СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ - дръж се земьо, валериан не помага...

• 19 319
  • 395
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Благодаря много за теста!  Hug   bouquet

# 256
Аз съм настръхнала седмокласничка и чакам теста на rikatena@abv.bg. Благодаря предварително!

# 257
  • София
Може ли и на мен да пратите, който каквото реши.Приемам и  ядене и пиене също. Joy

ellytzigova@mail.bg

Ellytza,  аз мога да ти изпратя теста от БЕЛ на ВЕДИ - пускам ти го на 2 майла - както казах, понадраскан е,.. доста!

Мънки, благодаря!  Hug

Знаток, браво! Simple Smile Ти почти не си разбрала от 'нашествие' - само една чиниЙКа! 

Скубиду, получих теста, благодаря!   bouquet

# 258
  • гр. София
Благодаря ви за вниманието! cheers

# 259
Много благодаря на всички за изпратените тестове!
Някой беше питал за конспекта по история за НГДЕК - на сайта на гимназията е публикуван този от миналата година, но важи и за тази, няма промяна.

# 260
Благодаря на Lady-B за теста! Hug  bouquet

# 261
Скубиду, страхотна си. Благодаря за теста!! newsm51

# 262
Скубиду, много благодаря! newsm10

# 263
  • В центъра на мръсотията
Някой беше питал за конспекта по история за НГДЕК - на сайта на гимназията е публикуван този от миналата година, но важи и за тази, няма промяна.

Аз питах. Благодаря ти!   bouquet

# 264
Благодаря на момичетата, които веднага изпратиха теста!
Важните дати приближават- кураж на всички! 55

# 265
  • България
Скубидуsmile3525

# 266
И аз,и аз се записвам за тестовете от Регалия и още други по бтлгарски,които си препращате.мейла ми е
rosi70dj@abv.bg

А сега здравейте,мамета!И рожденички си имаме,и кандидатгимназисти си имаме,просто не ми се говори.Ние имаме рожден ден на 11 юни,но ще го празнуваме на 25 юни,след изпита........как да си позволя разхищение на ценно време?Така се споразумяхме с девойката преди 2 седмици.Иначе да кажа,че сме се мобилизирали за изпитите-ще ви излъжа.Такива грешки се допускат на тестовете,че още на първата задача се спъваме.Като че ли наистина накрая детето се умори и започна да прави смешни и глупави грешки.Незнам дали ще издържим тези 2 последни седмици....Май ще имаме нужда и от късмет   Praynig

# 267
  • София и там където не се пуши
Я юнските младежи, да им обединим рожденните дни и да им ги празнуваме след изпитите заедно.  Joy

# 268
  • София
Я юнските младежи, да им обединим рожденните дни и да им ги празнуваме след изпитите заедно.  Joy

Не е лоша идеята.  Peace
На Ангел рожденият ден е на 24 юни, горкия, точно преди математиката.  Laughing
Смятаме да го празнуваме на 26 или на 27, че на 24 и да искаме, няма кой да дойде преди изпита.

# 269
  • София
Здравейте смели майки
Защото да си майка на седмокласник, пубертет и тиинеиджър едновременно си е предизвикателство!
Мили и добри майки, не се съмнявайте във вашите дечица, те са просто деца, които са учили много и сега са много напрегнати.
Пиша Ви не защото съм по опитна, а защото съм майка на едно прекрасно дете с дислексия (и разбира се с проблеми в образованието), с което всеки ден - седем година учим уроци, но резултата е един и същи - среден. Много й е трудно, учи старае се но няма необходимия ефект - и мотивацията се губи...
Затова мами - поддържайте децата си, помагайте им, когато се уморят ги утешете, не превръщайте своите амбиции в техни окови - те са по добри от нас, по умни и те са бъдещето - вярвайте в тях!
Ние също отиваме на тестовете. И се включвам в отбора на мамите с едно дете - макар че винаги съм съжалявала за това Simple Smile
Кураж на всички смели мами - и нека се сбъднат желанията ви!
Послеслов - Включването ми във този форум се дължи на една страшна МАМА, със съвсем резонно име - зщото е истинска лейди...

Общи условия

Активация на акаунт