София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 782
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • София
рано-рано да ви почерпя  Flutter   chef

# 166
  • София
Здравейте! Чак сега виждам тази тема. Аз живея в кв.Левски - В, синът ми е роден на 09.08.2007г. От 2 седмици ходи на ясла в 91во ОДЗ - 2ра група. Имали някой там, че не съм чела темичката назад?

Коя ДГ е тази, че номера нищо не ми говори ?

Аня, да ти е жив и здрав порасналият мъж!

# 167
Честит да ти е порасналия Дани ! Безгрижни игри с весели приятели и купища подаръци му пожелавам  Hug

# 168
  • с трима мъже :)
Честит Рожден Ден на този малък голям мъж  Grinning
Да е жив и здрав, да слуша мама и да има най-хубавото и безоблачно детство!

Поздрави на цялото красиво семейство  Hug - да си изкарате чудесно   bouquet

# 169
Моля някой да ми даде телефона на д-р Сапаревска от 23та П-ка, мерси  Hug

# 170
  • София
благодаря ви, момичета! Hug

# 171
0888 352653 - Д-р Сапаревска

# 172
Здравейте мили мами,
Имам проблем, не можахме да се класираме за занималня за 2 клас в 143 ОУ.
След седмица почвам работа и трябва да осигуря занимална, за дъщеря ми.
Моля за вашите съвети и контакти за частни занимални в района на Суха река или близките квартали.
Благодаря Ви предварително.

# 173
  • София
Здравейте мили мами,
Имам проблем, не можахме да се класираме за занималня за 2 клас в 143 ОУ.
След седмица почвам работа и трябва да осигуря занимална, за дъщеря ми.
Моля за вашите съвети и контакти за частни занимални в района на Суха река или близките квартали.
Благодаря Ви предварително.

Добре дошла в клуба на неприетите !  Wink
Най-изгодната занималня, за която знам е в читалището в Левски Г- 60лв. месечно. Има и няколко около училището, за едната знам, че струва 170лв. месечно...
В кой клас е детето ?
Моя е 2дкл.  Wink

# 174
Добре дошла в клуба на неприетите !  Wink
Най-изгодната занималня, за която знам е в читалището в Левски Г- 60лв. месечно. Има и няколко около училището, за едната знам, че струва 170лв. месечно...
В кой клас е детето ?
Моя е 2дкл.  Wink
Дъщеря ми е в втори клас. Единственото ми изискване е да я вземат от училището и да я водят до мястото където се провежда занималнята.
Сама не смятам че може да се справи.

# 175
  • София
Добре дошла в клуба на неприетите !  Wink
В кой клас е детето ?
Моя е 2дкл.  Wink
Дъщеря ми е в втори клас. Единственото ми изискване е да я вземат от училището и да я водят до мястото където се провежда занималнята.
Сама не смятам че може да се справи.

Ясно, че е втори, но коя паралелка ?
А знаеш ли че има бус, който може да я вози до мястото, което избереш ?

# 176
  • София
жгмъц, ако ти се занимава би ли дала малко повече инфо за занималните - частни, държавни, такси, раб. време, виждам за транспорт споменаваш... на нас ни е рано още, но вече се интересувам, искам да знам по принцип как стоят нещата и да мислим варианти. разбрах, че до 3ти клас е задължително някой да ти взима детето от у-ще  Rolling Eyes, иначе се подписвала декларация, че на твоя отговорност го пускаш само да се прибира.

# 177
  • София
Аня♥♥  , да така е, и ние подписахме декларация ... А и честно казано не бих го пуснала да се прибира сам, освен ако не живея в съседство с училището.

Ами засега, занималнята е задължителна (да я има де) само за 1-ви клас. Останалите да се спасяват както намерят за добре. Аз за щастие имам баба и дядо дето играят ролята на занималня, но иначе си е проблем... До 143 ОУ има частна такава, скъпичко ми се вижда 170лв. Има и една с/у училището, но нямам представа колко струва. Най-изгодно е в читалището там е 60лв., но е до 17.30ч., говоря за читалището на кв. Левски и филияла му в ж-к Левски Г. Предполагам, че има и в Сухата река и Х. Димитър, но нямам представа какви са условията. Транспорт има, бусче, което взима и връща децата от и към дома, тази година таксата не е променяна 2лв. в посока ...

Ако имаш други въпроси, насреща съм.  Hug
Кой ще е скоро ученик ?

# 178
  • София
Кой ще е скоро ученик ?
скоро-то е след 3 год. Laughing
а 170лв. такса звучи нелошо (не че са малко), но аз чух за 300лв. #Crazy
а тези бусчета у-щата ли ги осигуряват или занималните? и точно пред дома ли оставя детето?

ние т.к. сме под наем тук в х. димитър и обмисляме отсега някакви комбинации, т.е. можем да съобразим района на живеене според у-щето... дай Боже тогава вече на наше (жилището). защото баби, дядовци и роднини няма, които да ги забират и гледаме отсега да решим какво ще правим.

мерси много за инфото! Hug

# 179
  • София
Кой ще е скоро ученик ?
скоро-то е след 3 год. Laughing
а 170лв. такса звучи нелошо (не че са малко), но аз чух за 300лв. #Crazy
а тези бусчета у-щата ли ги осигуряват или занималните? и точно пред дома ли оставя детето?

ние т.к. сме под наем тук в х. димитър и обмисляме отсега някакви комбинации, т.е. можем да съобразим района на живеене според у-щето... дай Боже тогава вече на наше (жилището). защото баби, дядовци и роднини няма, които да ги забират и гледаме отсега да решим какво ще правим.

мерси много за инфото! Hug

Буса си е отделна фирма, имаше големи проблеми с него... По средата на уч. година предишната фирма ни заряза и аз започнах да търся фирми, срещи, организация и пр. И така втория срок мин. година и сега е една сериозна фирма ... Да чукам на глава (дърво) вс. да е наред ...

А занималнята може и приемливо да ти звучи, но ще разбереш още колко пари ще искат за спонсорства и др. неща, накрая сметката излиза...  Rolling Eyes

А до след 3 год. кой знае колко промени ще има. Новата министърка иска целодневно обучение за първолаците още от сл. учебна година... Аз лично одобрявам ...

Общи условия

Активация на акаунт