СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ - дръж се земьо, валериан не помага...

• 19 314
  • 395
  •   1
Отговори
# 285
Присъединявам се като двойна мама - каката е на 14 почти (юнско бебе), а малката - на 7.

Има ли седмокласници със силен афинитет към Руската (133-то)? На нас ще ни е първо желание последно, след цяла година истерия на тема физика и НПМГ. Laughing

# 286
margaritavass добре дошла при нас!  Hug
 Успех на теб и детенце!   bouquet

Ние смелите майки наистина вярваме в децата си и сме сигурни, че след толкова труд ще постигнат желаното.
Сигурна съм, че и при вас ще се получи- при толкова грижовна майка и страхотно дете няма начин да не стане.

Много успех от сърце!!!!!!!! newsm51

Аз нямам юнско дете, но съм юнска мама, но да ви кажа хич не ми е до РД.
Ентусиазъм имам само за РД на децата, не знам защо е така.
Не е защото остарявам от това не ме е страх, но просто е факт- не ми се празнува моят РД /имам предвид по специален начин, не че не си го празнувам/

# 287
Добре дошла на Маргарита Васс   bouquet

Нашият РД мина преди да кажете да чакаме. Но това не пречи да полеем вашия  Joy

Утре, след бач, ще ида да проверя къде е разпределено дЯтиту  fingerscrossed
И, евентуално да си взема бележките.
Бележка за детските, бележка за изпитите на Лили и, евентуално, на Иси.

# 288
  • София
Pagane, в нашите сметки влиза и 133-то училище, макар и да не е първо желание. На моя колежка дъщеря й завърши там, но преди 4-5 години. Бяха много доволни от училището.

# 289
и в нашите сметки влиза 133 училище
не е на първо място ,в първите 5 желания е

# 290
  • София
Знаток,
доколкото знам на 10.06 чак след 17ч ще има списъци с разпределението по у-ща, в нашето гнездо ми казаха категорично на 11.06 да отида за сл.бележка

# 291
И в нашето гнездо (127-мо училище) ми казаха на 11.06. за бележка.

# 292
Именно. След 17.00 ще бъдат разлепени списъците в нашето училище. Госпожите казаха, че можем даа отидем за въпросните бележки. И аз ще ида веднага след работа. Тъкмо ще е поизсъхнало лепилото.

# 293
Мацки,споделям:
Дъщеря ми има едно единствено желание след седми клас-СМГ.
Чудя се какво ще пишем като второ,трето и т.н. желания.Ако сгафи на изпита ще се допитвам до вас. Срам не срам...
Като резервен вариант последния ден,последния час я записах за изпита в НПМГ-математика.
Питането:
1.Някой знае ли с какъв бал се е влизало последните години в СМГ-паралелка с английски език,обаче ме интересува на първо класиране,ако има такава информация.
2.За НПМГ отделно ли се кандидатства или можем да го пишем като второ желание?
Предварително благодаря.

# 294
Класирането  за НПМГ става с общото класиране за училищата в София.
3 – 8 юли - Подаване на документи за участие в І етап на  класиране в определените училища гнезда за София.
 Oт Наредбата за прием в НПМГ.

Т.е. можеш да го пишеш и второ желание, стига детето да си е издържало изпитите  Simple Smile

# 295
# 296
ana_,
доколкото си спомням,т.к. справочника не е пред мен, бала за СМГ е над 33.

Там май е най- високия бал.

погледнах препратката-33,177, само ИЕГ е преди СМГ с 33,25

# 297
Знаток,благодаря точно това ми трябваше.Ама кой да погледне първа страница?

# 298
  • There I was on a July morning
Ana, за тази паралелка, която питаш СМГ с АЕ, минималният бал след 1-во класиране е 30.159 .

# 299
  • София
Мацки,споделям:
Дъщеря ми има едно единствено желание след седми клас-СМГ.
Чудя се какво ще пишем като второ,трето и т.н. желания.Ако сгафи на изпита ще се допитвам до вас. Срам не срам...
Като резервен вариант последния ден,последния час я записах за изпита в НПМГ-математика.
Питането:
1.Някой знае ли с какъв бал се е влизало последните години в СМГ-паралелка с английски език,обаче ме интересува на първо класиране,ако има такава информация.
2.За НПМГ отделно ли се кандидатства или можем да го пишем като второ желание?
Предварително благодаря.

Ana_ ,
Минималния бал за СМГ - английски, девойки, за 2008 г е бил -
1-во класиране - 30,159
2-ро класиране - 29,571
3-то класиране - 29,339

За немския в СМГ - мин бал е бил 33,177 - девойки - 1-во класиране

За НПМГ - както писа и AnnaLee , класирането е ОБЩО - т.е. когато компа достигне до кандидат с желание НПМГ-математика, той "търси" оценката от вътрешния изпит в НПМГ - математика , или химия, и т,н,  и образува бала именно по формулата за НПМГ. Която е различна от тази за Немската , напр

В този ред на мисли класирането е общо, НО трябва кандидата да е положил съответния вътрешен профилиращ изпит в НПМГ, който компа да вземе при образуването на бала

Май не бях много ясна,.. sorry,. Ако греша - поправете ме ,моля

Общи условия

Активация на акаунт