Честито, Биби, много се радвам и ти пожелавам лека бременност!
Аврора, стискам палци за една мома, която да бъде музата на синовете ти
При нас няма изгледи за скорошно осъществяване на 3 и 4, но те така или инак са замислени за след поне 4-5 години, освен ако няма някоя изненада.По въпроса за пишката - на Анко не му е забелена почти изобщо, макар че вече поне като се дръпне като че ли започва да се вижда главичката. Аз никак не се притеснявам, ще си стане от само себе си когато трябва, но съм решила, че ако до 4-5годинки не стане да го заведа за всеки случай да го видят дали всичко е ок.
Уиш, пробвай с два прибора, ако не си пробвала - с единия ти храниш, а другия за него да си играе. Постепенно в хода на храненията може да се заплесваш ужким и да даваш по-бавно, с идеята той от желание да си хапне, сам да си вземе.
Инак Анко започна да яде вече човешки, хапва си с нас на масата каквото иска, преди предимно си седеше и си играеше с храната.
Акането още ни е на мивката, а вече човека тежи
Моренцето беше хубаво... първите 2 дни беше едно невъобразимо мрънкане
после беше чудно... водата беше кристално чиста, без грам водорасли, а на плажа не бяхме повече от 15тина семейства. Беше студена водата обаче и Анко не искаше много много да влиза, затова пък тичаше от единия край до другия по брега и правеше какви ли не зулуми
Алина пък не искаше да излиза от водата, въпреки че след 20тина мин вътре зъбите й тракаха
Летенето със самолет беше ужас - Ангел ужасно се изнерви от голямото чакане и ставането толкова рано, добре че полета е наистина супер кратък... милия го чакаше с такова нетърпение, а не успя да го "усети"....
, ама още не се оправя сама /да си пази бельото дее
, нямаш време започвай от сега, че да го е отработила за детската. 
. Явно не се предвижда деца да я ползват, там гърнетата са на първа линия. Но съм виждала възпитателките да ползват тази тоалетна, което не знам доколко е редно...
. След 3 седмично отсъствие от яслата, вчера я заведох с гащи и направо заявих, че повече няма да я водя с памперс, защото е научена и си казва. И за мое учудване този път нямаше протести от страна на учителките, взех си я без памперс следобед, нямаше напикани дрехи, така че явно са се сработили.