Време дойде да се ражда Юнското дете! Тема №72

• 14 776
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Ох и на мен ми омръзна да ми повтарят колко голяма съм станала
даже една съседка с 5-6 години по голяма от мен ме увери че за нищо на света нямало да си върна старата фигура,
казвала го от опит,да бе да да тя не спира да се тъпче пък на мен ще дава съвети.
И след такива коментари и аз като почна един рев

Но аз си знам че ще отслабна каквото и да ми струва колкото и гладна да съм Laughing
от друга страна майка ми е родила 3 деца и като я погледнеш няма да кажеш че е раждала

Така че по малко внимание на такива хора Peace

# 181
Мил, няма повече да плача днес, обещавам  Peace  Ама човек си има и такива нужди, сега се чувствам по-добре.

Франчи, какъв е тоя простак, дето се е изказал така. Малеее, не ми го побира умът какви прости и тъпи хора има на тоя свят  ooooh!

Такъв клин и аз мисля да си купувам. Като родя, задължително ще ви помоля да ми препоръчате някакъв. Мен много ме е страх да не ми стане на пихтия коремът след раждането, че това нещо наистина не го виждам как ще си възвърне старата форма. Уж съм млада и би трябвало да се възстановя постепенно, ама знае ли човек. Пък и пластичната хирургия си е бая скъпичка... newsm78

Чудя се и по-натам дали да не си купя от вибриращите колани? Открай време ми е мерак, ама не знам дали имат ефект.

# 182
Ефектът от вибриращите колани е = 0.
А иначе коремните преси са добро средство за стягане на корема. След нормално раждане могат да се започнат на втората- третата седмица, ако разбира се, че чувствата добре. След секцио е хубаво да се изчака поне два-три месеца.

# 183
Мамчета чак сега успявам да седна на компа. На 27.05 родих  Hug Габриела, 2900 кг. На 4-ия ден ни изписаха от клиниката, сега се гледаме у дома, през 2-3 часа ядене и много рев, и аз вече като малката незнам кога е ден кога нощ. Но е голяма сладурана и много и се радваме, вече нямам търпение да стане по-голяма.  Simple Smile

# 184
Еееее какви са тези хора, какво е това чудо ooooh! Направо се възмущавам и от кумеца на Франческа и от лекарката на somebody Naughty Но свят голям-хора всякакви.
На вас пък изобщо да не ви пука, защото вие сте напълняли заради създаването на нов живот.И така или иначе ще отслабнете и то много бързо след раждането, а има жени които по цял ден плющят, кюфтят и само реват че са дебели и се оправдават,че и от въздуха дебелеят #2gunfire

Гъди, не прави грешката да си купуваш вибриращ колан. Само ще си хвърлиш парите на вятъра.

Polly-US, честита ти сладка Габриела  bouquet Много време се чудихме къде се изгуби. Чакаме снимки Heart Eyes

# 185
Polly-US, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

# 186
  • София
Момичета,  не има се връзвайте на тези глупави хорица.Кой каквото ще да казва за килограмите на 3 месец вече със  сигурност една голяма част от тях си заминава .А то може ли при толкова безсънни нощи и грижи около мъниците това да не се случи .И при нас има една досадна женица ,която винаги ,като ме види ми вика балонче или дебеланке ,много ми е неприятно ,но си замълчавам  Twisted Evil.

# 187
Майка му на Георги е от тея, дето цял ден все нещо гъчи и все се оплаква, че е дебела! Всеки път обещава, че ще спре и на другия като дойде все ми обяснява как изяла еди какво си, защото иначе щяла да го хвърли! останала била една филийка от закуската на децата, едно кроасанче, една бонбонка и т.н. и като си направиш сметката ами, че тя редовно си преяжда! Освен всичко сама си казва, че винаги е била шишкавка и че за да бъде що годе в нормални кг трябва да спазва зверски диети! Ама ходи ходи и "А ама това дай да го изям да не го хвърляш!" Joy голям смях с нея! Иначе е убедена, че като спре да яде хляб ще отслабне! Е, хляд не яде, ама и не слабее! Защото проблема не е в хляба, а в това което слагаш отгоре му! А бе какво да ви разправям, много ми е забавно с нея! Наистина без лоши мисли и думи!  
Ето на somebody, има и по-лоши случки отколкото при теб! Ей тоя кумец на Франчи щях да го навра там където слънце не огрява! Франчи що не го пита от опит ли го знае? Егати и дебила! Що не го тресна по главата! Ей това много ме издразни! smile3515 има човека късмет, че не го е казал на мен примерно! Лелеее какво щяха да му чуят ушите!
За коланите: не си давайте парите нито за вибриращ, нито за пристягащ! Нито едните нито другите ще ви помогнат! Тези вибриращите са повече от въздух под налягане! А за пристягащите съм супер против, защото коремната мускулатура сама ще се възстанови! Другото е глупост! Ефекта е точно обрате, ако се носи колан мускулатурата става ленива, т.е. отпуска се и вероятността да ви висне корема е по-голяма!
Офф трябва да излизам, хайде после ще продължа да ви обяснявам за коланите!

# 188
Честита дъщеричка, Поли  Hug.

Somebody, Франчи, втрещена съм от разказите ви - какви хора има на тоя свят, не е истина  Shocked. Такива хора дори и с коментар не бих ги удостоила  #Cussing out. Просто не заслужават сълзите ви   bouquet

Гъди, искрено ме разсмя - блгодаря ти  Hug (до сега и аз ревах за моите момченца  Cry). Но се смях не на преживяното ти, а на начина по който го разказваш - страшно е колоритен, нямаш равна  Peace.

Петя, МарияХ, много ви благодаря за съветите. Това за много честото го знам, но ме притеснява факта, че тя нито веднъж не ми е дала признак на заситеност. В такъв случай какво трябва да направя - да я оставя да дремне върху мен и като се разбуди пак да суче ли? И още, аз сега предлагам и двете гърди и пак не се засища, ако я оставя да ми 'виси' по циците при всяко разбуждане ли да ги редувам, или как  newsm78? Уф, сори за тъпите въпроси, обаче ми е много криво, че не можах да се насладя на 'идване' на кърмата, а пак се точи едва-едва  Rolling Eyes.
Гале, как върви при вас кърменето? Евала, че успяваш  Peace

Дари, все се отплесвам в писаниците си и те забравям  Embarassed. Пожелавам ти успех утре - зареди се с много сили и положителни мисли за срещата с твоето бебче. Нека мине леко и безпроблемно, а ние виртуално ще стискаме палци и ще чакаме новини от теб  Hug

# 189
Somebody, Франчи и аз съм втрещена от разказите ви - изобщо не се връзвайте на такива злобни и завистливи хора. Twisted Evil Все пак мисля, че такива "доброжелатели" трябва веднага да се поставят на място, егати тъпите хора не мога да си обясня как може да говорят, че е дебела на бременна жена, носеща и създаваща най-скъпоценното и най-голямото чудо на света и лекарите и те същите, особено жените са големи злобарки/като моите от ЖК/, акушерката/една много суха и злобна женица/ ми викаше представете си, че съм бързала да сляза от кантара за да си скрия килограмите #Cussing out/аз ако съм искала да си стоя слаба щях ли да чакам второ дете/, е ами откакто спрях да ходя там се чувствам прекрасно. Simple Smile Всички ще си върнем килограмите, убедена съм в това, всички юнки пак ще бъдем готини мадами Hug, но тези хора никога няма да се излекуват от злобата си и това е най-голямото им наказание.
Гале напълно нормално е след раждането коремчето ти да е като в 6-ти мес. и при мен преди беше точно така, постепенно ще се прибере, не се притеснявай, изчакай преди да почнеш с тренировките. Няма как матката веднага да стане като преди и по-добре, че всичко става постепенно така и стрии няма да се образуват при свиването на кожата. Относно коланите и аз мисля, че по-скоро правят мускулите лениви и по-добре коремни отколкото колан.
Polly-US, честита ти дъщеричка Габриела, само щастие и усмивки оттук нататък!
Дари успех, стискаме ти палци, всичко ще е наред!

Последна редакция: ср, 03 юни 2009, 20:18 от vanny_76

# 190
Гъди честит рожден ден и от мен.Пожелавам ти от здраве ,късмет и много щастие да не се отърваваш.А подаръка да си получиш в най скоро време  smile3504  smile3521
Да не забравя да честитя на всички мами които днес са се срешнали със своите слънца.Да са им живи и здрави и много късмет в живота.
Аз утре съм на ЖК но не очаквам нищо ново,слушат ми тоновете с една фуния и мерят кръвно и това е .Вече и аз съм страшно нетърпелива да се срещнем с моята малка бубка Weary
Лека вечер на всички а ние с мъжо и сина отиваме да гледаме Комиците ,че са дошли в нашия квартал да правят предизборен концерт на БСП

# 191
  • Пловдив
Somebody много мъчно ми стана като четях поста ти. То не стига, че на теб ти тежи, ами някакви тъпанарки така да те обсъждат.
Франчи за твойте приятели просто нямам думи.
Честита дъщеричка на Поли.
Дари успех утре. Ще стискаме палци.

# 192
  • София
                                                          Гъделче, честит рожден ден мила![/glow]                                        
                             Ние  с теб сме с един термин на 12 юни, аз също не съм родила още, така че си мисля - има време.
        Не се шашкайте за килограмите, ще си ги върнете или не всички веднага, но постепенно и всичко ще си дойде на място.
Днес ме попариха с вряла вода, пренасяли само мъжки майки или повечето, остър ми бил корема и щяла да имам момче, пък аз момиче чакам.
                           Боже както казах, ако сме като Луи VI , кво ще правя пък и мъжко име не съм мислила въобще.
Всичко ни е в розово, психически нещо се обърках и не знам какво да мисля. После се обадих на сестра ми и малко ми олекна, пък каквото господ ми даде.
Каката на всичко е готова, тя милата още от начало му вика братле, въпреки че до сега на видеозона излиза момиче. Не знам при Слънчице, колко доктори са я гледали и един ли е дал мнение при нея, но мен ме гледаха трима и всички казват момиче. И така си се и настроих за момиче, сега пък се замислям и за тия бабини деветинини и  #Crazy #Crazy #Crazy newsm78 Crossing Arms Дайте съвети!

# 193
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ПОЛИ!

Somebody, Гъди, я им......... на тея доброжелатели! Особено тези кумове,които нямат деца и си позволяват да коментират,егати нахалството. #2gunfire

Ние бяхме на 2-ра разходка днес.Първата Илиян изведе Ема,за да си почина малко.А втората беше от 6,30 до 8.Бяхме на едно заведение с две приятелки.
Сега ни предстои първата истинска баня-във ваничката.Досега я къпахме в легена,заради пъпчето.Дано да и хареса

# 194
takanat, права си, има време още до термина, ама нали все съм си нетърпелива и искам по-бързо всичко да приключва  Crazy Но ще си чакам, няма връщане назад Simple Smile

За пола - хич не слушай бабини приказки. Щом лекарят ви вижда момиче, значи ще е такова. отдавна се убедих, че формата на корема май няма кой знае какво значение.

Ох, да ви кажа, че съм много щастлива, че майка и сестра ми дойдоха вкъщи. Друго си е човек да си види най-близките хора, а и да пообщувам малко с някого. Сега ми е доста весело и спокойно.

И да преудпредя, че утре съм на запис на тонове. Не знам точно в колко часа, най-вероятно сутринта. Да не се чудите къде съм, ако ме няма.

Общи условия

Активация на акаунт