"РАБОТИЛНИЦА ЗА НАДЕЖДИ" - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 31 642
  • 713
  •   1
Отговори
# 210
  • BG
Аз за съжаление няма да мога да дойда в понеделник, но да кажа с няколко думи за посещението ми в петък в дома. Оставих мострите на бельото и директорката ще напише в писмо колко бройки от номерче да вземем. Дори говорихме за това да ги надпишем с тескстилен маркер на всяко дете и идеята се прие  bowuu Лекарката на дома беше там и говорихме за тази стафилококова инфекция. Има сякаш план за действие, но ще го обсъждаме следващия път  Peace Ами това беше в общи линии, за друго не се сещам  Hug

# 211
никой ндруг не е писал за срещата-предполагам,че се обаждат само тези,които няма да могат да дойдат newsm78

# 212
Аз също не мога.Съжалявам.
Ако Вася е нарисувала стаята,Майче слагай и текста и в четвъртък да го носим на директорката.
Иначе сряда,четвъртък и петък съм свободна да се видим,но за днес вече се ангажирах с друго.Ако поне 3 момичета се съберете,да не отлагаме,срещнете се с Деси,после ще се информираме и останалите.

# 213
Здравейте,

Вася беше готова още същата вечер Simple Smile Така че за четвъртък ще съм готова.

Аз съм на линия за довечера, но май другите са по морето или не могат. Деси, ако искаш да се видим, за да не отлагаме? А може и някой друг да дойде, който не е писал. Ако предпочиташ пък да сме в по-пълен състав ще трябва да оставим за след 22.08. Как предпочиташ?

Други има ли за довечера?  Hug

# 214
на мен наистина ми се искаше да сме повече хора.особено съм заинтригувана от случая на кандидат-осиновителите,дори ги призовавам директно да ми пишат. Hug
ако се видим в края на август,ще съм се върнала на работа и ще имам повече актуална информация и за това,до къде е стигнало стартирането на центъра за консултиране на приемни семейства,което може би ще ви е най-полезно Peace
така че,освен отново да отложим срещата довечера Thinking

# 215
Ами явно на тази среща не й върви  Confused Но пък като сме повече със сигурност ще е по-полезно. Оставяме за края на август тогава.

# 216
  • България, Велико Търново
Момичета последно, ще има ли среща довечера?  newsm78

# 217
Ами няма да има, Рали. Дано не си се организирала специално, но по едно време изглеждаше, че ще сме само аз и Деси, така че отложихме... отново  Embarassed

# 218
Получих на пощата номерата на децата за бельото.Откъде ще го купуваме и на кой да изпратя бройките по номера/нещо не съм в час  newsm78/?

# 219
Ами няма да има, Рали. Дано не си се организирала специално, но по едно време изглеждаше, че ще сме само аз и Деси, така че отложихме... отново  Embarassed
много кофти се получава така Thinking
както и да е.аз спирам засега с пътуванията.от понеделник съм на работа и офисът ми се намира в Пионерския дом.във всеки един момент,когато си организирате среща в Неделя,ще мога да дойда спокойно до там,след работно време Peace

# 220
Деси, следващия път трябва да стане Simple Smile

Аз не знам кой се занимаваше с бельото. Дали не беше Розали?!

# 221
  • BG
Даа, аз бях, пускайте ми списъка с номерата  Peace

# 222
    Розали,пуснах ти на пощата списъка.Утре имам служебен ангажимент,така че при директорката ще отида чак в понеделник.

# 223
Рали, имам желание и аз да дойда, но за мен понеделник не е много добре. Можем ли да се уговорим за вторник евентуално?

Една клиентка Кристин Фокс, която идва на един от рождените дни, донесе една торба с нови чорапки и чорапогащи. Има и още две торби, така че мога да се уговоря с нея да ги вземем за следващото ходене. Нещата са дарени от британци и са подбрани. Благодарности на Кристин и другите дарители!  Hug

# 224
  • пловдив
Честит Празник!
За всички Марии и тези чиито имена произлизат от Мария

Да сте живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт