СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ - дръж се земьо, валериан не помага...

• 19 282
  • 395
  •   1
Отговори
# 345
Знаток, ако уточниш за кой тест става въпрос-ще ти го изпратя.

# 346
  • В центъра на мръсотията
Винаги преди да искам тест питам дъщеря ми дали ще го решава.
Обикновено казва - не.

А-ха... аз затова и не я питам...  Whistling

# 347
  • There I was on a July morning
Винаги преди да искам тест питам дъщеря ми дали ще го решава.
Обикновено казва - не.

А-ха... аз затова и не я питам...  Whistling

И тя после решава ли ги? Защото моята си решава каквото тя си прецени, много е упорита.

# 348
  • Варна
 момичета да се наредя на опашката за тестове , че тези  който аз бях разпечатала ги свършихме , тази седмица не е на у-ще и решаваме усърдно .

maia_kirova_75@abv.bg

# 349
И тя после решава ли ги? Защото моята си решава каквото тя си прецени, много е упорита.

И моята е така.Въобще не знам какво учи.Ако принтирам някой тест,което се е случвало два пъти, го слагам на бюрото.Но това го правя само ,защото ми се занимава.
Преди известно време и казвам,че няма смисъл на всеки тест от 50 въпроса по математика да започва от 1-ва задача,а да решава тези които са и слабото място.
Едва преди няколко дена ми заявява:"Аз няма да започвам да решавам всеки път от 1-ва задача."
На въпроса:"Аз нали ти казах?" отговорът беше: Ми нали знаеш че сама трябва да се убедя в нещата,а не ти да ми казваш какво да правя."

Що ли ви занимавам с глупости.

# 350
  • България
 Моята ги решава и после ги обсъжда с господина по математика. Вчера го беше помолила за допълнителен час....  newsm78
 Като я гледам, се чудя какво ли ме чака след години с брат й..... Обикновено децата в семейството са много различни и ми намирисва, че от едната крайност ще отида на другата....., но да сме живи и здрави.

# 351
  • България

Да ти олекне  newsm62

# 352
И тя после решава ли ги?

Не я контролирам дали ги е решила или не... В началото се опитах - резултатът беше: аз - високо кръвно, тя - сълзи или тръшкане на врати (в зависимост от момента)  Crossing Arms Сега сме се разбрали - ако има нещо неясно - да пита...

# 353
Моята ги решава и после ги обсъжда с господина по математика. Вчера го беше помолила за допълнителен час....  newsm78

Ей това трябваше да е моето дете...   Joy

# 354

Да ти олекне  newsm62

Явно колкото и да казвам,че ми е спокойно и аз превъртам,защото Софи,стоя сама пред компа (малкия спи) и си се смея. Joy

# 355
Аз не съм спокойна - никак даже...  Naughty

# 356
  • България
 Ние нали за това сме се събрали в този форум: да се похвалим, да се оплачем, да си помогнем и ...... да продължим напред освежени и заредени с оптимизъм   newsm62

# 357
Може ли и аз да помоля за тестове-aliss@abv.bg.

# 358
Ана - Лейди Б ми изпрати тест по БЕЛ на Регалия.
Лили решава всичко. Браво на умницата на мама  Wink

Има ли и други тестове по БЕЛ тук?

И на този къде са му отговорите?

# 359
Знаток, мога да ти изпратя тест по БЕЛ от Веди. Отговори още няма.

Общи условия

Активация на акаунт