"РАБОТИЛНИЦА ЗА НАДЕЖДИ" - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 31 620
  • 713
  •   1
Отговори
# 300
Mami, i az sum namerila finansirane! Samo shte izchakam da kajete okonchatelniq spisuk na nujnite nehsta... Za kakvoto ne stignat parichkite shte pomagame ot firmata, v koqto rabotq  Wink

# 301
Здравейте!
 Тетрадките ще купя аз довечера.Утре ще ги взема с мен на работа, но ще съм там след 10ч.

# 302
Благодаря ви, момичета  Hug

Само да допълня, че майка ми е осигурила още няколко раници, така че довечера като се съберем всичко, ще направим окончателен списък.

нещо, което го няма в списъка, но може би евентуално ако успеем да съберем достатъчно пари е
22 бр малки ножички (почти съм сигурна, че нямат, а как ще ползват гланцовите блокчета ...)
другото е пластелин с дъсчици евентуално.

И още нещо, чула съм се с Верчето и  с Ферара - на линия са довечера.

# 303
 Мацки,

освен Алекс99 и Деничето от търновската тема изяви желание да се присъедини към нас. Тя е взела:

тетрадки тесни и широки редове 24 бр. и пастели 22бр

Ще й пиша, ако може да  дойде довечера. Ако не, ще го мислим.
 Тя е ходила в книжарницата до аптека Асклепий и е направила полезно проучване. Пействам ви направо изводите й:

"1. раници - 13 за момчета и 9 за момичета (8 бр. са осигурени) - на цена са около 8-12 лева, като има само за момчета, за съжаление, с картинка на Спайдърмен...
2. моливници - може да са празни  19бр. - по 3 лева и не ми харесаха изобщо....., в Метро имаше по 2 лева ако не се лъжа....
3. водни бои 22 бр. - по 1.30 лева
4. с широки редове 40 бр. - най-евтините са на 0.12 лева"

Сий ю лейтър Wink

# 304
Въпреки намаления състав, в който бяхме, срещата мина доста успешно. Успели сме да съберем почти всичко от списъка. Бозгунова тази вечер ще направи опис и утре сутрина ще купи оставящите неща от списъка.
Раниците и пособията  ще ги занесат утре с Верчето.

За 15 Септември, кой е на линия много рано сутринта?

# 305
Здравейте,

Аз съм на линия за 15.09. Тържеството щяло да е от 9 най-вероятно, така че можем да тръгнем в 7.30 например. Какво ще кажете?

Браво на момичетата за акцията за пособията!  bouquet

Снощи видяхме и прекрасни снимки от събитията. Верчето направо е готова с материал за изложба Simple Smile

Розали, кога ще се знае дата за цирка? Видях плакати, че ще бъде в Търново от 15 до 19. Трябва да потвърдим на директорката и да звънна за транспорта, а може да го платим на връщане от Страхилово.

# 306
  • BG
Датата за цирка е 17.09.2009 г.  Peace Вече казах на Директорката да оформят документите за пътуването.

# 307
всичко осигурихме за първия учебен ден и част от учебната година.обаче целия списък остана при тях за свидетелството за дарение-раници 23 бр,несесери 21 бр,тетрадки(много,ама много ),20 комплекта цветни моливи,13 комплекта водни бои,сметала,пръчици,химикали,обикновени моливи,флумастри,остана:[size=10pt][/size]блокчета за рисуване а4 и гланцови блокчета.
ще пусна точния с8писък скро.
занесохме всичко в дома,говорихме с директорката за изложбата и тя ще съдейства за уреждане на документите,говорихме за учередяване на училищно настоятелство(като сме поканени на членуваме в него ,като част от управителния съвет),в неделя-обличане на тетрадки,надписване на етикети,приготвяне на дрешки и обувки,подреждане на раници,имаме нужда от подвързии за тетрадки, във вторник-с цветя изпращате за първи учебен ден!всеки свободен ще бъде от полза и за двете отивания

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 16:00 от bozgounova

# 308
  • BG
Аз, аз, аз съм за неделя  newsm68 Ама с кого, аз не съм мобилна  Sad Вальо е на обучение, а така ми се ходи  Rolling Eyes

За настоятелството, от правна гледна точка сдружението като юридическо лице може да е член!

Искам да се преброим и за цирка колко човека ще можем да отидем. И ще ги черпим ли преди това? Ако го направим като предния път, имате ли други идеи или пак да питаме в пицарията "Мама мия"? Ако е там може да поскачат на батута. Има и люлки, и пързалки... и е сравнително близо до цирка...

# 309
Аз ще купя блокчетата, както се разбрахме. За 15-ти съм на линия, но в неделя не мога да дойда (обаче ще ви пратя нещо за моето приятелче).  

Утре ще се обадя на автогарата за транспорт за 17-ти. Преди цирка ще ги водим ли някъде и кой ще може да дойде?

Представлението е от 16.30, тъй че ако ги заведем да ги почерпим около 15-15.30, ще стигнем на време. Дали да не ги заведем в МОЛ-а? Има място за паркиране за автобуса и е удобно после за цирка. Може да им вземем по парче пица и айран например или да им купим предварително някакви сокчета. Дори може да ги срещнем с ПР-а на МОЛ-а, за да видят за кого ще са събитията тази зима. Какво ще кажете?

ПС. Розали, докато пиша и видях, че и ти си писала. Simple Smile

# 310
  • BG
Ами аз още предния път бях предложила Мол- а, така че съм с двете ръце "ЗА". Така, ако е лошоо времето пак ще можем да ги разходим. Можем да го повозим на стъкления асансьор, на ескалатора...

# 311
ще дойда и на 17освободих си графика за тогава, и  идеята за мол-а е добра.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 17:46 от bozgounova

# 312
В неделя не мога, но на 15 съм на линия (дано само не излезе нещо спешно на работа). За цирка няма да мога да изляза, но като свърши цирка, ще дойда да видя децата.

Събрахме още 4 раници. Две от Контеса от Павликени и още 2 има при майка. Малко множко станаха, но те толкова бързо се късат, така че не са излишни  Wink

Сега правя етикети за тетрадките Wink

За училищното настоятелство съм абсолютно  ЗА. Дори си мислех дали да не говорим за следобедна занималня в училището на децата. Не знам в момента дали се отпускат пари за такъв вид дейност  newsm78

# 313
  • пяната на дните
Аз учтиво да помоля, ако хартисат пък 3-4 раници, да ме имате предвид...  Embarassed От всичките ни 5 ученички само за една имаме раница засега...

# 314
Верте, двете раници, които са при майка ми, ще ги взема в Неделя вечерта, в понеделник ще мога да ти ги дам. За другите ще говоря с Контеса как да ни ги изпрати. Дано да не са само много детски, понеже момичетата ви са по-големи.

Можеш ли да ни напишеш кои класове ще бъдат децата.

Общи условия

Активация на акаунт