкият ги гледа, ама какво от това, то с гледане ако ставаше.

Сега го карам да реши зад от НПМГ и теста от миналата година, но не съм постигнала кой знае колко.
Разпечатал ги е все пак де, не мога да си кривя душата.

# 246
  • София
Здравейте момичета! Simple Smile

Тази седмица трябва да си вземем служебните бележки от гнездата за разпределението по училища за изпитите
Като гледам календара,... напрежението ми расте обратнопропорционално на намаляващото време до изпитите!  smile3506

Мама Габи, КАК ТАКА няма да ти признаят оценката? Ако добре си спомням - над 5,50 имаше детето?

Аз така бях в напрежение за НПМГ! Точките са ни ги приравнили към оценка 5,20 /по техен си служебен начин/. В наредбата им пише - оцекна над 5,00 от Олимпиада и съзтезание "Млад химик" се признава закандидатстване..'
И в един момент ми казват на  Скайпа - не може, над 5,25 се признава!
 #2gunfire
Поспорих малко, цитирах и Наредбата/тяхната/ и тя миказва- чакайте да говоря с колегите-химици!
След малко ми пише: Да, така било,.. елате и подайте!
Та ако не бях настоятелна - да ми каже оценката, и да поспорим в/у Наредбата им, то сигурно тази щеше да ме убеди, че не е достатъчен резултата!
НГДЕК нали имат наредба за прием все пак?
не ми се вярва да не признаят оценката й!,... Naughty

# 247
Lady-B
много се радвам, че се е уредил въпроса с НПМГ  bouquet

# 248
Оцеляхме след нашествието на тийнове вчера  Joy
Само 1 счупена чинийка (миналата година счупиха стол)  Joy
Имаме хамстер.

Лили спомена нещо неприятно и за оценките от Националният тест по математика. Написали им точките вместо оценки, или нещо подобно. Съвсем са изтрещЕли "тия горе". За какво им е на отличниците 5.30 като могат да си изкарат 6.00. Ама аре.
Може и да греша (в смисъл - да са се наредили нещата)

Днес нямало да учат заради вчерашните избори. Що? Какво общо има? Не, че ще изтърват материала.

Дали са излезли резултатите от Кенгуруто?

# 249
  • София и там където не се пуши
  Днес нямало да учат заради вчерашните избори. Що? Какво общо има? Не, че ще изтърват материала.

Да подредяли и да се измирише от цигарите, където са пушили комисиите.  Joy . А защо не ползуват свободните стаи - не зная.

# 250
  • България
Децата да не направят атентат!!! #2gunfire newsm62

# 251
  • гр. София
Може ли и на мен да пратите, който каквото реши.Приемам и  ядене и пиене също. Joy

ellytzigova@mail.bg

# 252
  • There I was on a July morning
Може ли и на мен да пратите, който каквото реши.Приемам и  ядене и пиене също. Joy

ellytzigova@mail.bg

Айде, пращам ти да не кажеш че съм стисната.

Момичета, изпратих теста по БЕЛ на 13 човека, които са си написали е-mail.
Останалите, които искаха теста да пишат адресите.

# 253
Благодаря ти СКубиду  bouquet

# 254
Благодаря ти Скубиду!!!
Теста е перфектен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт