Какви плодове обичат децата ви

• 7 345
  • 194
  •   1
Отговори
# 150
  • Страната на чудесата
Яде всички плодове, като има периодични фаворити. Диня, ягоди, череши и малини са много обичани, както и ябълка.

# 151
Яде всички плодове, като има периодични фаворити. Диня, ягоди, череши и малини са много обичани, както и ябълка.

и киви Simple Smile

# 152
Обича много плодове-диня,череши,ягоди,ябълки,круши,грозде,....и  все иска да й купувам моркови-яде по 4-5 на ден.Сама ме подканя да й купя,когато сме в магазина.

# 153
  • Перник
Моят син обожава ябълки. Всеки ден като се прибираме от разходка, задължително минаваме да купим. Той сам ме води. Яде банан, диня и пъпеш също. Но не иска кайсии, праскови, череши. Не е ял и не знае какво е, но не ги иска.

# 154
Голямата ми дъщеря само това яде а малката яде ама предпочита шоколада пред ябълките.

# 155
Почти всички.
Имаме нещо като традиция - след прибирането си от детска купуваме плодове - в момента сезонните.

# 156
Предпочита ябълки, малини, ягоди, банани. Всичко е на периоди. Никока не отказва фрешове, от каквото и да са направени.

# 157
Моят син обожава плодове, яде всякакви, но е на периоди. В момента е на диня и праскови, зимата беше на мандарини и киви, а ябълки яде целогодишно. Единствено банани не обича много, много. Като цяло ги предпочита пред шоколада и вафлите.

# 158
моята дъщеря си хапва ябълки,череши,грозде и банани,мандарини.
А за шоколадите и вафлите няма какво дакоментираме ако трябва да избира между тях и плод ще избере шоколада или вафлата

# 159
само зелени и твърди плодове : зелена ябълка, зелена круша. Изключение се прави за кайсията, но ако е зелена т.е почти недозряла.  Кивито и то , ако е твърдо като камък.
от меките плодове само ягоди и понякога банан.

# 160
  • Там, където ме обичат
Ядем почти всички плодове, като баткото набляга на праскови и круши, сестра му обожава пъпеш.

# 161
Никакви  Close Не докосва плодове и зеленчуци, дано сега като тръгне на градина да прояде  Praynig Но пък се подува от натурални сокове, всякакви  Crazy

# 162
  • SOFIA
Каката яде всички плодове ,само не обича пъпеш.Обаче малката е ужас.Нищичко - портокали само на фреш ,ябълките на фок/сок/.Сега се опитвам да я науча череши да хапне-успявам , но за жалост те са за кртко.Аз и каката без плодове и зеленчуци не можеме да  живееме.

# 163
Грозде яде много, ягоди и банани.  Laughing

# 164
  • кв.Изток
Череши и диня, понякога и банани.

Общи условия

Активация на акаунт