Какви плодове обичат децата ви

• 7 347
  • 194
  •   1
Отговори
# 135
Обича всички с изключение на смокини, дюли, касис, боровинки.

# 136
  • София / Пловдив
Банани и ябълки не отказва никога.
Сега, в сезона на черешите и ягодите хапва и от тях доста.
Диня също много обича. Праскови и малини яде рядко, а портокалите и мандарините ги предпочита изцедени на сок.
Не хапва пъпеш и кайсии, смокини също не обича.

# 137
  • София
Дъщеря ми обича почти всички плодове,стига да са съобразени със сезона,но ги яде откакто стана на 3г.,преди това рядко хапваше.
Сега и малкият не яде много плодове,не го карам насила,въпреки,че се притеснявам от това.Банан не иска и да вкуси даже,рядко хапва парче ябълка.  Sad

# 138
За мое щастие почти не отказва плод.Сега много хапва ягоди, а зимата си падаше по кивито, ябълки, банани.

# 139
череши, диня, кайсии, нектарини, банани, ябълки и круши... това е май всичко...

# 140
Моето дете хич не беше по плодовете и съм правила невероятни магии за да го накарам да ги хареса - рязане във формички, стъргане на ренде, пасиране на "крем" и т.н.
 Кивито давам с лъжичка и до сега.
 Прогрес има - яде почти всичко, но стана много бавно.

# 141
Моята обича всякакви засега.  Peace

# 142
Предпочита круша, ябълка и ягода не  мога да го накарам да хапне банан/и двете ми деца не го обичат/.

# 143
Почти всички плодове яде.Сега предпочита диня ,череши ,ягоди ( искаше в началото като излязоха и бяха безвкусни,като станаха за ядене не му харесваха)Имаше един период ,в който омиташе по половин кило киви и това отмина.Вчера му предложих круша и ми отказа.Всеки ден е на различна вълна......

# 144
Дъщеря ми обича плодове. Хапва си с удоволствие череши, банани, диня. Зимата ядеше много мандарини, портокали, киви и ябълки.

# 145
Обичат ябълки, круши, дини, пъпеши, череши, ягоди, банани - понякога, праскови - сочни, грозде... Май изброих повечето родни  Peace

# 146
Най- много обича диня, череши, ябълки- в този  ред.

# 147
  • Варна/Лондон
 Диня и банан-за ядене  Grinning Ябълката е за игра,портокал и др. цитрусови са за изтискване и мажене навсякъде ,черешите са идеални да цели котката...пъпеша миришел ,,гадно''... Laughing

# 148
Моите дъщери ядат всякакви плодове и зеленчуци. Едната от известно време не яде само банани и аз не знам защо (но май и тя не знае). Иначе много обичат и двете да ядат пресни пиперки - само ей така.

# 149
диня,банани и ягоди

Общи условия

Активация на акаунт