Отговори
# 45
  • Манчестер
Честит Рожден Ден Маргаритке! Нека това бъде последната година на пожелания и първата на сбъднати желания!

# 46
Честит рожден ден, Маргаритка!
Желая ти да си здрава и все така жизнена и енергична, за да сбъдваш нови и нови мечти!

Аз ще ви почерпя, защото освен Маргаритката и моето братче има рожден ден днес.

Vanhorne, от вчера все се каня да ти благодаря за милите думи, които стоплиха и моята душа! newsm51

Прасковка, разбира се, че има алтернативи. Казах, че на мен ми се струва най-доброто от гледна точка на (не)чакането за записване на час (аз не че съм пробвала де, това моето са само преразкази по картинка, т.е. на базата на прочетеното тук). Би ли разказала как стоят при Владимиров нещата? Искам  да кажа, мога ли просто да се обадя и да кажа - така и така, искам да дойда да се консултирам, имам един мисед зад гърба си и нищо повече като информация. Много ти благодаря предварително! Ако искаш, може и на лични, но според мен ще е полезно и за други момичета тук, които се лутат в търсене на верния път.

Хубав ден на всички ви! Hug

# 47
Mарги, ЧРД  Hug  bouquet bdbaloni hbday бъди винаги такава каквато си, защото си страхотен човек! Пожелавам те здраве, щастие, любов, късмет и най вече успех в това което се стремиш да постигнеш  preggo Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower fingerscrossed Hug Hug Hug Hug Hug Hug  love001 newsm51
Каритас:  smile3525 ЧРД на братчето ти живо, здраво и успехи в живота Hug.

Фиорче страхотна темичка, направо ме разплака......

Лек ден на всички!  Hug Отивам да ви изчета, че тези дни бях направоооооо ooooh!  Sad.

# 48
Мили мои,

аз така периодично ще ви благодаря за всички сърдечни пожелания, просто защото не мога да получавам поздравления, а аз да си мълча тихо в ъгъла.  Simple Smile Пък и не съм от мълчаливите!  Grinning Аз само мога да си пожелая скоро всички да ми честитите със същия интензитет успеха ми в нашето общо начинание  stork-boy stork-girl

Мили и Каритас, маргаритите са другите ми любими цветя! Защо ли иначе ника ми да е такъв?   bouquet

Сигурно след още някое друго поздравление с рози ще ви кажа, че и розите са ми любими цветя - защо иначе дъщеря ми да се казва Розана?  Heart Eyes

Радвам се, че скоро ще се срещнем!  Heart Eyes

# 49
Маргаритчеее,
Винаги да си усмихната миличка!!!
Винаги да има вперени в теб влюбени очи и ти пожелвам много сбъднати мечти през тази година и много покорени върхове!!!!

caritas    bouquet  bouquet  bouquet

Честит празник и на твоето братче, да ти е жив и здрав и с много късмет да крачи през живота!!!

# 50
  • София
Марги, аз дето от вчера си мисля за твоя рожден ден, най-последна останах да ти го честитя.  Sad Но пък е от сърце.
Честит рожден ден!   bouquet
Да си здрава, да си много обичана, все така жизнерадостна и догодина да празнуваш рождения ден с бебе на ръце!
caritas, честито и на брат ти!

Ще ви пиша после, че сега имам много работа, сори.

# 51
  • София
Caritas, ЧРД на брат ти! Да е жив и здрав, и много да се разбирате и да си помагате!   bouquet

Сега относно клиниките, изследванията и за кои случаи какво е най-подходящо... Клиниките са най-подходящи за двойки, които имат проблеми със забременяването. Тогава те биват включени в списъка на пациенти на клиниката и си вървят поетапно към съответната АРТ процедура - инсеминация, инвитро, ИКСИ (на естествен цикъл, със слаба стимулация, със силна стимулация)... За двойките, които имат проблем с износването, ситуацията е различна... Не сме от любимците... (което си е логично, защото по-трудно ни се помага в такава ситуация, а и не изваждаме от големите суми за инвитро... за сверка относно сумите може да прочетете темата в Проблемно забременяване... )  Въпреки това обаче е подходящо да попаднем в специализирана клиника, защото там ще ни бъдат направени всички изследвания, които се отнасят конкретно до нашия проблем и тези изследвания ще бъдат направени в най-добрите лаборатории, където наистина разбират от тези неща... т.е. лекарите в тези клиники ни помагат да установим причината за мисседа и да ни насочат към начините за преодоляването й. В това направление работи още една клиника - в Плевен.

За д-р Владимиров се изчаква известно време за час, да. Просто на мен ми вдъхна огромно доверие. Почувствах се на точното място с него. А това е въпрос и на химия. Така че - нека всеки сам прецени за себе си.

Според мен, подчертавам дебело, че това е личното ми мнение, най-правилният път в такъв случай - имам предвид след миссед - е да се отиде в клиника, да се проведат всички консултации, да се пуснат всички изследвания - базови и специфични, да се изслуша преценката на специалист за ситуацията, да се намери добър специалист по рискова бременност, да се отиде при него с всички изследвания и препоръчки и с Божията помощ - да се постигне успешна бременност. Междувременно да се пускат контролни изследвания пак в клиниката, защото това е най-сигурното място за достоверни резултати и съответно могат да се предприемат адекватни действия при необходимост.

# 52
Прасковка , много ти благодаря! Heart Eyes

На всички много благодарности за пожеланията за брат ми! Ей, как си лети времето - кога го носех на ръце, кога мина четвърт век оттогава!  Crazy

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 11:47 от caritas

# 53
Честит рожден ден,Маргаритка!!!
Бъди здрава,обичана,кипяща от позитивна енергия!!!Желая ти да постигнеш и най-смелите си мечти!!!(като на първо място най-съкровенната,тази,за която всички тук мечтаем)
Много усмивки и положителни емоции през днешния празничен ден!

Каритас,честит празник и на твоето братче!!!

# 54
АМИ МАРГАРИТКА И АЗ ТОЧНО ЗАРАДИ НИКА ТИ  СЛОЖИХ МАРГАРИТКИ

caritas честит рожден ден и на твоето братче   bouquet. Нека бъде здрав, много щастлив и опора за сестричката си в живота!

И едно въпросче към Прасковка - какво е АРТ процедура  newsm78  Извинявай ако въпроса ми е много тъп, но не ми е ясно.

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 12:53 от roslem

# 55
  • Варна
Маргаритка честит рожден ден мила. Hug Hug Hug Пожелавам ти много здраве ,защото без него нищо друго няма значение и нека се сбъднат всички твои мечти. Бъди все така естествена и красива жена. Hug Hug

# 56

Олелеееееее, Рослемче, извинявай, че не споменах твоите! Искам да ти кажа, че като видях картинката направо хлъцнах и стоях няколко минути усмихната да съзерцавам полюшващите се от вятъра перденца и маргаритките! Благодаря ти, много красиво и мило!!!  Hug

И дори си сложих твоята картинка на десктопа!!! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 13:02 от Margaritka

# 57
Имам един тъп технически въпрос и  се извинявам предварително, че ви занимавам с това, ама.....Толкова красиви цветя сте качили за Маргаритка. Аз от снощи се опитвах също да й сложа нещо хубаво към пожеланието и така и не разбрах как да го направя......По принцип се справям с компютъра доста добре, но това предизвикателство направо ме съсипа......Натискам тук и там и нищо..COPY   - няма  PAST  -  нищо ....Благодаря предварително ако ме открехнете на тази техника! Хубав ден!!!!

Оправих се........Намерих как става!  ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ НА РОЖДЕННИЦИТЕ

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 13:26 от Yoskrek

# 58

Олелеееееее, Рослемче, извинявай, че не споменах твоите! Искам да ти кажа, че като видях картинката направо хлъцнах и стоях няколко минути усмихната да съзерцавам полюшващите се от вятъра перденца и маргаритките! Благодаря ти, много красиво и мило!!!  Hug

И дори си сложих твоята картинка на десктопа!!! Heart Eyes

Ама моля ти се, извинена си. Не знам защо обаче като я видях тази картинка и реших, че е точно за теб и изобщо не търсих друга.

# 59
Фиорче,благодаря за прекрасната нова тема!  bouquetКато четях се размечтах някога и аз да пусна такава,че и да е късметлийска,каквато смятам,че ще бъде тази.
Рослем,готови ли са изследванията?
Прасковката,благодаря за стиснатите палчета! HugАз също съм пациентка на Владимиров,препоръчвам го горещо.За първичен преглед при него се чака около 2месеца.
Бъни,ти да не обиди за записките?Ако е така ,извинявам се! HugМомичетата са ти писали доста изчерпателно за таласемията,аз само ще допълня,че е характерна за средиземноморските страни,затова там се прави задължително изследване преди АРТ .Но ако хемоглобина ти е в норма и винаги е бил,нямаш основание да се притесняваш. Simple Smile
Зазолинка,днес ли ще слагаш Прегнил?Как са фоликулите?Стискам палци и вярвам в добрия резултат! Praynig
Реге,имате ли напредък при ползване на гърнето? Simple Smile
Ванхорне,дълбоко ме трогна вчерашния ти пост!Благодаря ти Hug Hug Hug
Мили,аз никога през живота си не съм намирала четирилистна детелина,даже миналата година свекър ми ми подари луковички които се хванаха,но растението много бързо загина.Дали е лош знак? newsm78
Миленце thumbsupза изследванията!
Маргиии,как ми се ходи на Форинър,но мъжът ми ги ненавижда и няма да ме огрее. Sad
На всички приятен и ползотворен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт