СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ - дръж се земьо, валериан не помага...

• 19 307
  • 395
  •   1
Отговори
# 300
Lady-B,много ти благодаря.Тъкмо щях да почвам да гледам линка на Знаток и ти ми поднесе информацията.
За немската паралелка бала  е много висок.Не знам дали ще се справи.Тя е учила английски,но си държи да е  в английска паралелка,щото госпожата по математика  в СМГ   bouquet им казала,че няма да води немската паралелка...
Абе да минат изпитите и тогава ще го мислим.

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 15:19 от ana_

# 301
Кога ще излизат стаите?!  Party

Много време не съм била тук Whistling

# 302
  • София
Melinor ,
Утре след 17ч Simple Smile

# 303
Линка на Знаток е супер полезен да се ориентираме в обстановката.
Само не ми стана ясно това официално инфо ли е или някой си е играл да го прави?

Много благодарности на нашата Знаток, направо е страхотна Hug

# 304
# 305
  • През девет земи в десета
Леле,пак много сте изписали,а на мен напоследък никакво време не ми остава ooooh! .На всичкото отгоре на 20-и ще трябва да пътувам до Варна за три дни и Гого горкия ще го оставим сам да се справя с изпитите.Оправно е детето,дано да няма проблеми.

Маргаритавас,добре дошла,пожелавам успех на тестовете на детенце и на теб Hug

Аз съм платила уроците до края на тази седмица и смятам от другата да оставя младежа да си почине и да си събере мислите.Да не стане така,че от много юркане, накрая всичко да му изхвърчи от главата Wink За изпитите сме спокойни и двамата,даже прекалено Laughing , в крайна сметка няма да се гръмна ако не влезе там където искаме,болните ми родителски амбиции за съжаление се изпариха още при голямата ми дъщеря Laughing За малката сигурно няма да имам вече хич никакви Wink

Леле пиша от един час,не остава време да си публикувам постинга,ще ме уволнят Laughing

# 306
  • София
Линка на Знаток е супер полезен да се ориентираме в обстановката.
Само не ми стана ясно това официално инфо ли е или някой си е играл да го прави?

Много благодарности на нашата Знаток, направо е страхотна Hug

Това е от блога на една миналогодишна майка на седмокласник (ако не се лъжа). Наистина е много полезен.

Аз имам едно питане. Някъде прочетох, че на тазгодишния изпит на децата няма да се раздават тестови книжки както досега, а нещо друго (май ще е като на матурите). Някой нещо да е чул, прочел? newsm78

И още едно питане във връзка с по-горния линк. Тази статистика на успеваемостта кога излиза? Преди да са излезли резултатите на децата или след това?

# 307
  • София
Bodra,
След изпитите излиза статистика за броя момичета/момчета, със съответния сборен резултат от оценките по БЕЛ и Математика на изпита - без да се удвояват резултатите - просто сбора от двете оценки. Доколкото знам, се изнася в гнездото тази статистика, а и на сайта на РИО предполагам, че  ще я има

И аз прочетох, че изпитите ще са по подобие на матурите  - ще се отварят с парола след теглене на съответния вариант и ще се принтират, а децата ще трябва да чакат!...   Thinking  Всъщност не знам - така ли е било на матурите...? А миналата година как е било за 7 клас

Доста изнервящо, ако е така,..  

Ако някой има повече инфо - да сподели, моля

# 308
  • Пловдив
това може да ви е интересно
http://www.kadedaucha.com/?id=1327&aid=5373

# 309
Незнам дали тази информация трябва да ни успокоява,,но и в началото на кандидатгимн кампания обявиха закриване на 300 места(около ако не бъркам) в гимназиите общо.
За изпитите разбрах,че тестовете по български ще се принтират докато децата пишат преразказа,след което ще им се раздават.а по математика наистина ще чакат.И как ще им калкулират времето,мн ми ентересно?
Но,както е известно,ние сме щастливците от първия випуск по новата програма,така че винаги ще бъдем "първи","пробни","експериментни",ами с една дума ПРЕЦАКАНИ.Дали на висшестоящите им беше ясно от самото начало как ще протече реформата в училище?Ами не,затова матурите ги въвеждат във випуска след нас(задължителните матури след 6,7 кл).Т.е всичко неудачно в нашия випуск ще се изчиства в следващия.Така че да дадем кураж на децата ни и да им помогнем максимално.Не че не ги разбираме,просто мн ни се иска да успеят повече от нас.Това е всичко.
Благодаря на всички мамита,пратили ми теста по БЕЛ.Скуби ду,моля те теста на Регалия да ми пратиш....

margaritavass-добре дошла сред нас кандидат гимназистките Laughing

# 310
  • България
И как ще им калкулират времето,мн ми ентересно?

Според мен това е най-лесно - времето започва да тече от момента на раздаване на задачите.

# 311
  • София
Моля ви някой да ми прати и на мен теста по БЕЛ-eli4ka73@abv.bg

# 312
Моля за теста и аз - pagane@all.bg

# 313
И как ще им калкулират времето,мн ми ентересно?

Според мен това е най-лесно - времето започва да тече от момента на раздаване на задачите.

дано да си права newsm78

# 314
а между другото разглеждам таблицата с класирането на училищата по мин и макс бал...........мн иннтерсно..има деца класирани на 35 желание,това при тре newsm78то класиране или?

Общи условия

Активация на акаунт