Отговори
# 345
  • Манчестер
Ехооо,  групата готови ли сте  Mr. Green за срещата  Mr. Green
Ей , готино изкарване и да пиете по едно и за нас  Naughty

Маргаритке  Hug е такова цвете като тебе нема  Mr. Green Ама, толкова си готина бе  Hug

Миле  Hug и ти с тоя организейшън  Heart Eyes  Hug
абе, един ден ше се иступосам на една срещичка  Mr. Green , ама съм решила да ви изненадам ...изотзад така да се каже  Mr. Green

Голяма популярност, голямо нещо сме Ех, ше знаете  Mr. Green щом и Другарката певица Рени е сред нас  tooth Добре дошла  welcome welcome welcome

Аз да ви кажа за теста. Таааакааа  Naughty нали на 29.05(петък-18.30ч.) видях положителния резултат, значи правя сметка ову да е в събота (нали между 24 и 48 часа след тест+) , значи днес е 13-ти ден, ако е била в неделя  Thinking тогава значи е 12-ти ден  Crossing Arms Thinking ... А, в неделя нищо не правихме...кексо изпуснахме  Mr. Green , отложихме го за понеделник, сабахле рано 5.30  Mr. Green .... леее-леее  ooooh! .......Това е, карай да върви ще чакам  Crossing Arms  

Лека вечер на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Голямо гуш  Hug Hug Hug Hug

# 346
Добро утро и от мен!
Още се мотая по нощничка из къщи..Много сте мили, става ми много хубаво на душата, като чета топлите приветствия относно моята персона  Hug
Лек ден и приятна почивка ! Засега това, ако се поосвободя от домашните задължения ще ви навестя отново! Heart Eyes

# 347
Добър ден!
Ама то съм сама тук из форума, което също е хубаво защото предполагам всички сте ангажирани с бебеправения, или пътуване към купона.
Аз защото разговарях с родителите ми в България, та ми стана едно пак такова носталгично...Я кажете, като се появите, какво правите като ви е тъжничко или тягостно едно такова?

Ей купонджиите има ли интернет в Арбанаси? Къде ще скитосвате днес след като се срещнете?
А вие дами останали в къщи или принудени да работите в този съботен ден, как сте?

Мили Ванили (впрочем харесвах тази група като малка, особено по-светличкия  Blush) как вървят нещата около твойто очакване-неочакване?

А сега да се захващам с домакинската работа, то ние не сме на хотел  Naughty като някои без да ги споменавам!
До скоро!

# 348
Добър ден ненагледни
щях да ви пиша и по рано но мъжо беше резнал интернета та сварвам чак сега.
Денят е прекрасен, слънчев но с облаци дано не много горещо, понеже кака ни е на лагер, останал ни е само малкия дзвер и днес планираме да го уморим от разходки...

Милли да те посъветвам аз нещо от моят опит- не си трови нервите да правиш тест предварително. Никога преди очакваната дата на МЦ. Има си много причини, но най-основната е разочарованието. Не искам да те навествява това омразно чувство.Просто си изчакай датата и едва тогава.
Добър ден  на Камъче и Рени.
добрър ден на всички които ще пишат след мен.
Пожелавам ви приятен отморяващ ден.  bouquet

# 349
Привет на тези които са на линия!

Днес ми е доста мързеливо, въпреки че ходих и на работа, а и свърщих доста домашни задължения.
Kamache като ми е носталгично за в къщи се хващам за работа или чета и се разсейвам. Понякога си правя и планове какво ще направя ако съм си в София. Ето сега при родителите ми се развали компютъра и не можем да си прекараме обичайният поне 1 час на скайпа и вместо тове се хванах да подготвя един мой видео запис, за да мога да им го изпратя когато се оправят с проблема. Имам и друго предложение, но мога да ти го изпратя на лични.

Мила Маргаритке, когато говорех, че ние сме си измислили цигарките не говорех за теб или мен, а за хората като цяло от времето на Снежният човек насам, хайде да дам този пример че да съм по-точна. И когато индианците са си дъвчели тютюна не са се замисляли, че по-късно от реклами на цигари някои ще изкарват пари, а други будали ще се тровят. Нито пък египтяните са си задавали въпроса, че някой ден когато от тяхната цивилизация ще е останало само празни рушащи се пирамиди, че ще има озонова дупка или на пример  че някой ще измисли климатика за да се разхлаждаме, но пък той ще я оголемява повече. Също смятам, че въпроса с трудното забременяване не е от както ние сме тук в тази тема и имаме проблеми, а доста преди нас и има голяма вероятност да се увеличава. Дано да изясних мнението си.

milly vanilly поизчакай - какво друго да правиш. По - логично е да направиш тест поне 2-3 дни след едно закъснение от предполагаемия ти М. за този месец. Много е досадно чакането, но остават само няколко дни.....Нали така. newsm47..усмихни се и помисли за нещо друго и времето ще мине по-бързо.

# 350
Благодаря ти Yoskrek за съветите и предложенията. Hug Hug Hug
Аз по принцип изобщо не си падам носталгичен или тъжен човек, но понякога ей така нещо ми прищраква. Не ми липсва родината като цяло, само езикът, приятелите и семейството ми, разбира се понякога. Но в днешно време с техниките - интернет, видео и други занимавки, не се усеща толково усезаемо че сме далече.

Просто се натъжих защото тя жената (майка ми) ме сънувала тази нощ, че съм им отишла на гости и с мен е било едно сладко момиченце с кафяви очи - дъщеря ми. Cry Да но няма да е скоро да мога да и кажа че ще стане наистина (ако изобщо някога имам собствено дете). Е тя не спира да мисли за това, а за съжаление знае само за половината проблем и изобщо нямам намерение да и разкривам цялата жестока истина.  NaughtyСтана ми много тъжно и просто си помислих ако..... не бях напуснала България, ако не бях така заслепена от любов, ако не бях толкова щура преди години сега може би....

Но няма да се предавам, ще опитам да намеря сили и да постигна това което е най-голямата ми мечта и надежда за живот - а именно собствено отроче. Както се казва докато сме живи и здрави надежда има и начини има. Дори и най-трудния да е ще трябва да се постигне целта. Това което ни се е случило на всички е трябвало да се случи и ние ще извлечем само най-доброто и подтиснем непоносимата болка. Така че само напред!

А сега малко по дискусията защо е трудно зачеването днес. Моето мнение е, че нещата изобщо не са се променили. Сега просто има много повече начини да се свързват и да си споделят хората с проблеми и тьй като на едно място се събираме все хора от едно "отделение" ни изглежда проблема по-значим от преди 100 години например. Другото е, че сме повече човешки същества на земята, съответно повече проблеми. Та моят извод е да не търсим под вола теле (то с напредването на науката и това е вече възможно  Mr. Green) , а да сме върли оптимисти и да знаете ще стане, само кураж и борба.

Е това е от мен, и няма да се дам на хормоните и лелката днес. Сега ще си пусна едно филмче с Поаро (детектива на Агата Кристи) - героят говори толкова сладък английски с френски акцент, че направо обожавам да го слушам.

До по късно! Hug Hug Hug

# 351
  • София
Ехо, има ли някой на линия?  Wink
Аз днес цял ден напред-назад с едни наши приятели, та чак се уморих.  Tired
Какво ли правят другарчетата на срещата в Арбанаси? Аз така и не успях да им пожелая приятно изкарване. Ама съм сигурна, че ще си изкарат супер. Laughing
Другарката певица Рени, добре дошла при нас и никакви такива приказки кой на колко години бил.... Горе главата, с вяра и оптимизъм ще се случат нещата. Искрено ти пожелавам да е много скоро!  Hug

Ясноооо, всички сте се изпокрили. Купонът в Арбанаси тече, може и да имат нет, на кой му е до това..... Айде наздраве на цялата компания!   Heart Eyes

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 20:58 от Zazolinka

# 352
Наминавам да ви нагледам и аз  Hug
Зази - радвам се че си прекарала приятно - винаги е хубаво човек да е сред приятели.
Днес и аз май бая се уморих, дори мисля рано - рано да полегна.
Сутринта уж малко, но накрая си стана сериозна разходка из магазините с една дружка  Wink
Пък това иначе не ми е любимо занимание, но се оказа че с подходяща компания и обиколка по магазините става  Mr. Green
След това пък с мъжът ми обикаляхме с учебна цел Технополис и Техномаркет, да проучваме цените на бялата техника  Twisted Evil, ако ви каже някой че има паднали цени не му вярвайте, няма такова нещо....
Но пък харесахме други неща на приемливи цени и много красиви в един новооткрит магазин до Технополис.
Изобщо такова обикаляне не съм обикаляла от години - но вечерта ми го връща тъпкано малкия мъж, явно му е дошла повечко разходката.  Tired

Компанията в Арбанаси изобщо не се съмнявам на каква фаза е вече, но нали затова са там  Hug Hug Hug
Прегръдки и целувки от нас и да докладват утре  Flutter Heart Eyes

# 353
Зази аз съм тук, но хич не ми се пише.Нищо няма...наред е всичко, но просто....не знам Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes.
Отделно, че и на мен ще ми резнат нета - кой каза, че тука имал такива заплахи от мъжа си.Еми и на мене ми казват, че ми влияе зле и само се вторачвам.
Другарката Рени само аз май не съм те поздравила с добре дошла Hug.Малко позъкъснял, но  Hug Hug Hug настанявай се удобно при нас.
Евала на купонжите в Арбанаси.Аз хич не съм от тях Embarassed Embarassed Embarassed.
Евала на Маргаритка.Това момиче има летателна перка на гърба  Hug Hug Hug

# 354
Бъни, защо така минорно  Hug
 spoko spoko spoko

Нищо лошо няма в компанията и в това да е информиран човек, просто не се престаравай да се взираш във всеки проблем наистина и най-вече да търсиш такъв и в себе си.
В това отношение нашата Маргаритка  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower верно може да е светъл пример за подражание на всички!!! Hug

Би ли могла като експерт и кулинарен виртуоз да дадеш рецепта за това чудо  . Направо ми останаха очите в него  Flutter. И аз правя питки, но далеч по-семпли и явно по друга технология - това е направи висш пилотаж Mr. Green

# 355
О Лени ами обикновенна питка е Rolling Eyes - от тесто там каквото си ползваш за питки.Като гледам точно тази навита е на кифлички и след като е втасала и изпечена се е оформила така.
Ще потърся точно такова навиване стъпка по стъпка ама утре...че вече ще хвърлят компа заедно с мене през........Ще те науча обещавам - пълен отчет ще ти дам как става ама малко ровене иска Mr. Green
Лека вечер пожелавам на всички и много гуш  Hug Hug Hug

# 356
  • Манчестер
Наминавам и аз  Heart Eyes
Охх, скапана съм  Whistling имаме гостенка от Австралия Crazy . Мъжа ми има три сестри, най-голямата живее е там и сега ни е на гости  Heart Eyes . Цял ден сме заедно, трима братя и три сестри  ooooh! бара-бар с децата  ooooh! ...то голяма рода, голямо нещо  Mr. Green

Бъни  Hug зайо  Mr. Green и ние сме същата картинка  Heart Eyes в къщи с интернета  ooooh! .

Лени, тая питка лесна ми се вижда  Mr. Green . Взимаш солени кроасани , слепваш ги , и готово  Mr. Green  hahaha

Милли да те посъветвам аз нещо от моят опит- не си трови нервите да правиш тест предварително. Никога преди очакваната дата на МЦ. Има си много причини, но най-основната е разочарованието. Не искам да те навествява това омразно чувство.Просто си изчакай датата и едва тогава.
Не ме е страх от отрицателния резултат  Wink Просто реших, да се пробвам, рано или не  Thinking просто реших да опитам  Heart Eyes . Нали имам цяла купчина тестове, какво да ги правя, ако не друго поне да изхабя няколко  Wink . То в аптеката няма толкова тестове, колкото аз имам  Joy . Засега удържам фронта, въпреки набезите на лелището...  #2gunfire имам чувството че всеки момент ще ме връхлети  #2gunfire #Cussing out . Нямам никакви симптоми, единствено гърдите много ме болят  Whistling . А, днес следобяд и главата, което ми се струва че си е признак на предстояща М  #Cussing out

# 357
Би ли могла като експерт и кулинарен виртуоз да дадеш рецепта за това чудо  . Направо ми останаха очите в него  Flutter. И аз правя питки, но далеч по-семпли и явно по друга технология - това е направи висш пилотаж Mr. Green
Лени, това ми прилича на питка слънце, но навита по различен начин. Имам записана рецептата, но е малко късно и ще оставя за утре. Моята става много дебела /тази изглежда тъничка/ - около 20-тина см. Ще издиря и снимка... имах някъде от една Коледа.
Аз не съм голям кулинар, поради липса на време, но обичам да готвя и да експериментирам в кухнята.

# 358
Здравейте, големи момичета и момчета. Много ми се иска да се присъединя към вас, но досега не смеех, а и честно казано не бях приятна компания. Беше ми едно такова смърцафоцано.....Чета ви поне от 8 месеца и имам приятното чувство, че ви познавам до един. Изключиотелно позитивни сте и сте ми много, ама много симпатични. Цопвам се при вас и много ще се радвам, ако ме допуснете в редиците на вашата банда.
Да ви се представя с няколко думи, без да разказвам в детайли.....някои от вас ме познават от други теми в този форум. Както и да е...
На 36 г. съм (ужасно стара според мен, прекрасно млада според милия ми мъж), щастливо омъжена бяла жена с една прекрасна дъщеря на 9 години. Неспокойна, вечно търсеща, задаваща въпроси, понякога нервна и нещастна. Изобщо объркана душа....Загубихме дълго чакано бебе в 34 г.с. през м. септември 2008 г. Няма да пиша повече за тази трагедия, за да не развалям положителната тема. Чувствата и бурята в душата ми са друга тема. .......Опитваме се да живеем отново позитивно и гледаме напред. Надявам се, че там някъде ни чака цялото щастие на света.
Живота продължава. След принудителното пазене, от миналия месец бебеправим и аз пак се надявам. Както изглежда няма да минем без намеса на лекари, ще видим. Подробности ще разказвам някой друг път.
Исках да съм кратка, ама как да разкажеш половин живот с двеу думи?
Пожелавам на всички сбъдване ан мечтите. На  групата в Арбанаси най-прекрасния купон и наслука.
Лора33, помня те. Съжалявам за случилото се. Знам колко боли! Ще се справим и с това. Мисли позитивно и се обичайте с половинката.
Заози, късмет и на теб! Заслужаваш да ти се случи най-хубавото!
Квазимодо, много ме кефиш! Всичките ти постове са впечатлителни. Чета ги с интерес! Много си положителен бе човек и сте много красиви на снимката с твоето пиле.
Пожелавам на всички лека и ползотворна.

# 359
  • Лондон
Ехо, аз май все се включвам преди затваряне на темата, и по средата на купона Laughing Каква ли веселба пада Laughing

Радвам се много за добрите новини от последните страници, успях да изчета всичко Grinning

Наистина се надявам срещата да е на ниво и чакаме разкази в картинки Laughing

Моля на всички на 36 г да не казват, че са стари #2gunfire Аз на 40 казвам, че не съм...но признавам, че последните дни се почувствах...изхабена, най-вече емоционално. Та пак, вие на 36 не сте стари  Naughty, иначе - добре дошли Hug

Накрая не мога да не споделя едно голямо мое разочарование от днес - разбили са ми апартамента и гаража в БГ, със СОТ и други екстри, няма да ви занимавам с битовизми, но се почувствах точно ограбена, това беше най-личното ми и съкровено място въобще, сама съм си го правила парче по парче #Cussing out, направо ми идва да убивам, честно. Не че имало какво да вземат, едни златни обички на дъщеря ми, подарък за раждането й от приятелка, но понеже съм против пробиването на уши, ги оставих като заминавахме... иначе всичко са преровили и претърсили, направо ме втриса като си представя...Спирам с оплакванията веднага Embarassed

Надявам се всички да имат спокойна неделя и една по-хубава седмица

Общи условия

Активация на акаунт