Отговори
# 60
Здравей те мацки!!! Hug За банан аз го правя на пара за около 5 мин и му го давам че така по лесно го смачквам че моя по - едри парченца нали неще,за маслото съм взела президент днес му дадах и много му хареса - една приятелка ми го препоръча тя е с бебче по голямо от нас с 2 месеца.За срещата и аз сам ЗА.
Вили добре дошла във нашия скромен отборрр Hug
За стихчетата ако може и на мен да ми ги пратите скайпа ми е e_kateto - много мерси предварително. Днес най-накрая ще ходим на плуване - дано да не се стресне нещо,че преди много му харесваше Hug
(момичета много ми е мъчно че сме разделени на две теми ако искате да поканим другите отново при нас - за първи път взимам някакво отношение е по този въпрос)
А за парите от ной преводите ги правят вторник и четвъртък след 11ч

# 61
Аз имам  newsm44 пари де

(момичета много ми е мъчно че сме разделени на две теми ако искате да поканим другите отново при нас - за първи път взимам някакво отношение е по този въпрос)
И на мен Кате  smile3518 ама едва ли

# 62
# 63
# 64
Ей искам и аз ама намерете голям спонсор за всички - че Каменце няма да издържи Joy

# 65
И аз имам -0.03лв. #Crazy #Crazy #Crazy
Като знам,че оставих в магазина 30лв преди час.Тия 3стотинки са.......
Купих на Хриси масло,сирене,замразени зеленчуци да правя пюренца....И те парите си заминаха.Вчера викам на мъжо че съм похарчила 80лв,той ми даде пак,днес вече ми писва....Ще ида и ще им ги плесна на бюрото в НОИ тия 3стотинки....

# 66
Здравейте момичета  Hug
Добре дошла на Вили   bouquet
И аз съм за срещата, но май ще сме с таткото че моята кола я дадох на брата  Mr. Green Та дано се съгласите с татковците  Laughing Ама Плевен ми идва далечко, но нищо той мъжо не е ходил там хихихихи. Хареса ми идеята и за моренце  че ми се ходи бая, но май някои мами няма да ходят. Трудно ще стане с тая среща  Sad Но нали сте си тука/ във форума/  Hug
За попарката и масалцето не мога да дам отговор че ние сме по назад с папото  Mr. Green
А за паричките- добре че е таткото, че .....
А и да се похваля снощи моята мома започна да пълзи и съм много радостна. А и тя как се кефи като я сложа на земята  Laughing Като магаренце е ....
Лек и весел слънчев ден  Heart Eyes

# 67
аз съм за затова спрях да пиша  newsm10 много пишат едно и също и във двете теми,защо е това  newsm78

# 68
"ОКТОМВРИйче крачи вече и мама е щастлива-личи й отдалече"
и
"Кой на ясла,кой със баба-ще се обучава ОКТОМВРИйската бригада"
Тия за наесен...
Мечке,що не пуснеш една анкета-кога да се съберем?С място и месец евентуално,пък ще се доуточняваме.Предлагам едни уикенд някъде.На мен лично на море ще ми е много далече,но Търново ми звучи много добре.Може и татковци естествено,може и каки,батковци....Кой който иска да взима-аз съм на принципа на Мечо Пух-"Колкото повече-толкова повече".....

# 69
Здравейте и от мен.
Добре дошли на ново постъпленията  Hug
Абе нали и аз съм сравнително нова,какви са тези две теми????
За хапането и ние имаме проблем.От скоро май намерих разрешение-като започне да хапе преди му виках НЕ и той се смееше(мислеше че си играем),сега го пощипвам по ръката и като го заболи пуска.Така че сега като се нацоцка и реши да ме хръцне, захапва леко и ме гледа и аз хръц за ръката ,веднага пуска.Надявам се да свърже дейстието с неприятното усещане от щипането по ръката.
Музовска супер теми   bouquet

# 70
Здравейте сладурки  bouquet
Музе, много готини заглавийца smile3501
За срещата идеята е супер  bouquet
Mira_MB, това трябва да го пробвам Joy
 welcome на Вили!
За попарата виждам си говорите, аз  глутена още не съм въвела...тези дни трябва.Та в този ред на мисли да ви питам вие как го въведохте и с какво?
А и банан пробвах да му дам(леко бланширан)не  го хареса ooooh!

Целувки на всички!  love001
П.С. И аз съм много ЗА обединение smile3521 newsm51 Но трудничко ми се вижда smile3518

# 71
  • в здрача
Ето го клипчето
http://vbox7.com/play:8aafc040
Има един господин в началото без име. Ако се познае да свирка да го надпишем. Ако има и още желаещи да се включат да качват снимки в албумчето.

# 72
Не е ли Стефано момчето?Ама на кое майче беше newsm78
И още едно заглавийце:
"ОКТОМВРИйчето за Национална среща си мечтае- с наборчета то да поиграе!"

# 73
Уф, не мога да ви смогна.... Нали сте млади..... Joy

Имам пари и аз , ама 60-70 лв по-малко. Много се ядосах, но било заради почивните дни.... Twisted Evil

Ниелче, аз въведох с плазмонските бисквити глутена, може и с каша да пробваш. Peace
Айди, ще ги слагам да спят, после ще пиша и ще добавям новите творения на Муза, а..... и клипчето ще гледам Heart Eyes Hug

# 74
Стилиян е, според мен, на ВелинаС

Общи условия

Активация на акаунт