Отговори
# 210
  • София, Лагера
Здравейте, мацки!
Благодаря ви за милите думи за тате!  Hug

Елица, честита книжка! Леко и безаварийно!  Peace На каква кола се спря и защо? (ние търсим нещо подходящо от има-няма половин година  ooooh!- по-лесно хеликоптер щяхме да си изберем, егати!)

MVK, при нас номера хваща декиш  Wink Пресиян е твърдо убеден, че шоколада е "гаден" и е "за баби"
Мани, преди месец бяхме в Банско на гости на приятели и жената му предлага бонбон - като писна това дете "Не щешшш, това гаднооо"  Laughing Сащисахме женицата Laughing

Ив, че че искам да се правя на Киро, ама от веднъж нищо няма да му стане на Шош  Wink

# 211
Ноеми,мила Hugсъжалявам за татко ти.От сърце желая напълно възстановяване и никога повече такива проблеми!
Ехо, Hugи на вас бързо възстановяване и леко добременяване/дали изобщо има такава дума/
Елица,честита ти книжка!Лека и безаварийна!
Бързо оздравяване на болните Hugи хайде на море!Ако някоя от вас реши да дойде и до Бургас много ще се радвам да се видим и да отбележим подобаващо това събитие Drunk

# 212
Елица, честита книжка! Стискам палци скоро да имаш свое возило!  Hug

Ноеми, как си усяла да внушиш на Пресиян, че шоколада е гаден? И да го опазиш толкова време някой да не му набута в устата? И Пламена преди не проявяваше интерес, но накрая така и не разбрах кой я просветли за вкусовите му качества. Сега детето, което не обичаше сладко, само си иска вафли и шоколадчета.

# 213
  • София
Пиене и среща ли чух?  Simple Smile Кога, кога?!?

# 214
Ооооо добро утро, дами Simple Smile
И аз като Ним наострих уши  и очи като чух за среща. Айде ако има свободни през седмицата да се видиме на дневно. Аз обаче съм здраво вързана с Димитър идния месец /нашите си заминаха за Франция и няма кой да го гледа/. Ама аз и с него мога да пия Simple SmileДавайте да решаваме. че психиката ми се руши Simple Smile

# 215
  • София; Дружбето
Айде, АЙДЕ, ДНЕВНО. Мен митака не ми пречи Mr. Green Мишата ми пречи Blush Ако се навиете нещо свиркайте. Дон домата е перфектен за дневни разпивки

# 216
Има ли пързалка?

# 217
Здравейте дами. Нещо напоследък нямам много настроение за писане, а и време ... Заела съм се с основно почистване на огромна къща, плюс извършването на градинска дейност - уча се как се отглеждат краставици и домати  Crazy, досега само знаех как да ги бера (по-хубавата част е  Wink) Дечурлигата ми разказват играта отвсякъде - единият не си ляга преди 23.001 а другия е като швейцарски часовник - 7.00 всяка сутрин. Имайки предвид, че не мога да спя следобяд, вече заприличвам на зомби  Tired
Ноеми много прегръдки за теб и ти пожелавам да имаш много вътрешна сила  Hug и нека стане така, както ще е най-добре за всички вас.
Иве що се сърдиш на детето, че обича тънки мезета  newsm78 Нали знаеш, че крушата не пада по-далече от дървото  Wink и се радвай, че започва първо с мезето, а не с питието. Иначе съвсем сериозно от един път нищо няма да му стане.
За разпивка през деня - ще трябва да мъкна дете/деца с мене. На Цвета няма и пречат, но на мене ... За вечерна пък ми е съвсем абсурдно  Sad, освен да ви събера у нас  Grinning

# 218
Добро утро мацки HugБлагодаря ви много за поздравленията bowuu
Ноеми не съм се спряла на определена кола,просто искам кола,па каква ще е още незнам,утре отивам да търса.Иначе в търсенето приличаме малко на вас,досега прегледахме доста коли и все не се спираме на нищо,дано утре да ни хване окото нещо. Praynig
И да похваля малкия Вани, който вече  втора нощ спи без памперс и то засега без мокри поражения. Flutter

# 219
  • София, Лагера
Елица, честита книжка! Стискам палци скоро да имаш свое возило!  Hug

Ноеми, как си усяла да внушиш на Пресиян, че шоколада е гаден? И да го опазиш толкова време някой да не му набута в устата? И Пламена преди не проявяваше интерес, но накрая така и не разбрах кой я просветли за вкусовите му качества. Сега детето, което не обичаше сладко, само си иска вафли и шоколадчета.
Ами има 2 неща:
1. В къщи не ядем шоколад.
2. Пресиян го гледа денем свеки и тя му повтаря същото. Не му дава шоколад, не позволява и на други хора да му дават. (майка ми се пробва веднъж, въпреки изричната ми забрана, още Пресиян нямаше 1 год, в следствие на което нямаше възможността да го вижда известно време... и се отказа)

Честно казано не намирам за голяма драма детето да яде шоколад, но ако може да не яде - добре дошло  Wink

# 220
  • София; Дружбето
Лиле, няма пързалки Rolling Eyes То по центрото къде ли има такова чудо
Ман, тия деца баби нямат ли Mr. Green
А за шоколада - и аз не давах толкова време и комшийката и купи #Cussing out И всеки път като я вземе ми я връща оцапана със шоколад, сок, солети и кви ли не глупости. После се чуди защо и отказвам да я разхожда. Ама като не разбират от дума така ще е

# 221
  • София, Лагера
Иве що се сърдиш на детето, че обича тънки мезета  newsm78 Нали знаеш, че крушата не пада по-далече от дървото  Wink
hahaha

Цвето, имаш висок праг на търпение  Thinking Какво ще стане, ако кажеш на комшийката да не й дава. Или просто й обясниш защо не й даваш Миша да я разхожда. Нямам предвид да създаваш конфликт, а просто жената да си знае къде е проблема и да не се чуди какво става.

# 222
  • София; Дружбето
Иве що се сърдиш на детето, че обича тънки мезета  newsm78 Нали знаеш, че крушата не пада по-далече от дървото  Wink
hahaha

Цвето, имаш висок праг на търпение  Thinking Какво ще стане, ако кажеш на комшийката да не й дава. Или просто й обясниш защо не й даваш Миша да я разхожда. Нямам предвид да създаваш конфликт, а просто жената да си знае къде е проблема и да не се чуди какво става.

Сто пъти съм и казвала, предупреждавам я - Не и купувай нищо, защото ще вечеря като ми я върнеш! и тя ми я влачи със шоколад в ръце и сокче. Има хора дет не разбират от дума. Така ми я върна в сряда, при положение, че я предупредих, че е болна  и сока може да влоши рядкото щастие.  Rolling Eyes Та мисля, че това ми беше за последно де. Ще я оставям само ако ми е спешно да свърша нещо

# 223
При нас се оказа,че Весони шоколад не обича особено много. Не го лишавам, вкъщи винаги има, но той не го търси - целта му е да стигне до играчката в шоколадовото яйце. Обаче желираните бонбони   Twisted Evil може да омете колкото купя, толкова. Не че аз не му помагам в тая дейност  Blush Иначе вдигнах ръце вече, относно начините му на хранене. Преди се стремях, карах се, не давах. Сега като не иска да яде, други да му берат гайлето. Щом не ме слушаха, сега да си оправят поразиите и съм го заявила директно  Crossing Arms

# 224
  • София, Лагера
Сто пъти съм и казвала, предупреждавам я - Не и купувай нищо, защото ще вечеря като ми я върнеш! и тя ми я влачи със шоколад в ръце и сокче. Има хора дет не разбират от дума. Така ми я върна в сряда, при положение, че я предупредих, че е болна  и сока може да влоши рядкото щастие.  Rolling Eyes Та мисля, че това ми беше за последно де. Ще я оставям само ако ми е спешно да свърша нещо

Познавам такива хора - майка ми  Mr. Green. Затова не я оставям насаме с Пресиян, а само в присъствие на свеки.
Последния път на вилата му давам манджа, той нещо не искаше, тя реши да пробва, аз излизам на терасата. Връщам се след 5 мин - тя му завира в ръцете Зрънчо... еми... какво да кажа! Има ли смисъл да й обясня, че сготвената храна е по-полезна от мазното и гадно Зрънчо!  Sick

Общи условия

Активация на акаунт