Отговори
# 240
Ето една снимка на морската Луна, но малко след изгрев...

По изгрев е по красиво, но е много трудна за снимане с моят фотоапарат. Ще продължа да опитвам де  Hug
Само си представете тази гледка, шум от вълни, едно тъъънко-тънко и половина джинче с тоник, лимонче и много лед... М?!? Не ви ли се идва на гости във Варна  Hug Mr. Green Hug

# 241
Добро утро! Grinning

Пихте ли кафе?

Quasimodo, най-после!  Hug

Ифче, Ифчееее,, зло да те забрави! Погалвам аз вчера коремчетата, а теб те забравих! Embarassed

Хубав ден ви желая! newsm51

# 242
  • На планетата Земя
Добро утро, ненагледни!

Зази, радвам се за добрите новини по отношение на трансфера. Моля се, моля се  Praynig магията вътре в нежното ти телце да се случи  Praynig

По отношение на тока говорих вчера със съпружеското тело. Той питаше дали имате разрешение за ползване. Ако е дадено такова, би трябвало вече да имате отделни електромери. Предполага, че нямате разрешение, а сте се нанесли, защото сте в нужда. В такъв случай строителят може да си прави каквото иска, обектът се води още незавършен и той си отговаря за всичко. Ако плащате общата сметка, само него облекчавате, следващият месец ще е пак така.
Моля те, не се захващай да ходиш днес по разни учреждения и офиси. Най-важното за теб е да си почиваш и да си пазиш люпилното отделение. Моля те!  Praynig

Лени, не можем всичко да планираме в този сладък живот. И аз съм на принципа - промяната е за добро!

DeSten, добре дошла!   bouquet

Quasimodo, разконспириран си! След джинчето, лимона и луната е имало и продължение. Благодаря ти за поканата, но аз не бих разваляла такава красива романтика!

Ама много ме разочаровате всички вие ученици, непредставили извинителни бележки за остъствието си на събора в Арбанаси ( извинителните причини, които се приемат, са ясни! ) Сядам на асфалта и почват да плача като лапе, дето не са му купили близалка  newsm45 newsm45 newsm45 и ще цивря така, докато не се събере цяла София, или докато не се стегнете и не дойдете на хепънинга.

ВРЕМЕ ЗА РЕКЛАМА

Елате и се насладете на това райско кътче. Очакват ви тишина, спокойствие и добра компания!
http://bolyarskoselo.com/bg/index.html

КРАЙ НА РЕКЛАМАТА

И не на последно място поздрав към вас с пожелание да се радваме на малките неща в живота. Хубав ден!

# 243
Добрютро, съкровища!

Откъде да ви почвам - не знам...  Mr. Green

Зази, оттук нататък - с нами Бог!  Praynig Аз също споделям мнението на Реге - занимавай се колкото си искаш с тока (нали и без това не си на работа в момента!  Grinning), само не си го слагай на сърцето и не се ядосвай! Дето се вика - яваш-яваш ще станат работите! А пък довечера можем да ви поканим на баня у дома - говоря съвсем сериозно!!! Телефонът ми го имаш.  newsm10

Камъче, добре дошла! Радвам се, че кръгът от хора, пишещи в тази тема, все повече се разширява. Така както е тръгнало скоро ще имаме съмишленици не само по всички континенти, ами и по всички "земни кълбета"!   Joy

ARGHT зарязвай тези "плазми" ли бяха там какво беше и тези антибиотици и се захващайте със сериозна работа с Пилето. Не можеш да пребориш всичко. Ако едно изчезне, друго се появява. Въпроса е да не е сериозно и да не пречи. А наистина кой знае колко гадини носим в себе си без да знаем.

Сегааааааа, я да видим кой не е чел прилежно в предните темички!  Naughty
Нашето момче беше казало, че ще смени ника си от АРГХТ на Квазимодо в момента, в който им дадат зелена светлина за тренировки за наследник! И понеже някакви си там гадинки подскачат около светофара и се опитват да му попречат да светне категорично в зелено, то АРГХТ&Пиле взеха нещата в свои ръце и станаха регулировчици!  Mr. Green Joy И искам да ви кажа, мили мои, че Квази вече активно се включва в лудата надпревара за бебе!!!  newsm10 Ха, даже и снимката е сменил - сега още повече сияе, защото неговото Пиле е най-красивото... Crazy Heart Eyes

# 244
Здравейте приятели! Два дена без нет - издивях #2gunfire
Зази, ти си ми на ума и започвам от теб - Дано да стане, дано да стане, дано да стане Praynig Марги много хубаво го е казала - твоя успех е и наш успех - ти си част от нас. Ако ти е възможно не си слагай на сърце проблемите с тока - често се случват тези случки с новите кооперации. Според мен не се занимавай сега с тези проблеми - бюрокрацията може да докара до умопомрачение всеки човек. Сега имаш друга задача - мъти си пиленцата - това е по-важно. Ние всички сме с теб  Hug
Re_ge, много ми беше полезна твоята статия - чакам да прочета и още - благодаря  bouquet
Quasi, с удоволствие те приветствам с този ник Hug Радвам се, че взехте това решение - мисля, че сте на вярната посока.  Попътен вятър с опънати платна  smile3522
Мили бремелинки, извинете, че не се обръщам поотделно към вас - много прегръдки и вяра, че всичко ще бъде наред. Има ги всичките тревожни моменти, но вие сте силните - ще се справите. Заради бебовците. Много ви обичам  Hug
Камъче, добре дошла при нас! Който при нас влиза нека с бебе да излиза! (Това беше към всички!)
Много целувки на всички и успешен ден! Радвам се, че ви имам - вие сте ми и подкрепата и вярата  Hug

# 245
Ихааа здравейте бе сладури.
Вчера цял ден ви четох и не остана време да пиша.
та сега сядам с тефТеро и почвам hahaha.
Зазинка мила душица хич не съм те забравила нищо, че не писах вчера.19 не е далече и силно  Praynig Praynig Praynig за теб.
Сега да ти кажа аз съм голям нервак и това с тока така щеше да ме изкара извън нерви - сигурно даже щях да рева.
ОБАЧЕ..... ти си умно момиче разумно и няма да правиш като мене Naughty чу ли.
Гледай и мома Маргаритка на баня те покани Hug Hug Hug.
Дето се вика ще пообиколите по приятели, къде баня, къде гости и сладки приказки и ще се наредят нещата Hug Hug Hug.
Много по важно е сега да закрепиш пиленцата Hug Hug Hug.Ти имаш тая бойна задача.Пък мъж ти Peace Peace Peace ще тича за тока.Така е по равно разпределено Hug.Сега сериозно - дано адвокатката даде някакъв акъл да се излезе бързо от ситуацията Praynig
Регенце Hug и ти като мене тичаш напред назад, но все пак успя да ни пуснеш интересно четиво Hug
Ей Квазимодо - така вече те харесвам.Двамца сте вече на снимката Peace Peace Peace .И тия мръсни гадини да умрат от ревност дано #Cussing out #Cussing out #Cussing out сега като ви видат как се обичате с пилето и какво им кроите Laughing.Ох и с тия вълни там, луни и т.н така ме размечта.Обожавам морееее.Довечера на терасата със солена вода в лигена hahaha hahaha hahaha
Милето така като те чета малкия дявол е твоето.Ще се оправиш с хапове.И аз тоя моя възел все го мисля #Cussing out ама се старая положително да мисля.Да знаеш, че щитовидната е много чувствителна жлеза и наистина спокойствие си трябва ама....като нрава ми е друг ooooh!Ще ми разкажеш ли повече за Катя Тодорова? Какви са ти личните впечатления от нея - на ЛС Hug
За това гелче бе хора на в Бг продавали се newsm78
Лени няма да се кахъриш за раждането от сега.Всичко ще мине добре Hug Hug Hug.
В сигурни ръце те  е оставил човека, но Бог си знае работата Peace
Нага дано не се налага доктор при тебе Hug
Добре дошли на новите момичета Димана и Де Стен - ей ,че голяма група
 станахме Hug
Мими дано лекарят при когото ходиш да е Лекар с главна буква и да ти отговори на всичките въпроси които те мъчат Hug Hug Hug

Бънка ти си голямо слънце. Много ми е хубаво да те чета. Сякаш всяка думичка излиза от сърчицето ти. Няма нищо фалшиво, всичко е неподправено. Гушка на моята "готварска книжка"  Hug

Малииии Embarassed Embarassed Embarassedизчервих се.Ванхорне Hug Hug Hug

# 246
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
влизам и ви наглеждам от време на време, трудно ми е да изчета всички което пишете, ама поне по диагонал се справям.
Зази, радвам се за трансфра и ти стискам многоооо палци за 19 ти. Praynig Praynig Praynig
Quasimodo успех с пилето в опитите за бебе. Wink
Бъни и на мен ми е интресно да ли в Бг се продава това гелче. newsm78
Mile недей моляти се с тея неизвинени.  Embarassed И без това ми е гадно че няма да дойда.
АЗ вчера бях отново на преглед и мина горе долу добре, но  отлагаме за известно време бебеправенето. Имам все пак някакви гъбички, според докторката от нарушената флора. Сега ще ги лекуваме 6 дни, после пак микробиология. Ако сме ги изчистили, чак тогава зелена светлина за бебето. Поизчетох вчера разни неща по форумите и май е най-добре и някаква диета да почна едновременно с лечението, както и някакви имуностимулатори. Спазвал ли е някой от вас диета?
Хубавото бе че фоликула от миналият месец се е пукнал, както си го усетих. Имало е овулация с 14 дневна след това лутеална фаза, така че поне хормонални хапчета няма да пия.

# 247
Добро утро Hug
Каритас мерси за кафенцето Hug
Добре дошла Камъче!  bouquet

Зази няма да пускам палците си за теб  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover ще успееш, (всички ние ще успеем). Аз вярвам в това и някой ден всички ние ще гушкаме по едно сладко и здраво бебенце baby newsm32 Praynig Praynig Praynig.

Лени ти си моят идеал Heart Eyes майка на три деца. Това ми е мечтата Blush Grinning!

КВАЗИ, това ми харесва Mr. Green в 22:00 съм вече в леглото да приспивам малкото си момченце, той не си ляга ако не съм до него и задължително трябва да съм го гушнала. А понякога заспивам дори и преди него толкова съм изморена, че нямам сили за нищо друго дори и за малко романтика Blush. А джин с тоник е едно от любимите ми питиета Wink.

Бъни, казва се д-р Петинка Цветкова как мислиш с главна буква ли е  Wink? Зълва ми ходи при нея и за това се насочих на там и аз Simple Smile.

Миле Hug и аз съжалявам, че няма да дойда Sad какво да направя не зависи само от мен. Но за следващия път ви обещавам, и представя те ли си да се наредим всички preggo preggo preggo  Mr. Green.

Марси  Hug ще ги изчистите няма как, никога не съм спазвала диета ама никога!

Лек ден  Hug  bouquet Heart Eyes

# 248
Добро утро на всички  Hug
Благодаря за кафенцето, а тази луна - не е истина   Hug Heart Eyes

Благодаря ви приятелчета за окуражителните думи. Стегнала съм се уж  Flutter, ама явно хормоните си казват думата - никога не съм била мрънла, а сега какво ми става не знам.

Quasimodo  Hug приятелче мило, добре че си сложил снимка в профила си, че за малко да те привествам като добре дошъл   bouquet - много сте готини на тази снимка с Пилето  Heart Eyes
Пък и след като разконспирирах на какво се дължи промяната на ника съм супер доволна и щастлива и започвам ново палцестискане Peace вече и за вас  Hug
Много ми се точи тази седмица, сигурно защото задачките са ми повече от времето, но пък това ме разнообразява и ме разсейва.
Целувки и  Hug на всички  Heart Eyes

# 249
...добре че си сложил снимка в профила си, че за малко да те привествам като добре дошъл   bouquet ...
Ама и аз как се вързах на онова прасе ARGHT...  Crossing Arms
Вика ми "Влизай тук и си безчинствай на воля  Crazy Няма нужда да се представяш - те всички са готини и няма да се чудят, откъде си се пръкнал"
Покани ме един вид и после ме заряза да ми гледа сеира  Crazy Такъв си е той, но нали съм малко по-светлата му половинка, за пореден път ще му простя за шегичките  Hug

Сега да ви метна и аз за срещичката. Че има моми с основателно оправдание за липсата си - има, но има и такива, които се спотайват зад гърба на другите и не ги посочвам с пръст само заради това, че съм джентълмен  Rolling Eyes 
Не мога да разбера, честно ви казвам, какво може да възпре една млада и буйна душа от леко разпускане сред природата и сред весела компания, в иначе тази очертаваща се толкова скучна събота  Thinking
Те и новичките девойки си мълчат свити в ъглите сякаш е необходима специална покана да им бъде връчена  Crossing Arms
Mileto направи подобаваща реклама на мястото на събтието. На мен пък ми се струва, че не се налага да правим реклама и на личния състав. С присъщата ни скромност можем само да отбележим, че сме неповторими, така че който се измъква с изречението "Нищо - следващия път", да знае, че губи по точки...

# 250
Добър ден на всички! ОХхххххххххххх, най-накрая да седна и да поздравя Зази за вчера и както разбра  ти си наше знаменце и всичките ни молитви са насочени към теб. Зази - мисли си за тока, за да се разсейваш от 19-тото число, но без нерви както чуваш всички това ти казват! То че има някаква измама в цялата история има и винаги плащат почтенните хора.
Lennyh, мила - ти си в най-тежкият период от деветте месеца, а сега и като става топло сигурно едва издържаш. Не е много приятно точно в най-важният момент да ти се смени лекаря, но може би е по-добре да се срещнеш с него сега по-рано, да те наблюдава известно време, за да го опознаеш, а и той да знае всичко около бремеността ти. Успех!!! Hug
Quasimodo. - как се сети за този френски герой?  smile3555 Много обичам Варна, но идвам горе-долу на 2 години, а като малка всяко лято бях в станцията "Журналист" - ехххх, че хубави спомени.........А, за Арбанаси ви завиждам благородно, но скъпи джентълмен Quasimodo - аз да си го кажа как ме виждаш от моята южна точка да дойда до това скътано селце за 1 weekend?! Но ви пожелавам на всички,които ще се съберете там - най-веселото и незабравимо изкарване!!!!!!!!
Камъче - добре дошла в шарената ни групичка. Независимо къде ни е подхвърлил живота - всички тук имаме една и съща мечта!

welcome

# 251
  • На планетата Земя
........ С присъщата ни скромност можем само да отбележим, че сме неповторими, така че който се измъква с изречението "Нищо - следващия път", да знае, че губи по точки...

А така, а така, кажи им го!  smile3533 Давайте (за да привлечем още повече участници от щурата ни компания да дойдат) да се разбираме кой ще носи кашкавала, кой ще реже луканката, къде ще изстудяваме биричката. Мислех баничка да ви врътна, ама май няма да има кой да я яде.  gydi Бъни, къде си, дай още кулинарни идеи! (аз още си чакам машината з хляб от ремонт)

# 252
Всички сте ми едни сладури - Hug  Simple Smile

Аз ще разбера дали ще можем да дойдем утре след 14 ч - тогава ми е прегледа, на 10-тия ден от МЦ и 4 дни след последно хапче за стимулация. Та да видим как и къде са се развили яйчицата и какви са изгледите.
Няма нужда да ви казвам, че ми е кофти от тази ситуация, защото се явявам и един от организаторите и ще е много тъпо да не мога да дойда. А и най-вече

МНОГО МРАЗЯ ДА ИЗТЪРВАМ КУПОНИ!  smile3511

Но няма смисъл сега да си правим байрам на акъла - утрешният ден ще покаже!

# 253
  • София
Привет, мили мои. Благодаря ви!!!! За всичко. Относно тока.... съм учудващо спокойна (все още нямаме ток). И наистина ако продължат така нещата, ще ходим по приятели. Довечера имаме пак събрание на кооперацията, да видим какво ще прави.
Лени, спокойно, миличка. Знам че при теб раждането ще мине леко и бързо. Опитай се да не го мислиш.  Hug
Марси, относно диетата при гъбички - избягвай маяко и млечни произведения, какво и сладко, пий повечеко течности. Дано след тези 6 дни всичко е наред  Peace
Квазимодо, има ли смисъл да казвам колко ми е драго да те нарека така.... щото, това, дето казва Маргаритка, е истина, нали?  Wink
Ох, свършва ми батерията. Целувам ви  Heart Eyes

# 254
Боже, колко сте изписали. Ще благодаря на всички поименно за топлото посрещане (дори и на тези с нови имена  Wink ) довечера след работа. Че аз обикновенно не се занимавам с интернет от офиса, но днес не се стърпях и дори се наложи да си поискам нова парола за форума, че я бях забравила. А момъкът тук, много го бива за кръстник. То май е най-добре да добавя към ника си и Камъче, че е по-лесно. Впрочем Quasimodo. как път ти текна да търсиш какво значи част от ника ми, да не говорим че малко по-различна е историята тук, но уцели почти в десятката...  Laughing

Приятен ден, и ще бързам след работа и Йога вкъщи да мога да ви се нарадвам и отблагодаря за топлината която струите - при нас е студено и дъждовно  Sad

Много прегръдки  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт