Отговори
# 330
Такаааааааа...  Mr. Green Ние потегляме за Арбанаси  Crazy
Друг е въпросът, че маршрута е малко странен, но то така си и беше замислено. До перди седмица идеята беше да минем да оставим бабата на моето момиче в Трявна.
После това се отложи и решихме да се потъркаляме тази вечер по плажовете на Румъния.
Днес вече плана окончателлно придоби други измерения - тази вечер сме на палатки  и огънче с приятели на Карадере. За непросветените - едно чудничко местенце с широк плаж в района на Бяла. Напиваме се тази вечер и утре към обяд потегляме росни-пресни за очертаващата се определено весела и усмихната срещичка.
Кой ще присъства на нея Thinking питаха някой любопитни муцуни. Това никой не знае със сигурност. Много се надявам да има и неизвестни в това уравнение и да допълнят и  с малко изненада преживяването. Ако още в началото не се бях издал, чрез ентусиазма си, вероятно точно така бих постъпил сега  Blush

На всички, които остават по домоветепожелавам да не оставяте оправданата завист да развали уикенда ви. Временцето противно на метеорологичните прогнози се очертава повече от усмихнато, така че и вие не изоставайте от модните тенденции на сезона.

Въх колко неща избълвах само за 2-3 минути, но така е като ми висят на главата и тъпчат на място като спънати коне. Дори заплашват, че ще почнат и да си наливат  Confused А аз нали съм шофьорче не мога да позволя такива своеволия точно под зажаднелия ми нос  Mr. Green

Хайде пилета  Hug И да знаете - има и винаги ще има още места за срещичката, така че ако някой го удари пълнолунието да се мята на коня и да пристига в културната столица на България за следващите два дни - Арбанаси  Hug

Маргаритка, както винаги изскочи иззад ъгъла с убийствени факти, след което за пореден път мога само да се поклоня пред този гений в образ на симпатично, изрусено скинче с полулуд пингвински поглед  Heart Eyes (винаги съм бил повече от добър в комплиментите  Mr. Green )

# 331
  • На планетата Земя
.........винаги съм бил повече от добър в комплиментите  Mr. Green

Така е, магаре!  Mr. Green Лек ви път, внимавайте някой рак да не ви щипне в тъмното  Laughing и утре бодри, весели, щастливи  Joy

# 332
Здравейте ,момичета и момче
На групата за Арбанаси приятно изкарване и за мене да пийните по една студена beer
За рекламно лице на ХИПО да си имаме уваженията ама Лени въобще не можеш да се мериш с мен.
Ако не ме беше срам от килата ми знаеш ли откога щях да си изтипосъм физиономията в темичката.
Толкова съм се стресирала че за цяла бременност имам една снимка и тя е отвисоко-от една люлка на един панаир. Laughing Laughing Laughing
Аз също пия кафе по едно сутрин но това е откакто разбрах че съм бременна.Иначе поне по две а в студентсите си годинини в промишлени количества.
Освен това преди случката съм злоупотребявала с червено винце и биричка.Не обичам твърд алкохол.
Така че дали всичко зависи зависи от това какво пием и ядем незнам.Сигорно има отражение но нали бабите ни са имали по 7 8 деца а пък са си хапвали винена попара,,,,,--незнам дали сте чували де.
Аз пък бях чела някъде че животните в зоопарка трудно се размножавали.а човека си бил създал изкуствен такъв и затова все по трудно се размножавал.Може би съм по слонна да вярвам на това.
Е много дълго се получи .Много гушки на всички Hug Hug Hug

# 333
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

ееее на к'во прича това сега... побликувам и после ще чета

Ихааа другарчета,

Да си изкарате страхотно. Да не забравите снимчици моля ви.
Както е казала Рослемче да не се накъркате много, че... няма да има кой да снима.
Искам снимки в моушън, луди танци нещо такова:
Квази да тренираш лунната походка на Майкъл и "Кен'т тъч дис" на Мс Хамър.
http://www.youtube.com/watch?v=QujA8YYgTWU
Прасковче и ти наминаваш рядко мила.

Зазинка и аз успявам катоФиорка все още да се покривам с по широчки дрешки. Не съм казала на шефа. Искам да чуя от Доктора, че всичко е ОК и тогава. Да мине УЗ на 17-ти и ще видя. За боба..., каквото писано душа. Много внимавам

Милли защо ли ми е познато това, което правиш newsm78. Ще ти кажа: Защото и аз така правех, но се уморих и спрях. Изчакай още малко. Раничко е.

каритас-че къде си мама? Как си? Как е Дзверич?

дани както винаги ни събужда с добри думи.

николче кажи, какво става с твоите тревоги?

паполино виждам, че свикваш с БГ. Трудно е първата седмица, после е сякаш по- лесно. Поне за мен. Нали сме израснали там и сме живели там в по- голямата си част от живота.

Пиппи не мож се кротна, шило като мен. Не мога да стоя у дома...луда работа. Не съм разбрала още. На 17-ти, ако го видят.

Мишански все пак ние оставаме в темата и ще поддържаме духа.

Милетоооу ти ще ходиш ли?

дуденце липсваш ни.

Имам идея:

Да се преброим. Кай остава-
Пу-1-ва

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 19:05 от Vanhorne ๏̯͡๏)

# 334
  • На планетата Земя

ДААААААААААУУУУУУ. Яба да ба дууу.

# 335
пу-втора
Ванхорне и аз няма да ходя по редица причини
най-важната от която онова с "НЕ ПИШ"
 Hug

# 336
  • 42.016399,23.101179
Пу трета. Mr. Green
За сега и аз съм си в къщи пред, компа. Confused

# 337
  • На планетата Земя

Регенце, я преведи, плийз!  Grinning

# 338
  • 42.016399,23.101179
Регенце, я преведи, плийз!  Grinning
Онова с "НЕ ПИШ" e това малкото, сладко човче което все още не иска да пикае в гърнето. Joy

# 339
4 съм...Утре съм 12 часа на работа ...до вечерта...на другия ден 14 съм рожденичка и сестра ми и семейство,брат ми и семейство и нашето семейство сме на екскурзия ...те го измислиха като подарък за мен...Аз съм тука на една ръка разстояние и много ще съжалявам ,че няма да дойда...но наистина се надявам  да няма сърдити и  без това ми е неудобно ,че за отсъствието нямам извинителна  бележка... Embarassed Надявам се да си изкарате страхотно...Лека вечер на всички!!!

# 340
  • Варна
И аз съм тук във Варна. Най вероятно ще съм на плаж с моите гости.Е нищо де другият път живот и здраве.

# 341
  • Варна
Данито, мила да си отпразнуваш страхотно. Hug Hug
И да почерпиш де  Joy Joy

# 342
Ванхорне, ами то аз докато си напиша каквото искам незнам кой номер съм, но аз изобщо не съм и в преброяването си мисля, поради куп причини.

Най-после смогнах да седна пред компютъра с единствената цел да ви прочета отново по-внимателно и да попиша. Че то днес работа, дъждове, готин чат с един стар приятел подвизаващ се в Англия, готвене и подобаваща вечеря с чаша червено вино (то няма само купонджиите в Арбанаси да пият за ваше здраве) и сега леко замаяна гледайки много красив документален филм за размножаването на насекомите (ама какъв кекс му удрят някой от тях) пиша тези редове.

Е поразхлади ли се в родината ни?

Мили Ванили не се предавай докато не видиш лелката.
Паполино не е лесно от една здравна система да попаднеш на друга. Тук и аз трябва да си избирам личен лекар (нова наредба от 1 година) и изобщо не мога да им разбера системата, да не говорим че бащата на приятеля ми е лекар, но е специялист и работи в специялна болница и той също не разбира новата им система.
Мишанке ако знаеш колко истина и заблуда има в това да се самонавиваш. Но пробвай нищо не губиш. Тайно и аз ще пробвам да се концентрирам за това, нали затова тръгнах на Йога преди 5 месеца, че вече съвсем почнах да изкукуригвам. Да знаеш много зарежда положително, ако си намериш добър инструктор препоръчвам ти я.
И за първи път да поздравя една новодошла особа (то щото аз съм от 2-3 дни на показ, в засада от месеци) – не се предавай Другарката певица Рени, аз точно писах за двойката шведи сдобили се с първородно на 44 години и с второ детенце на 46.
Фиор мислех че вече са се успокоили бъбреците ти. Ужасна е болката, но поне знаеш от какво е. Но ще се справиш.
Ре-ге теб никой не може да те бие в постовете. Статията беше интересна, но аз лично няма да си я сложа за пример, само ще си имам едно наум.
Йоскрек с удоволствие приемам горещи вълни и слънчице от родната земя, но уви прогнозата за дъжд тук е дългичка поне още 4-5 дни...Дано само в сряда е по-добро времето, че съм командировка целия ден по полята.
Маргаритка такава еуфория и радост излъчваш, искам малко да ме заразиш с тях става ли.
Квази няма какво да го споменавам, аз му казах каквото исках, пък и те вече са опънали палатките и хортуват край огъня (може и да няма огън, то много топло при вас).
Данито приятно изкарване на празника ти!

И така вече започвам да се уча и да ви свиквам. Благодаря ви че стопляте сърцето ми с невероятната си вяра, упоритост и подкрепа. Приятни почивни дни, за тези които са на работа утре, дано денят мине леко и неусетно.

Сега ще се паркирам пред отпускащ филм и релакс в леглото.
Лека ви нощ! Hug

# 343
  • На планетата Земя
По-добре ние, които ще ходим, да се преброим. Май ще е по-бързо и кратичко Mr. Green.

Багажът е готов.

Маргаритка, как върви у вас организейшъна? Аз въртях малко телефони, но явно случих късен час и на тях отговарят хора само в работно време. Но имам записани 2-3 заведения и утре сутрин пак ще ги прозвъня.  Peace

Данито, извинителни бележки сме взели цял кочан, ще има и за теб. Приятно изкарване на празника  Hug

# 344
Здравейте, купонджии!!!

Аз съм толкова щастлива, че ще идваме, че въобще не ми пука за никакъв багаж!То пък какъв ли багаж ще вземем за 1 денонощие?! Утре за 10 мин ще грабна някой парцал и готово. Радвам се, много се радвам...!
Понеже Прегнила трябва да се съхранява при температура до 8° С, моето момче ми донесе от мазата една мини-хладилна чантичка Paulaner, която си я бяхме купили преди 2 години в Германия, заедно с 6 бирички. Така че, абсолютно подобаващо за мен и манталитета ми - ще си нося лекарството в хладилна чанта от бира!  cheers

Камъче, давам колкото искаш от моя заряд! То така е и по-добре, да го изразходвам, за да мога да освобождавам място за новото зареждане! Joy Апропо, и аз като теб си избирам някакъв филм за приспиване и на 10-тата минута обикновено съм отпътувала към страната на сънищата...

А къде се изгуби наистина Каритасчето? Щото можехме да я вземем с нас към Арбанаси...

Общи условия

Активация на акаунт