СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ - дръж се земьо, валериан не помага...

• 19 318
  • 395
  •   1
Отговори
# 270
  • София
margaritavassHug

# 271
  • София
Добре дошла  Margaritavass!   bouquet
 Радвам се, че се включи!  Hug

Записвам те веднага в нашия отбор!

10. Margaritavass

Ето, още една майка и ставаме футболен тим!

Следя аз,... да не пропусна някоя мама,  bowuu че и без това отборчето ни е с минимален състав!

# 272
  • София
и аз казвам на всички  Hug
и по бодро - децата са способни на чудеса!!! Laughing

# 273
и аз казвам на всички  Hug

Добре дошла и от мен! Hug

# 274
  • София и там където не се пуши
margaritavass   bouquet радвам се, че се присъедини към майките на седмокласниците, а за второ - пожелавам ти го от все сърце.

# 275
  • София
малко късно Дороти, но се радвам на това което имам - а и отбора на майките с едно детенце трябва да се поддържа Simple Smile

# 276
Я юнските младежи, да им обединим рожденните дни и да им ги празнуваме след изпитите заедно.  Joy
И ние сме в тази категория - рожденият ден на девойката е на 21 юни.

# 277
  • гр. София
Добре дошла  Margaritavass! 

# 278
  • В центъра на мръсотията
Margaritavass, добре дошла при нас!  Hug

# 279
  • София
Здравейте момичета - домъчня ми за вас, но не успявам да седна на компютъра от девойката. Тя нещо е прекалено спокойна предизпитно (не че няма дупки в знанията). Притеснява ме, че това спокойствие или разконцентрираност ще й изиграят лоша шега. На теста по БЕЛ във Веди е допуснала смешни грешки. На въпроса ми защо отговори - ти знаеш ли колко малко време имах. Това ме притеснява, но ще видим.........
 От училище тази седмица им събират учебниците, което е несправедливо спрямо кандидатстващите - последната седмица все пак ще трябва да си преговорят някои неща. Днес съм решила да звънна на класната и на директорката. Вашите седмокласници ще си организират ли нещо с класа?

Благодаря на ана за теста от СМГ.

Ходи ми се на мореееееееее - хайде да минава всичко това.

# 280
  • There I was on a July morning
Margaritavass, добре дошла в нашата тема.

Prekrasna, дъщеря ми вече си предаде учебниците в петък, но хич не и липсват, щото всичко си знае  Mr. Green

# 281
  • София и там където не се пуши
А юнските мами, ако кажете, че сте раждали и Майчин дом (ние сме на 20-ти) , да не се окаже, че децата се познават.  Joy

# 282
Дороти, аз не съм в Майчин дом Laughing Чак пък такова съвпадение hahaha Представи си да са родени в Майчин дом и да се паднат в едно училище да държат изпитите, пък да вземат да се познаят  Joy Joy

# 283
  • София
А юнските мами, ако кажете, че сте раждали и Майчин дом (ние сме на 20-ти) , да не се окаже, че децата се познават.  Joy

Ангел е роден в Тина Киркова, близнаците са в Майчин дом. Ако се паднат в едно училище за изпитите, може и да се запознаят.

# 284
  • България
margaritavass добре дошла при нас!  Hug
 Успех на теб и детенце!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт