София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц :)

• 48 757
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Хайде, хайде ... И на мен ми е студено, за това и тези дни стигаме до балкона само, но пък така ми е съвестно пред малката. Не че й пука особено  Grinning

# 406
  • София

а как да се запознаем? особени белези - бута количка  Laughing
[/quote]
Е, ясно е че няма да се търсим из тълпата от майки с колички в самия парк.Може да се чакаме да кажем пред църквата или параклиса в парка, който се пада по-в страни, а освен това като за първа среща можем да се чуем по тел-а ако не сме сигурни кой кой е.
Пишете ме и мен за среща в парка на Стадиона

# 407
Момичета,не искам да прозвуча като дърта свекърва,от моя личен опит,от опита който прилагам и върху сина си и изобщо от здравословна гледна-не ги изнежвайте своите дечковци,като ги държите вкъщи при условие че навън дори сняг няма.С Ралито от този форум заедно си изкарвахме децата още когато нейният е бил на 2 месеца дори и по-малък а моето дете беше на 9-10 месеца,вънка имаше голям сняг и голям студ,а ние някой път се разхождахме и по час и половина.А малкия още не беше навършил и 1 месец и го изкарвах март месец с количката за по 1 час.Моята майка ме е държала по време на обеден сън в Москва през зимата на терасата в количката още като съм била малко бебе,обличала ме е здраво,завивала,мазала е личицето ми с крем и така при минус 20 съм спала навън.Да чукна на дърво(да не се урочасам  Laughing),но през целия си живот,а аз съм на 30 съм имала 2 настинки като малка,един бронхит по моя вина,и миналата година някакви сополи,ако искате варявайте,ако искате не-това е.Извеждайте си мъничетата навън те така се каляват като дишат студен въздух,детето не се разболява от изстудяване а от презатопляне и изпотяване

# 408
  • София
СЪгласна съм с екатерина.Ако сте за, може още утре да направим една обиколка.Да кажем след кърменето в 12:00.Примерно да бием срещичка към 13:00.
Който е за, ще му дам тел-а си на ЛС

# 409
  • София
ние към 13.30-14.00 обикновено лягаме да спим...  ако следващата среща я направите малко по-рано, ще дойдем. герена ми е малко далече и ходя с кола, но не ми пречи.

# 410
И ние бихме се присъединили към по-ранна среща, по обяд и следобяд се спи. Герена ни е много близо и обикновено там се разхождаме   Wink

# 411
И аз съм за среща. Но утре и други ден няма да мога. Аз обикновено илизам след 12:30 - 13:00ч.
Ако някой реши нещо за през седмицата нека пише на лични.

# 412
  • София
И аз съм за среща. Но утре и други ден няма да мога. Аз обикновено илизам след 12:30 - 13:00ч.
Ако някой реши нещо за през седмицата нека пише на лични.

и аз съм за работен ден - събота и неделя са разхождаме с таткото по далечните паркове.

# 413
  • София
Привет!  Simple Smile
И добре дошли на новите мами!  Grinning
Аз пак се включвам с въпрос за доктор, този път АГ в 23 поликлиника в Х.Димитър.  newsm78 Ще съм благодарна, ако ми препоръчате някой!  Grinning Досега от работата ни осигуряваха в Закрила и ходех в Медицинския им център на Дондуков. Но сега прекратиха договора и мисля да си сменя АГ-то с някой по-близо.

ekaterina  202uu Напълно съм съгласна с теб! Сега съм инструктирала свеки, която от Нова година гледа малката, да я извежда всеки ден, независимо от температурата, стига да не вали и духа много. Че тия баби имат склонност да изнежват и навличат като за Сибир.  Crossing Arms За сега слуша.  Mr. Green

# 414
Да и с нашата баба(на мъжа ми майката) борба водихме ,особено в началото като казах че температурата в стаята трябва да е около 20 градуса ,само ходихме и въртяхме кранчето на парното- тя го пусне аз го спра  Laughing

# 415
Мирка ,държиш ли да е в 23 ДКЦ?Виждам ,че искаш да е по-близо.Аз ходя във ВМА ,но там е далечко. Аз искам да е добър специалист , а във ВМА ми правят цитонамазка и колпоскопски преглед ,което много важно .Споделям от опит.

# 416
Татянка-бърборанка,а би ли казала към кого по точно да се обърна във ВОенна медицинска академия,от кого си доволна,че и аз една година пропуснах преглед и трябва в най скоро време да отида.Благодаря предварително   bouquet

# 417
  • София
Татянка, ами щеше ми се да е в поликлиниката, че ми е на 5 мин. пеша, а аз не съм шофьор. Но разбира се, ако няма читав АГ там, ще потърся и в близките квартали и в центъра, защото все пак бих искала да се доверя на някой специалист. Но ВМА ми е много далече, наистина.

# 418
Само да кажа за живущите в района на кв.Левски - в никакъв случай не посещавайте д-р Въгленова.Сложила съм я в черния списък и то не само аз.

# 419
Честит имен ден на празнуващите днес! Да сте живи и здрави!
Как сте бремени майчета? Имаме ли вече бебчета? Ако още не - леко раждане!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт