Отговори
# 90
Добро утро! Каритас, мерси за кафенцето – точно от такова имах нужда – черно, без сметана, без захар  Peace
ARGHT..., добре че каза „дзак” да знаем, че си добре! Хайде приятно изкарване докрая!  Hug
Регенце, изключително много се радвам, че се появи и звучиш по-обичайния начин! Както винаги не пропусна никой и сподели толкова полезна информация. Да си призная над 80% от всичко ми е абсолютно непознато...  #Crazy
Какви сте сериозни всички с тези изследвания! Браво, че сте се заели!  newsm78
Милето, нищо не разбирам от тези стойности на хормоните, но щам повечето дами казват, че са в норма, от тук насетне ти пожелавам спокойно и ползотворно бебеправене!  Praynig
Николче, ще вкараш всичко в норма, не се притеснявай, нали затова се изследваш, ако има нещо да се вземат мерки и да доведат до заветната мечта!  Peace
Цветак, разбирам напълно възмущенията и терзанията ти, но в такива моменти се чувствам безсилна и успявам да си кажа само едно – Еее, аз няма да оправя света я!  newsm78
Приятен петъчен ден на бандата и се настройвайте за почивка и усмивки!  Heart Eyes

# 91
  • София
Е, олекна ми като видях поста на ARGHT.... Ще чакаме до неделя за повече подробности, а до тогава - приятно изкарване. Ох, как ви завиждам за това над 4000 м...., и за Милано също.... ама благородно ви завиждам, де  smile3503
Никол, още веднъж искам да ти кажа: СПОКОЙНО. Антикардиолипидните тела са.... почти никакъв проблем. При някои жени това се преодолява само с приема на Аспирин Протект. Аз затова те питах къде се лекуваш. Ако до сега ходиш при кварталния гинеколог, вече е време да се обърнеш към специализирана клиника за лечение на стерилитет. Само не се плаши, това съвсем не значи, че при вас нещата са сериозни. Просто там са хората, специалистите, които разбират от тия неща. И имат опит. И съм сигурна, че ще се справят с твоя случай. НК-клетките също не са ти толкова високи. Има едни други, които са локални, в матката, и те са по-важните, когато става въпрос за забременяване. Но в специализираната клиника ще преценят дали е нужно да ти назначат и кои точно изследвания. Само няма да се плашиш, наистина това не са толкова сериозни проблеми.  Hug
Марги, как беше снощи купона? Направи ли най-после сладкиша? smile3534
Да почвам да отмятам задачите за деня, че са доста. Усмихнат ден ви пожелавам.  love001

# 92
Добро утро и от мен на всички и много хубав петъчен ден. Чета ви и се просвещавам, защото за мен всички тези изследвания са ми непознати. Също съм възхитена, че правите всичко това. На мен вече за трети път лекарката ми отложи посещението при нея вече за днес 20.00 часа. Малко се ядосах, но после си казвам - какви ли спешни случаи има с бременни мами и аз трябва да съм й последната грижа сега.
За тези имунологични и хормонални изследвания съм малко объркана - от една страна бих искала да ги направя въпреки че както рабирам се препоръчват след 3 аборт, но аз не искам да стигам до там, за да разбера че нещо не е наред. От друга страна пък хормоните и имунната система са доста деликатна и прицизна система и всякакви вмешателства с химикали не знам доколко са полезни или опасни. Да не говорим и за затъването от един проблем в друг.  Не знам какво да ви кажа - понякога мисля че трябва да си информиран, но може би е по-добре и да не се задълбочаваш кой знае колко. Мъжа ми все ми казва - преди години как са се раждали деца без да са познавали всички тези изследвания...Коя от нашите майки е правила и 1/2 от тези изследвания? Но ние сме тук и си споделяме. smile3523 smile3529

# 93
  • На планетата Земя
Yorsek, разбирам те, но аз за себе си реших, че е по-добре още от рано, без да чакам по учебник да минат определените месеци, да видя как стоят нещата. Ако имам някакъв проблем, не вярвам, че стоенето в неведение и мнимото спокойствие ще ме излекуват. Вярвам, че всичко е лечимо, и ако се открие нещо, ще бъда качествено  Praynig отремонтирана. Ще имам второ детенце и това е!  Crossing Arms Zazolinka, още веднъж ти благодаря.

Имам вече записан час за вашата г-жа Юнакова  smile3540 на 16.06., за да ми разчете резултатите. Тогава ще съм и в 16-ти ден от МЦ, така че май ще е и удобен момент за една фоликулометрия. С един удар - всички зайци!  #2gunfire

Маргаритка, още ли спиш безпаметно? Как мина готварството, похвали се.

Желая ви прекрасен ден!  txtloves

# 94
  • Манчестер
Добро утро, ненагледни  Heart Eyes

Ааауууу Crazy и  Аргхт се появил  Crazy не може да устои този човек и това си е  Heart Eyes
Зази,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed още от сега ги стискам. Ще ставам в събота 6.30ч.  Heart Eyes да съм в крак с времето в Бг  Hug . Няма начин да оставя приятел, без подкрепа  Hug просто не ми е в стила  Hug  newsm17 С тебе съм и се моля всичко да мине успешно  newsm17

Миленце,  Hug нищо не разбирам от резултатите  Blush Само от референтните граници мога да се ориентирам, що годе  Blush . Но, щом другите казват че са в норма  Peace , значи са  Peace. Да пишеш какво е казал и доки, след консултацията, ще бъде интересно да разберем  Hug

Николче,  Hug Подкрепям Зази, че " открития проблем е наполовина решен проблем. "  Peace . Избрала си верния път, смело на пред и ще успееш  Hug

Цвети  Hug напълно те разбирам. Само три месеца ми бяха нужни да разбера, колко сме назад  ooooh! Tired Жалко е за възпитаните хора, които редовно си плащат данъците и таксите, и си изхвърлят боклука в контейнерите  Tired . Само като си погледнех фиша от заплатата, която беше брутно 900лв. , а от страни виждах #Crazy 250лв взети за какво  newsm78 ...то едни съкращения  ooooh! дето всеки път счетоводителката ми ги обясняваше и аз всеки път се чувствах по-тъпа от всякога Tired...и спрях да питам Whistling ... Сега разбирам за какво са ми взимали всеки месец по 250лв.  Crossing Arms , за нови обувки на депутатите разбира се  #Cussing out че като газят в калта по изборите докато обикалят бедните селца и градове на България  #Cussing out ...как мислите  Thinking

Еее, много се отнесох  ooooh! . Хубав петъчен ден  Hug

Ама съм една гъскааа  ooooh! забравих на Каритас да честитя за братчето  Blush Да ти е живо и здраво братчето, миличка  Hug  bouquet Да се разбирате и да си помагате, много е важно, да знаеш Naughty и няма по-добър приятел от брат или сестра  Heart Eyes Hug

# 95
Здравейте милинки, Hug Hug Hug
Желая ви слънчев петък и невероятен уикенд!
Специално палцестискане за тези, на които предстоят отговорни задачки  Wink Wink fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
На мен вече времето така ми се влачи, чееее ............
Благодаря за сутрешното кафенце - имах нужда от разбуждане Hug

Само да сте информирани http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=403172.45

# 96
Здравейте  и от мен в последния работен ден преди уикенда! Simple Smile
Марги,как мина купонът снощи?
Милето,аз също зная от моите лекуващи лекари,че стойността на ТСХ ,подходяща за забременяване,трябва да е между 1,5-2.Но има различни теории по в-са.
Реге,благодаря за полезната статия! Hug
Зази,утре още от 8ч започвам да стискам палци и да пращам положителна енергия към теб! Praynig Желая ти лека процедура и най-вече добра бройка яйчица!Късмет! newsm10
Николче spoko Hug
Гледай ти,заекът изскочи иззад Алпите! Grinning

Мили момичета и момче,утре и аз ще имам нужда от подкрепата ви!Участвам в инициативата на Зачатие в помощ на двойки с ИЯР.На Деня на репрод.здраве в Бургас в 13.30ч ще бъдат изтеглени чрез томбола 3 награди.Моля ви,стискайте палци! newsm17

# 97
Здравейте прекрасни  Hug
Минавам само да ви нагледам как сте.
Стискам палци на Зази да мине всичко успешно и да има резултат  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover
Чета всички съвети и черпя доста информация от вас.
Аз за сега няма какво да предложа, защото още не съм тръгнала по мъките.
Желая страхотни почивни дни на всички.
Аз ще отразя плажа утре за севте  Flutter

# 98
Здравейте и от мен.
Маргаритката така е куфяла, че никва я няма hahaha
Ей скрънза дай едно парченце Агнеса бе Wink Heart Eyes Heart Eyes
Николче миличка нищичко не разбирам, ама гледам Зази и другите момичета са те успокоили.Защо не пробваш консултация с Юнакова.Не знам става ли по телефона newsm78
Или пък Кременски да питаш он - лайн.
Ама нещо бавничко отговаря.Най вероятно е доста зает човека newsm78.
Регенце почнах да чета там от двата линка и #Crazy - по добре да спра.Много страшно.Пази боже Praynig Praynig Praynig
Да ти кажа за тестовете - нищо още не съм видяла.Ама болките вчера спряха.Снощи никаквата не я свърших щото пак бях труп от умора Cry Cry Cry.
Но купих канадските тестове.При тях се видя плътна контролна черта и никаква втора - дори и бледа.При Ову Клиъл тестовете - 6 дена виждах бледа черта newsm78.
Нещо май или няма овулация този месец или и аз не знам как я изтървах Embarassed
Нага как ти завиждам за плажа ако знаеееееш Hug

# 99
Привет на всички!

Резултатите от прогестерона са добри. От следващия цикъл започвам стимулация с клостилбегит. Това е в общи линии.
Никол надявам се скоро да ти се разреши проблема  Praynig

Милето добре е наистина да се погледнат резултатите от лекар. И аз съм чела различни работи специално за съотношението LH към FSH. При мен са 1:1 почти. Знам също, че и различните лаборатории имат различни референтни стойности.

На Зази и на Пипи стискам палци в събота  Praynig

Приятни почивни дни на всички  Hug

# 100
Здравейте Hug                                                                                             
Зази стискам ти палци Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed дано всичко мине успешно Hug

Пипи и за теб ще стискам палци  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Praynig пожелавам ти късмет Hug  newsm17

Лени големи приключения сте имали вчера Shocked

Никол Hug

Рослем радвам се за добрите резултати! Hug

Лека вечер и много, много  Hug Hug Hug на всички!

# 101
Здравейте, милички Hug Hug Hug
Благодаря ви на всички за стиснатите палчета и за подкрепата newsm51
Засега нещата при мен вървят добре- изследванията ми влезнаха в норма. За сметка на това д-то ми е насинено, а по ръцете ми има 15 дупки от системите, но... по-важното е, че съм ок. Пуснаха ме за почивните дни и в понеделник - сначале. Тогава ми е консултацията с хирург и когато каже той пристъпваме към по-радикални действия ooooh!
Сега два дни ще се радвам на любимите хора вкъщи Heart Eyes
Дано успея да ви изчета, че имам много да наваксвам- и от старата, и от новата темичка.

Много ви обичам, ей, така да знаете Hug

# 102
  • София
Благодаря на всички за стиснатите палци, трогната съм. И съм сигурна, че с такава подкрепа, всичко ще бъде наред!  Heart Eyes

Пипи, с теб съм мила. Дано имаш късмет!  Hug
Дуденце, радвам се да те видя. Браво, че са те пуснали за уикенда. И още по-браво за подобрените резултати от изследванията. Продължаваме да стискаме палците и през следващата седмица.  Praynig

Оставям ви, че искам да си тръгвам, а трябва да направя още една справка....

# 103
  • На планетата Земя
Дуденце, много се радвам!  Hug Почивай си тези дни.

Зази, ама това вашето малко като на робски труд ми прилича! Още една справка  #Crazy то събота дойде! Миличката!

# 104
  • София
Момичета, пак съм аз.
Миле, аз понеже не знам дали в понеделник ще съм на работа, и затова исках да си свърша всичко по-належащо. Нали не знам на кой ден ще е трансфера. Добре, че е готин шефа, аз обясних там нещо с половин уста, че ще отсъствам и той вика: добре, добре, гледай си здравето. И затова утре вечер ще му отида на юбилея (става на 50 години), въпреки пункцията и упойката. Той заслужава.  yes
Сега отивам в банята, че ще ме хване лексотана...... Rolling Eyes
Утре като се прибера, веднага ще ви пиша. Прегръщам ви.

Общи условия

Активация на акаунт