Вярвате ли в "Има госопд и всичко се връща на този свят"?

• 30 887
  • 320
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Павлина, разбира се, гледам си моето битие, но и имам сетива да наблюдавам и правя съждения. Нали темата е дали вярваме- та аз вярвам в Господ по моя си начин, а за справедливостта- тук се колебая.

# 91
Разбира се - всеки приема нещата по свой начин, затова всички сме различни и имаме право на избор, така че и аз  просто си разсъждавам, и ми е интересно да се замисля върху чуждата гледна точка.  Peace

# 92
Връща се...може след години ама се  връща.

# 93
Вярвам в Господ, но той не наказва.
Изразът е грешен.  Има едно нещо което се нарича "карма" - правилата на живота (ако може така да се нарече) Колкото вземаш, толкова ще даваш.  Всичко трябва да бъде равно.  Вярвам, че се връща, да.  Може да не е веднага и по същият начин, но ще колелото ще се завърти.

# 94
Една позната има много хубав израз - На всяко прасе му идва Коледата! И е вярно.

# 95
да, вярвам
дори се връща и с лихвите - от опит - положителен и отрицателен  Laughing
но понякога просто не разбираш кога на другия му се е върнало /което си е загуба от определена гледна точка  Mr. Green /

# 96
  • Пловдив
Светла,защо мислиш,че няма универсална истина?

И да има, няма как да я знаем каква е тя- точно на база това спорим  Wink

# 97
Аз съм на мнение,че всеки,дълбоко в себе си знае каква е истината.
Абе,да му се не видяло,толкова хубави теми има и как не мога да изкажа всичко,което мисля.Аз предлагам да се съберем да разискваме на по един коктейл! Laughing

# 98
Да,вярвам.Всичко се връща .

# 99
Рано или късно, всичко се връща ! И добро, и зло ! Simple Smile

# 100
Да,убедена съм ,че е така.Под една или друга форма винаги настъпва равновесие.И за доброто и за лошото

# 101
  • Пловдив
И аз вярвам че всичко се връща ако не на самия човек то на негови близки и роднини

# 102
И аз вярвам че всичко се връща ако не на самия човек то на негови близки и роднини
И най-вече на децата,за да боли повече.За жалост!

# 103
И най-вече на децата,за да боли повече.За жалост!
Shocked
Майка съм на дете с увреждания. Често съм чувала тези думи. Правила съм грешки които съм опитвала да поправя, но чак човек не съм убила. Та след тези думи всеки път се питам да се обеся ли щом съм причината детето ми да страда?
Безумна тема просто.

# 104
  • ВАРНА
         Не знам защо, но имам усещането, че добрите хора страдат повече... А разни гадняри си живеят живота... Правят си гадостите и нищо не им се връща...

Общи условия

Активация на акаунт