15 септември вече дойде-с пълна раница четвъртокласника зове!

• 44 816
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • в полите на Балкана
paleto, благодаря за вкусната почерпка !
Живи и здрави  да са ти  именяците и много радост да ти носят!  bouquet

# 691
Здравейте , мами! Синът ми сега е четвъртокласник, наесен ни предстои смяна на училището. Ако сте минали вече по този път или имате повече информация , ще се радвам да я споделите .Интересува ме , кога започва подаването на документи за записване, за първокласниците примерно вече тече кампанията и се приемат молбите ? А специално към мамите на четвъртокласници от Пловдив, молбата ми е да споделят избрали ли са си вече училище ,където да продължат децата им в пети клас и с какво е повлияло при избора им т.е кое училище са избрали и защо?

# 692
  • София
Птица, да ти е жива и здрава Йоана, Цялото здраве на земята! Hug Hug Hug

Да почерпя на патерица- вчера Дани,синът ми и баща му Йордан, бяха именници:
  party023 Wine Glass smile3510

# 693
  • София и там където не се пуши
Йони, честит имен ден, да сте живи и здрави всички в къщи  Hug Hug Hug

Честито на всички именяци, празнуващи тези дни  Hug .

# 694
  • Майничка
Честито на всички именяци и близките им!  bouquet

# 695
  • в полите на Балкана
Честито на всички празнуващи днес и на семействата им! smile3525

# 696
  • София-България, Израел - където си поискам
Честито на всички именяци   празнуващи вчера и днес  bouquet
да не са отърват от здраве Hug

# 697
Здравейте , мами! Синът ми сега е четвъртокласник, наесен ни предстои смяна на училището. Ако сте минали вече по този път или имате повече информация , ще се радвам да я споделите .Интересува ме , кога започва подаването на документи за записване, за първокласниците примерно вече тече кампанията и се приемат молбите ? А специално към мамите на четвъртокласници от Пловдив, молбата ми е да споделят избрали ли са си вече училище ,където да продължат децата им в пети клас и с какво е повлияло при избора им т.е кое училище са избрали и защо?

Здравей, аз също съм с четвъртокласник който ще сменя училището, готвим се с математика за МГ, или Патриарх Евтимий-и на двете места е с изпит. Ако не сполучи в едно от тези места нямам представа какво ще правим-надявам се на чудо да се справи на изпита. Единственото ми желание е детето да учи в здравословна среда-свестни и възпитани деца, свестни и възпитани родители и много добри учители.

# 698
  • София-България, Израел - където си поискам
най-добре попитай в темата за петокласниците Peace

# 699
здравейте момичета,
аз съм майка на бъдещ първокласник, и бих искала да Ви помоля ако сред вас има майки на дечица, учещи в момента в 107 ОУ и 4-ОУ да ми препоръчат учителки, поемащи есента първолаци.
благодаря Ви предварително

# 700
  • София и там където не се пуши
 Valya в 107-мо няма логика при поемане на първи клас. Първо разбираш, кои ще поемат и тогава питаш.

# 701
добре, много благодаря, значи пърмо да попитам директорката и тогава вас Grinning
мерси много
дано успеем да се запишем

# 702
Здрасти, банда!
Минавам на бърз отчет - Лъчезар ми къса нервите и не учи, чакам вече 2ри срок с нетърпение, за да помислим за спорт и уплътняване на времето с цел дисциплина, дом.учителка по фр.ез. се оплака много от извънземното, от у-щето също взеха да пускат реплики ooooh!, на път съм да се отчаям отново, носи оценки 3 и 4, онзи ден го бих - излях си душата в този бой (по дупето), на следващия ден ме боля ръката...просто картинка е у дома.
Звучи песимистично, но така излезе, а и не се сещам за нищо хубаво да напиша.Иначе всичко е нормално.
А, имахме инициатива в школото за събиране на дрешки и грачки  Laughing, но типично за извънземното - сме ги занесли не когато трябва - това дете веднъж не разбра нещата правилно!
Да сме живи и здрави само, пък ще видим какво ще стане!

Птичка,не си писала отдавна - как вървят нещата при вас? Hug

# 703
  • Варна
Момичета нахлувам в темата ви с молба, ако има майки на четвъртокласници от Варна от следните училища (А. Кънчев, Й. Йовков, З. Стоянов, Славейков, Руското, у-ще във Владиславово, СОУ "Найден Геров", СОУ "Васил Друмев"), моля да дадат мнение за учителките на техните деца, от които бихме могли и ние да се възползваме- майки на бъдещи първокласници  LaughingНаправихме си темичка за първолаците и се  питаме една друга, но информация трудно се събира, друго си е от първа ръка  Mr. Green Благодаря от името на всички предварително   bouquet Hug

# 704
Привет на бандата и от мен! Нашият татко пак замина в странство, та на не толкова крехките ми плещи пак ляга всичко от домашния цирк  Crazy
Георги се справя добре с училището. Яко го мързи, и е доста разсеян.Резултатът е, че често пише новооткрити от мен домашни до 22ч. Изпитвам го  по разказвателните предмети, по другите само проверявам написани ли са домашните. 
Предполагам, че сега ще последва един посърнал период- много е прпивързан към баща си, и много му липсва като го няма. Дано този път се справи по- бързо с минорните настроения.
Сякаш няма нищо ново. Продължава с народните танци, и сякаш няма ищах за допълнителни спортни занимания. Ще видим дали няма да го мотивирам от следващата година за още спортни занимания.

Общи условия

Активация на акаунт